GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLEYELİM !!!!!!!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLEYELİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 11, 2007 10:43 am

Herkese Merhabalar;

Biliyorsunuz ki Üniversite İmtihanları yaklaştı.Sitemize üye olan olmayan, sitemize gönül veren vermeyen hatta imtihana girecek bütün gençlermize buradan başarılar dileyelim.

Allah yardımcıları olsun........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Haz 11, 2007 10:55 am

Allah yardimcilari olsun, allah zihin acikligi versinde basarili olsunlar..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt Haz 11, 2007 1:04 pm

ben girmeycem giren arkadaslar ALLAH YARDIM ETSİN sitres yoq arkadaslar fazla kasılmayın:D:D:D:D
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Haz 11, 2007 9:35 pm

Bizim zamanımızda köyden kimler sınava giriyor bilirdik şimdi akrabalarımızdan giren varmı yok mu bilmiyoruz.Başarının önemli bir sırrı toplumsal baskı dır,yani toplumun senin hedefinden haberdar olması, senden beklentileri olması ve senin de bunun sorumluluğunu hissetmen ve toplumun senden beklediğini onlara göstermen. Kendi adıma bunu çok yaşamışımdır.

O yüzden kimler sınava giriyor, beklentileri, sınav hakkındaki dğüşünceleri, meslek seçerken ki düşünceleri neler burada anlatılıp bilinse bu evreleri geçirmiş biri olarak belki bir yardımımız olabilir kendilerine.

Çaykara denince ilk akla gelen okuma oranın yüksekliği ünvanını ,son yıllarda hiç bir başarı gösteremeyen Trabzonspor un çeyrek asır önceki başarılarıyla övünen fanatikler gibi savunmakta istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Engin Aydin Kuzu » Pzt Haz 11, 2007 9:53 pm

Bülent abi düşüncelerinde çok haklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem bu evreleri geçirmiş olduğumdan hemde bu sene bu sektörün içinde olduğumdan öğrencilerin durumlarını yakından inceleme fırsatım oldu.

Nekadar yardımcı olabileceğimi bilemem ama bana düşeni yapmaya hazırım bu konuda...

Sınava giren bütün öğrencilere başarılar dilerim. İnşallah bu sene çektikleri sıkıntının karşılığını alırlar.
Engin Aydin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Haz 13, 2007 10:38 am

.........SINAV,SINAV,SINAV...................
.....Hayatımızın her aşaması bir sınav değil midir?Elbetteki önemli olan bu sınavlardan başarı ile sonuca ulaşmaktır.ÖSS hayatımızın önemli bir parçası olmakla beraber başarılı olamıyacaklar için bir son da değildir.Mantar biter gibi üniversite açmak gençliğin sorunlarına çare değildir bence.Tahsil yapmak anlamında üniversiteye evet,fakat bir fakülte bitirip iş bulamadıktan sonra malesef hayır demek zorundayım.Bir çocuğu okutmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim.Hele hele maddi sıkıntılar varsa herşey daha da zorlaşıyor.
....Günümüzde para herşeyin önünde gidiyor.Paran var mı dostun çoktur...
Ülkemizde çalışanların tahsiline ve işine göre adaletli bir ücret dağılımı olmadığı için sıradan bir üniversite tahsilini bu bakımdan gerekli görmüyorum.Ancak tekrar belirteyim maddi sıkıntısı olmayanların mutlaka sıradan da olsa bir üniversite bitirmeleri önemli bir ihtiyaçtır.Bu yazdıklarım belki genele hitabendir.Çünkü Çaykaralı olmak önemli bir ayrıcalıktır.Çaykarada Şurli olmak daha farklı bir ayrıcalıktır.Bizim gençlerimiz malesef okumak zorundadır,hem de en iyi yerlerde okumak zorundadır.Bunu da büyük bir çoğunluğu şimdiye kadar başarmıştır...
....ÖSS için hazırlanan gençlerimize girecekleri sınavda üstün başarılar diler gelecek yıllarda onları ülkemizde önemli mevkilerde görmeyi ümit eder gönülden sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLEYELİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Haz 16, 2007 1:41 pm

gençlerimize başarılar dilerim.sakin olduktan sonra başarılı olacaklarına inanıyorum.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Eki 22, 2017 11:28 pm

Bülent abime gene katılmamak mümkün değil.

http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic ... 4b8b9c8035

Bu başlıkta öss sıanvına girecek olan bazı sitemiz üyeleri bulunmakta.Gene sitemizdeki telefon rehberinden onların numaralarını bulup başarı vb. temennilerinizi iletmeniz mümkündür.
En son Anonymous tarafından Pzr Eki 22, 2017 11:28 pm tarihinde darbelendi.
Caner Topaloğlu

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir