BU ÇAĞRIM YÖNETİCİLERE !!!!!!!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

BU ÇAĞRIM YÖNETİCİLERE !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 01, 2007 1:50 pm

-Bu siteye üye olup yazmaya başladığımdan beri herkesin de bildiği gibi hep birlikten yana gayret sarfettim.Bu yazı da o davranışlarımın bir parçasıdır…

-Şu an, ana sayfada “Yöneticilerimiz” bölümünü açtım ve sıra ile resimlerine bakıp isimlerini okudum.Ve içimden kısa kısa her birinin hakkında bir şeyler geldi geçti.. O an için içimden geçenleri harfı harfına yazmam mümkün değil tabi…Ama önce bu yöneticileri buraya bir yazayım,sonra diyeceğimi derim…

İŞTE SİTE YÖNETİCİLERİMİZ:
1- Osman SARI....................Samsun
2-Murat TOPALOĞLU...........İstanbul
3-Sami AYAN.......................Trabzon
4-Cevdet DURGUN...............Trabzon
5-Naciye SOYSAL................Almanya
6-Fatma ÖZBİLGİ................Fransa
7-Hasret UYGUN..................Rusya
8-İlkay GÜVERCİN..............Kütahya
9-Mehmet AYDINLI.............Trabzon
10-Bülent ALTUNCU............Trabzon
11-Abdurrahman Taşkın.....Çanakkale(Gökçeada)
12-Yılmaz ERSEZER............Trabzon

-Bunlardan Murat Topaloğlu ve Abdurrahman Taşkın ile hiç ilgi kuramadım.Cevdet Durgun ile merhabalaştık-kısa görüşme yaptık,Yılmaz Ersezer ile yaylada gözgöze geldik,fakat el sıkışamadık…Hasret ile yüzyüze değil ama internet aleminde buluştuk.. Ve diğerleri ile iyi ilişkiler içindeyim.şükür…..

-Bu Yöneticilerden Murat,sitede hiç yok ama duyduğum kadarıyle site için her türlü fedekarlığı yapmış,yapar da….Cevdet bir zamanlar en faal durumda iken şimdi hiç sitede yok…Osman, sitenin her şeyiydi şimdi görünmüyor…Abdurrahman Taşkın’a ben hiçbir yerde rastlamadım..Sırf Gökçeadadan biri olsun diye alınmış herhalde.. Ama artı parantez Kırıkhandan kimse yok !...Yılmaz Ersezer de bir zamanlar az da olsa görünüyordu o da şu an yok…Hasret Rusyada olduğu için zaman zaman siteye giriyor,yokluğunu hisettirmiyor…İlkay her zaman siteyi takıp ediyor,yanımızda. Naciye zaman zaman kayıp olsa da iyi niyetiyle her zaman yanımızda.
-Bülent Altuncu,gece gündüz bizimle beraber,
-Sami Ayan,sitemizin ana haberlerinde emeği geçen ve sitenin ayakta durmasında büyük payı olan yöneticimiz,
-Mehmet Aydınlı,Her an faal durumda-Radyo yayını ile de ilgileniyor,
-Fatma Özbilgi,Her an faal durumda-Radyo ile de ilgileniyor,

-İşte harfı harfıne olmasa bile yöneticiler sayfasına baktığımda,düşündüklerim…

--Şimdi gelelim esas diyeceğime;
Bayram geliyor,gelin bu bayram vesilesiyle sitemize yeni bir çehre kazandıralım.Neler yapacağımızı konuşalım..Onun için bu sayfada herkes fikrini ortaya koysun,sitede barış olsun.Bütün kuşaklar kaynaşsın,birlik beraberlik örneği sergilensin…Benim en büyük isteğim yöneticilerin hepsi bu sayfayı okusun ve buradayım desin.Köyüm için,köylüm için yapamıyacağım şey yoktur desin…En önemlisi bu yöneticilerin tamamı Bayram hatırına siteye küsenlere bir çağrıda bulunsun…Sanırım yapılacak iyi niyetli bu çağrı siteye küsenleri geri getirecek ve birliktelik sağlanacaktır…
-İlk iş Yöneticilerin birbiriyle ilişki kurup,bu isteğim doğrultusunda çalışmayı başlatmalarıdır..Onlar kendi arasında bu konuyu etraflıca konuşup sonrası biz üyelerle konuştuklarını paylaştıktan sonra yapılacak her şeyi birlikte yapmamızdır…

-Bu çağrıma yukarıdaki her Yöneticinin sağ duyulu yaklaşacağına inanıyorum..

-Bazı Yöneticilerin biraz daha fazla gayret sarfetmesini de rica ediyorum…Telefonla, netle olmak üzere bir şekilde bu yöneticilere ulaşılsın..Gereken yapılsın istiyorum..

-Herkese teşekkür ediyorum…..

…………………………………..01.10.2007………..Muzaffer ALTUNCU:::::::::::::::
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yahya Ataman » Pzt Eki 01, 2007 2:37 pm

ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNDİN MUZAFFER AMCA,BENİMDE NİYETİMDE BÖYLE Bİ ÇAĞRI YAPMAK VARDI ŞU MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜDE.TRABZONDA TRBZONLU YÖNETİCİLER VE ÜYELERLE EN AZINDAN BİRLİKTE BİR İFTAR PROGRAMI YAPMAK VE SONRASINDA BAYRAM GÜNÜ VEYA SONRASINDA BİR BİRLİKTELİK GECESİ DÜZENLEMEKTİ NİYETİM.AMA KİMSEDEN Bİ SES ÇIKMADI,EN AZINDAN İSTANBULDAKİ ARKADAŞLAR BÖYLE BİR PROGRAM YAPABİLİYORSA TRABZONDAKİ FORUM ÜYELERİNİN VE YÖNETİCİLERİN ÇOK RAHAT TOPLANMASI GEREK DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM.NEYSE BAZI ŞEYLERİ YAPMASAKTA YAPAMASAKTA YAZILARDA DA KALSA BAŞLANGIÇ OLARAK ÇOK GÜZEL.UMARIM YAZILARDAN FİİLİYATA GEÇER TOPLANIRIZ.HAYIRLI RAMAZANLAR..
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Eki 01, 2007 5:57 pm

tekrar çağrı yapılması tabi ki en doğrusu, iyi de olur.Ama ben değişen birşey olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Bu bir doyum meslesi, paylışalacak özlemleri, duyguları ve düşünceleri bitince çoğu üye gibi yönetimden de ilgisini kesenler oldu, olacakta. Önemli olan bunların yerlerini doldurabilmek ( tabi ki o kişlerle tekrar iletişime girip, bu işi yapamayacaklarsa yöneticiliği başkalarına vereceklerini söyleyip, haberdar ederek).

Muzaffer amca bu başlığı açtı diye değil, uzun zamandır düşünüyordum ama ifade edersem yanlış anlaşılır gene, ortalık karışır diye demiyordum. Şimdi bu başlık vesilesi ile söyleyeyim. Sitemizi onun kadar yakın takip eden, katkı sağlayan, her yaş gurubundan üyeyle onun kadar iyi ilişkiler kuran ve her şeyden önemlisi onun kadar buraya zaman ayıran başka bir kişi yokken neden Muzaffer Altuncu ya turuncu yöneticilik yetkisi hiç düşünülmedi bu güne kadar. bence verilmeli. tabi bu bir öneri, diğer üyelere de benden soru şimdi.
En son Bülent Altuncu tarafından Pzt Eki 01, 2007 10:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Eki 01, 2007 10:43 pm

Bu arada Muzaffer amca o yazdığın isimler anasayfa yani sahinkayakoyu.com un yöneticisidir forumun değil. Ama anasayfada yönetici olmanın ne gibi fonksiyonları var ben bilmiyorum orada ismim geçmesine rağmen. Diğer arkadaşların da bildiğini hiç sanmıyorum aynı zamanda tamamen formalite bişey olduğunu düşünüyorum. Anasayfa da sadece Sami nin isminin olması bile yeterlidir bence.
Benim için önemli olan bu forumun yöneticiliği. Kendi adıma bu işe ayıracak zamanım yok ama sitenin de birilerinin sürekli yakın takibine ihtiyacı var, bu işi şu ana kadar Fatma sırtlanmış götürüyor ama yetmiyor. Bence senin gibi forumun her köşesinden haberdar olan birilerinin bu işe yardım etmesi lazım. Bildiğim kadarıyla Fatmadan başka Mehmet Aydınlı ve Sami var. Bunlardan Sami bu işe zaman ayıramıyor.Sadece Fatma ve Mehmet e kalıyor bu iş. Onlarından herşeyi takip edebilmesi imkansız.

Bu arada dieğr üyelere bir önceki mesajda sormuştum. Tekrar soruyorum benim önerime ve soruma cevap vermek zorunda da değiller. Ama kendi fikirlerinizi belirtirseniz iyi olur. Belki kendinizi, belki hiç ismi geçmeyen birini veya bu haliyle iyidir gibisinden bişe deyin. Eleştirmek için haklı nedenleriniz olsun sonra.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:23 am

Gece gündüz sitede devamlı çevrimiçi veya dışı insanlar gözüküyor, ne yaparlar, niçin girerler, nereye bakarlar, bu siteyi seviyorlar mı, daha da iyi olsun, daha yakından takip ve kontrol edilsin istemezler mi ben bişey anlayamadım.Yabancılar girdimi "biz şöyle birliğiz, böyle iyiyiz, samimiyiz...", palavralarının yalan olduğunu görmeden burada ki mesajlarım silinsin lütfen, yönetimden rica ediyorum.Ben bişey sormadım, önermedimde. :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:27 am

sadece bu başlıkta yazdıklarım ha (bunla beraber 4 tane). Muzaffer Altuncu ya da açtığı başlıktaki samimi düşüncelerini yazıya döktüp paylaşmak istediği için teşekkür ediyor ve kendi adıma özür diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:44 am

Bülent ALTUNCU yazdı:Gece gündüz sitede devamlı çevrimiçi veya dışı insanlar gözüküyor, ne yaparlar, niçin girerler, nereye bakarlar, bu siteyi seviyorlar mı, daha da iyi olsun, daha yakından takip ve kontrol edilsin istemezler mi ben bişey anlayamadım.Yabancılar girdimi "biz şöyle birliğiz, böyle iyiyiz, samimiyiz...", palavralarının yalan olduğunu görmeden burada ki mesajlarım silinsin lütfen, yönetimden rica ediyorum.Ben bişey sormadım, önermedimde. :D

-Sevgili Doktor ,
Bu yazını bir kaç defa okudum.Başlangıçtaki düşüncelerinin altına imzamı atarım...Ama son bölümü beni şaşırttı,kızdığın belli ama bu şekilde ifade amcanı üzmüştür...Bunlar olan şeyler...Ben çok yakından takip ediyorum,saniye saniye takip edemediğim için,girenlerin hepsini göremiyorum.Ama öylesi var ki dakikalığına giriyor,çıkıyor..Olabilir, ne yapalım...İnsanların hür iradesine kelepçe vuramayız...Hem bir yerlerde sen benim yazılarıma buna benzer yorum yazmıştın...Şimdi röller değişti, ben sana senin yazdıklarını yazmak durumunda kaldım...Umarım amcanı yanlış anlamazsın...

Biz elimizden geleni yapalım,gerisi onlara kalmış..Gönül istiyor ki bütün köylüler burada olsun,onlarla güzel güzel şeyleri paylaşalım...Ama olmuyor. Olmayınca işi oluruna brakmak zorundayız..Bu söz de sanırım sana aitttir.Ve o zaman ben bu sözü kabul edip yola devam dedim...

Gelin biz elimizden geleni yapmaya devam edelim...Sabırla, cesaretle ve kimseye kızmadan olgun davranışlarımızla....Bize de bu yakışır...Bu güzel siteyi devam ettirelim...Hep burada olalım,tek kişi kalıncaya kadar...

Tamam mı sevgili Dr. Bülent,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:52 am

Amca senin sinirlerin alınmışta bana transfer edilmiş bir genetik aktarımla anlaşılan :D . Çok sinirlenmedim zaten her zaman olan şeyler ama senin iyiniyetli yaklaşımının karşılıksız kalmasına üzüldüm o kadar ( sorada benim tabi), sen önemsemeyebiliyorsan ben de aynısını yaparım merak etme. Çok da zorlama kendini, senin gibiler küsmez küsmez bi küserse de bi daha dönmez, öyle olmasından korkarım, sen buralara lazımsın. Siteyi takip edip eksikleri görüp yönetimi uyarmaklada çoğu yöneticiden daha iyi yaparsın bu işi üyeyken. Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 03, 2007 9:53 pm

MUZAFFER AMCA SUS YONETICEYE IHTIYACIMIZ OLDUGUNDAN ISTE AKLINA GELENI ASMISLER ANASAYFAYA YONETICI DIYE.. :)

SITEDE ANASAYAFADA YONETICI SAMI AYAN.. OSMAN SARI NORMALDE AMA PIYASADA YOK..MURAT TOPALOGLU FTP ILEN ILGILENEN YANI SITEYE DEGISIKLIK YAPABILECEK KISI ODA ORTALIKLARDA YOK BIR KAC SEFER SIFRELERI ALDIM ONDAN DEGISIKLIK YAPAMAYA CALISTIK SO?NRA SIFRELER DEGISTIGI ICIN BIR DAHA ISTEMEDIM.. ANASAYFADA DUZENLEME YAPABILMEK ICIN FTP SIFRELERI SART...

FORUMDA YONETICI BEN VARIM BIRDE MEHMET AYDINLI MEHMETINDE TEKNIK KONUDA COK FAZLA BILGISI YOKTUR AMA SAGOLSUN ELINDEN GELENI YAPMAYA CALISIYOR.. DIGER SAYMIS OLDUGUN ISIMLER SADECE ANASAYFADA SITENIN KURULUSUNDA YAZILMIS DEGISIKLER YAPILMAMIS OYLE OLDUGU GIBI DURUYOR SUS YONETICI ORDA DURUYOR ISTE :) FORUMA DAHA FAZLA YONETICIYE IHTIYAC VARMI ONUDA SIZLER SOYLEYIN YONETICILERI BIR ARAYA TOPLAYABILIRSEK BIR GUN KONUSULUR VE BIR KARAR VERILIR.. TEK BASIMA KARAR VEREMEM... MUZAFFER AMCA BU SITENIN OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR HER ZAMAN DUSUNCELERINE DEGER VERDIGIM INSANDIR SU SOYLE YAPILSIN DEDIGI ZAMAN HER ZAMAN OYLE YAPMAYA CALISIYORUM BIZ MSNDE FIKIR ALIS VERISI YAPIYORUZ SUREKLI.. FORUMDA BIZE TEKNIK ACIDAN NE KADAR FAYDALI OLUR ONU KENDISI BILIR HERKES DUSUNCESINI YAZARSA YONETIM O DOGRULTUDA YOL ALIR SAYGILARIMLA....

NOT: BULENT OYLE BAGIRMA BASUM AGIRUYUR SAGLIK SORUNLARIM VAR YOKSA BURDA MUTLAKA BIR CEVAP YAZARDIM..GUYADA DOKTORSUN HASTALARI DAHA COK HASTA EDEYUSUN :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:16 pm

Öncelikle geçmiş olsun fatma. Bana yazacağın cevap "tamam bülent, geç bile kaldık, zate hastayım tam zamanı Muzaffer amcayı kırmızı yönetici yapmak için" olacaktı, bunu bile yazmağa dermanun yok demekki allah şifa versin burdan oraya elimden bişe gelmez ne deyeyim . Sen hasta hasta yaparum diyosan o başka :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 03, 2007 11:20 pm

KARARI TEK BASIMA VEREBILSEM MUZAFFER AMCAYI HEMEN KIRMIZI YONETICI YAPARIM.. VOLKAN KONAK BOSUNA DEMEDI DOKTORLARDA NE BILUR BU YUREK ACISINI :) HASTAYI DAHA COK HASTA ETTUN :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 11:24 pm

Haman yetiştun hASTA HASTA CEVAP YAZMAĞA, ANLAŞILDI SENİN HASTALIĞIN BÖYLE DAHA FENA OLACAK. eN İYİ DOKTORLUK HASTAYA ZARAR VERMEMEKTİR, DEDUKLERUMİ UNUTTUM DAHA KÖTÜ OLMAMAN İÇİN. sEN İYİ OLDA :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 04, 2007 12:04 am

Bülent ALTUNCU yazdı:Haman yetiştun hASTA HASTA CEVAP YAZMAĞA, ANLAŞILDI SENİN HASTALIĞIN BÖYLE DAHA FENA OLACAK. eN İYİ DOKTORLUK HASTAYA ZARAR VERMEMEKTİR, DEDUKLERUMİ UNUTTUM DAHA KÖTÜ OLMAMAN İÇİN. sEN İYİ OLDA :D

cok sagol anlayisli doktorsun :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Eki 04, 2007 8:23 pm

evet sitenin kurulusundan bu yana ana sayfada yöneticiler bölümünde benimde adimin gectigini biliyorum; yalniz hic bir zaman bir yönetici olarak forumda görev almadim ve almakta istemem, cünkü bu tecrübe, sorumluluk ve zaman gerektiren bir konum kanaatimce ve benimde forum yöneticiligi tecrübem yetersiz oldugundan ve vaktimin her zaman kisitli oldugundan zaman ayirabilmem imkansiz zaten...forumda her zaman bir üye ve sorumlusu oldugum sahinkayaköyün cocuklar albümü adli bölümünde bir yetkili olarak faaliyet gösterdim ve öylede kalmasindan yanayim zaten..

anasayfadaki belirtilen yöneticilerin cogu forumda aktif degiller belki bir zamanlar yöneticilik olarak faaliyet göstermis olabilirler ama zamanla birer birer forumdan uzaklastilar FATMA ABLAMIZDAN haric... sadik kalan birtek fatma abla oldu ve kendiside yöneticiligi fevkalade bir sekilde yürütüyor zaten birde sayin mehmet aydinli.... ama forumda adam gibi adam bir kac yöneticinin daha olmasini gönlüm arzu ederdi.. böylelikle her seferinde fatma ablamiza danismak zorunda yada yardim istemek zorunda kalmazdik.. ki biliyorum imdadimiza her zaman kostugunu ve kosacagini.. emegi forumda cok ablamin allah ondan razi olsun ve eksik etmesin basimizdan...

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir