ŞENLİK VİDEOLARI SİTEMİZDE

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

ŞENLİK VİDEOLARI SİTEMİZDE

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Cmt Eyl 29, 2007 9:51 am

2007 yılı Kuşmer Yayla Şenlikleri videoları sitemize yüklendi. İzlemek için ana sayfamızın hemen sol kısmındaki Yeni Videolar başlığını yıklayın. Videolar sitemizin tasarımcısı ve kurucusu Murat Topaloğlu tarafından yüklenmiştir. Ayrıca bu videoları CD olarak edinmek isteyenler Özer Dijital İlker Özer ile irtibata geçebilirler. Ayrıntı için devam edin...
Özer Dijital İlker Özer tarafından DVD olarak hazırlanan CD, 9 saat sürüyor. CD'den edinmek için Telefon: 0 462 616 71 78- 0 536 940 22 20, Web: www.ozerdigital.com adreslerine başvurulabilir. CD içerisinde Görnek'ten başlayarak iki gün süren Kuşmer Şenlikleri ve gece sunulan ve köyümüzden ölmüş 250 ye yakın Şahinkayalının yer aldığı 'Bir Zamanlar Vardılar' ve 1950 den bu tarafa Kuşmer fotoğrafları ve Kuşmerde yaşamdan kesitler sunulan 'Tarihi Seyir İçinde Kuşmer' konulu slayt gösterileri ile birlikte yine gece yapılan vaybeniler de yer alıyor. CD de Bir Zamanlar Vardılar ve Tarihi Seyir İçinde Kuşmer bölümleri Sami Ayan, Şenlik görüntüleri İlker Özer ve teknik alt yapı Murat Topaloğlu tarafından hazırlandı.
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Eyl 29, 2007 11:44 am

saol emegi gecen herkeze tesekkürler sonsuz SAYGI VE SEVGİLER...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Eyl 29, 2007 11:55 am

Site henuz yapim asamasinda, emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler..

Sagolsun Mehmet Aydinli, bana cdleri yollamis suan dvdyi izliyorum cekimler net super yaaa 9 saat izle izle dur, burdanda mehmete tekrar tesekkurler..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 29, 2007 1:20 pm

-Fatma ,benimi kıskandırıyorsun ?

-Ne yapalım bizde DVD ler olmadığı gibi,buradan da seyretme imkanım da yok...Sağlık olsun !

-Bari sitede daimi kalsınlar. Belki PC ye format attığım zaman seyretme imkanına kavuşurum kimbilir !!!!!!!!!

-O zaman de teşekkür ederim ama şimdi de teşekkür edeyim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Eki 02, 2007 10:08 pm

KUSMER SENLIGIN CD SINI IZLEYEBILECEK OLANLARA BOL KEYIFLI SENLIKLI SAATLER... :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir