Bülent ALTUNCU yazdı:Gece gündüz sitede devamlı çevrimiçi veya dışı insanlar gözüküyor, ne yaparlar, niçin girerler, nereye bakarlar, bu siteyi seviyorlar mı, daha da iyi olsun, daha yakından takip ve kontrol edilsin istemezler mi ben bişey anlayamadım.Yabancılar girdimi "biz şöyle birliğiz, böyle iyiyiz, samimiyiz...", palavralarının yalan olduğunu görmeden burada ki mesajlarım silinsin lütfen, yönetimden rica ediyorum.Ben bişey sormadım, önermedimde.

-Sevgili Doktor ,
Bu yazını bir kaç defa okudum.Başlangıçtaki düşüncelerinin altına imzamı atarım...Ama son bölümü beni şaşırttı,kızdığın belli ama bu şekilde ifade amcanı üzmüştür...Bunlar olan şeyler...Ben çok yakından takip ediyorum,saniye saniye takip edemediğim için,girenlerin hepsini göremiyorum.Ama öylesi var ki dakikalığına giriyor,çıkıyor..Olabilir, ne yapalım...İnsanların hür iradesine kelepçe vuramayız...Hem bir yerlerde sen benim yazılarıma buna benzer yorum yazmıştın...Şimdi röller değişti, ben sana senin yazdıklarını yazmak durumunda kaldım...Umarım amcanı yanlış anlamazsın...
Biz elimizden geleni yapalım,gerisi onlara kalmış..Gönül istiyor ki bütün köylüler burada olsun,onlarla güzel güzel şeyleri paylaşalım...Ama olmuyor. Olmayınca işi oluruna brakmak zorundayız..Bu söz de sanırım sana aitttir.Ve o zaman ben bu sözü kabul edip yola devam dedim...
Gelin biz elimizden geleni yapmaya devam edelim...Sabırla, cesaretle ve kimseye kızmadan olgun davranışlarımızla....Bize de bu yakışır...Bu güzel siteyi devam ettirelim...Hep burada olalım,tek kişi kalıncaya kadar...
Tamam mı sevgili Dr. Bülent,,,,,,