YENİ ÜYE OLACAKLARIN DİKKATİNE !!!!!!!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

YENİ ÜYE OLACAKLARIN DİKKATİNE !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 04, 2007 8:52 pm

Sevgili Şahinkayalılar ve Şahinkaya sitesine gönül verenler (!)

-Bu siteye üye olduğumdan beri her defasında her yerde duyurmaya çalıştığım bir önemli konuyu bu sayfada özel olarak sizinle paylaşmak istedim.

-Sanıyorum site kurulduğundan beri binin çok üzerinde üye olan olmuştur.. Üye olanların büyük bir çoğunluğu elbette Şahinkayalı.... Az bir bölümü de bu siteye arkadaşının tavsyesi üzerine üye olmuş dostlar....

-Üyelik neden yapılır henüz anlayamadım.Analayan varsa bana anlatsın.. Benim bildiğim üyelik,hasret olduğu dostlarına kavuşmak, hiç tanımadığı köylüsü ile tanışmak,haliyle topyekün kaynaşmak.... Bunun için de kayıt yapacak kişi Yönetimin koyduğu kurallara uyduğu gibi açık açık yazılmayan fakat zaman zaman duyurulan gizli kurallara da uyması gerekiyor....

-Şimdi Üye olacak kişinin şunlarada dikkat etmesi lazım;
1-Adını Soyadını mutlaka yazması lazım.Yani üyeliğini rumuzla değil,açık Adı-Soyadı ile yapmalı.İlk üyelik sayfasına gerekli bilgileri girmeğe özen göstermeli,
2-Daha sonra Tanışma-Kaynaşma Sayfasında kendi için bir sayfa açmalı. Bu sayfada kendini herkesin tanıyacağı şekilde tanıtması lazım,
4-Tanışma-Kaynaşma sayfasında kendisine Hoş Geldin diyenlere cevabı o kişinin sayfasına girerek vermesi lazım,
5-Üye olduğuna göre,sayfasına resmini mutlaka koyması lazım,
6-Sadece üye olmak için değil,üye olduktan sonra zaman zaman siteye bir şeyler yazması ve faal olması lazım,
7-Herşeyden önce bu işte ciddi olması lazım,
8-Adı-Soyadı ile üyelik yapmayan,ilk sayfaya kısa bilgilerini yazmayanların üyeliklerinin Yöneticilerce kabul edlmemesi lazım,
9-Mevcut üyelere birçok defa duyuru yapıldığına şahit oldum.Ama son bir defa daha Yöneticilerce duyuru yapılır.Bir sure verilir.O zaman içinde üyeliklerini düzeltmeyenlerin üyelikleri silinir.Bundan sonra da kurallara uymayanların üyelikleri kabul edilmez,

-Bu konuda Yöneticilerin kararlılık içinde olmalarını ve üye olacakların da ciddiyet içerisinde olmalarını rica ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eyl 06, 2007 10:27 am

Muzaffer amca iyi niyetiniz anliyorum..

Bu siteye yabanci adiyalan uye olan hic kimseye onay vermiyorum, arasira sadece isim olarak uye olanlara onay veriyorum oda mail adreslerini kotrol ettikden sonra mail adreslerinde soyadlari oldugu icindir...

Bunu bilmenizde fayda var, yeni uye olan kisiye onay vermesek kendini hic bir yerde tanitma firsati veremeyiz... Yani ilk once onay verileceki kendini tanitsin, bunuda asaga yukari herkes yapiyor, kendini tanitmadi diyede uyeligini silmek dogru degil, zamanla alisiyor ve kendini tanitiyor..

Yani onay konusunda galiba titizligimi elestirecek kimse olamaz, haftada bir sefer uye listesini kontrol ediyorum gozumden kacmis olan yabanci uyelikleri siliyorum o isimlerde asla onay almamis isimlerdir, bu konuda hic supheniz olmasin...

Diger konularda hem fikiriz insallah zamanla butun uyelerimiz bu uygulamaya katilacak...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 06, 2007 1:15 pm

Peki Fatma,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi