27 MAYIS 2007 PAZAR GUNU ALMANYANDA BULUSUYORUZ..

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

27 MAYIS 2007 PAZAR GUNU ALMANYANDA BULUSUYORUZ..

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 07, 2007 4:12 pm

Sevgili sur ailesi 27 Mayis 2007 Pazar gunu aksama dogru Almanyanin Aachen sehrinde bulusuyoruz...
Bu bulusmayi www.surmene.tv ve www.sahinkayakoyu.com ortak olarak duzenlemeyi dusunduk ve Avrupa'da yasayan butun hemserilerimizi herseyi hazirlanmis organize edilmis bir bulusma duzenledik, sadece bizlerin bir araya gelmesi kalmis..
Neden Avrupanin dort bir yaninda yasayan surlilarla bir araya gelmeyelim dedik ve elleri savadik hic bir sey netlik kazanmadan bu basligi acmatik...

Hersey hazir sadece bizlerin bir araya gelmesi kaldi, fiyat belli yer belli; kisi basina 25£ ilen 35£ arasi olacak katilimin sayisina bagli, ama 35 barajini gecmez :wink: , ne kadar katilim okadar fiyat duser..

Bulusmanin adresi:

BOSNALILAR DERNEGI
Stolberger str.221
52060 Aachen Almanya.

Organizasyon sorumlusu Resat Cakir..
TEL: + 49.176 62 03 90 45
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 08, 2007 7:09 pm

Vay be içim kaynıyor vallah....

ALMANYADA hem de Şurlıların arasında olmağı ne kadar isterdim amaaaaa .........................................................

Haydi iyi buluşmalar...............................................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş May 09, 2007 7:02 pm

CANIMCIM NIHAYET BIR ARAYA TEKRARDAN GELEBILECEGIZ ORGANIZASYONU HALLETMENIZE SEVINDIM BENDE HIC DÜZENLENEMEYECEK SANDIM.. :roll: TABIKI BIZDE BU KATILIMDA SEVEREK OLACAGIZ ALLAH NASIP EDERSE... SIMDIDEN 27 MAYISI IPLE CEKMEYE BASLADIM... BOL KEMENCE KAVAL VE HORON... DAHA NE ISTERIZ.. UMARIM AVRUPADAN KATILIM FAZLA OLUR... HADI BAKALIM HAYIRLISI...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş May 09, 2007 7:18 pm

way way way siz simdi horonda edersiniz fatma abla :) gelemeyecegimize göre iyi bulusmalar diliyorum ama üzülmüyorum bizde ayın 26 sında istanbulda zeki abinin dügününde bulusacaz insallah :) :D size iyi eglenmeler dilemekten baska caremiz yoq hayırlı olsun...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş May 10, 2007 8:43 pm

Naciye kac kisi geleceksiniz isimleriyle buraya yazarsan sevinirim...
Listeye ekleyecegim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 14, 2007 4:30 pm

Tekrar Merb arkadaslar, Bu arada Yemek durumuda netlesti ..

1- Corba
2- Izgara cesitleri
3- Salata
4- Ezme cesitleri
5- Alkolsüz soguk icecekler
6- Cay, Kahve

Niot :Hayden Avrupadaki üyeler gec kalmayin, Avrupaliliginizi Belli ettirin, Aachen sizi bekliyor.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş May 16, 2007 5:09 pm

FATMA ABLA DÜN TELEFONDA KONUSTUGUMUZ GIBI ABLALARDAN KIMSE GELMEYECEK SANIRIM. BEN GELECEGIM YEGENLERIM GELMEK ISTERLERSE ONLARIDA GETIRIRIM...BEN HILAL VE DUYGU BIR IHTIMAL DE ILKAY...

AYRICA VAKTIDE TAM BELIRTIRSEN IYI OLUR CÜNKÜ MALUM KÖLN ILE AACHEN ARASINDA PEK YOL OLMASADA YINE 60-70 KM MESAFE VAR BU YÜZDEN SAAT TAM VERILIRSE IYI OLUR ONA GÖRE YOLA CIKARIZ....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 21, 2007 12:13 pm

Sevgili arkadaslar ilgi ve alakaniza tesekkurler :? :( ..

Bu arada Mahmut Nedim Tosunun kurmus oldugu hamsi.tv ekibi Meyda gurup baskani Sayin Tuncay Yilmaz Ve cekim ekibi aramizda olacaklar ve bu bulusmayi haftaya turksatc1 den yayin hayatina basliyacagi hamsi.tv bulusmamiz yayinlayacak..

ONLARI EN GUZEL SEKILDE KARSILAMAK ARTIK BIZLERE DUSUYOR GERIYE SAYIM BASLIYOR SUN 10 GUNUMUZ KALDI ARKADASLAR..

surmene.tv den katilim 50 kisiye ulasmis

Tarih: 27/05/2007
Saat: 17 - 24 arasi
Adres: BOSNALILAR DERNEGI
Stolberger Str.221
52060 Aachen/ almanya
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş May 23, 2007 5:50 pm

PAZAR GÜNÜNÜ IPLE CEKIYORUZ FATMA ABLA HABERIN OLSUN... EN SONUNDA ALMANYADADA BULUSMAK NASIP EDECEK MEVLAM BU DA BIR ILKTIR SUR AILESI ICIN... UMARIM GECEMIZ MÜKEMMEL GECER VE HORONA DA DOYARIZ BU VESILEYLE... PAZARA AZ KALDI... :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Prş May 24, 2007 12:35 pm

ahhh su pazar gunude hic bi turlu gelmek bilmiyo :D o gunu bende iple cekiyorum valla herseyim hazir :D bi orada olmak kaldi insallah hep beraber guzel bir gece geciririz
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 28, 2007 1:51 pm

sahinkayakoyu.com sitesinden bir kac uyeden baska kimse katilmamissa ve ilgi gostermemissede, biz pazar aksama Almanyanin Aachen sehrinde surmene.tv. ve sahinkayakoyu.com olarak bir araya geldik..

Harika bir gece yasadik, bir cok kisiyi sadece sitelerden isim olarak taniyordum ama bir araya gelince sanki yillardir tanisiyormus gibi bir ortam olusmus, samimi duygu dolu sicak candan bir bulusma olmus..

Burdan Sevgili Vedat Uysal abime, saziylan kemencesiyle, sesiyle bizleri eglendiren durmadan bikmadan ortami dahada guzelstiren abime tesekkurler, ayni anda bu geceyi olumsuzlestirmeye caba gosteren sevgili esim Ismail Ozbilgiye hem kamera hemde resimlerle gece boyunca ayakta kaldi sanada sonsuz tesekkurler..

Naciye ah canim benim seninle avrupanin bir kosesinde bir araya gelmek gercekten anlatilmasi zor bir duygu seli yasadik, gece yarisina kadar yedik ictik eglendik, hersey superdi, bu bulusmayi geleneksel hale getirmek arzulari seneye ayni tarihde Hollandada duzenlenecek ve bu her yil avrupanin degisik ulkelerinde yapilacak, insallah senye surlilar bu olaya daha cok ilgi gosterir ve katilmayanlarda yazilariylan bizleri destekler...
Gecemiz internet uzerinden canli olarak surmene.tv den yayinlanda o sitede gordugumuz ilgi ve alaka bizleri son derece cok mutlu etti burdan o sitenin sahibi sevgili dostumuz Ertan Yaziciyada tesekkuler..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt May 28, 2007 8:02 pm

Resim

:P :P :P :P
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt May 28, 2007 9:15 pm

Ne güzel bişedir bu kadar uzak diyarlarda bir araya gelmek. Helal size
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal May 29, 2007 9:26 am

Gurbet ellerde bu güzel buluşmayı gerçekleştirdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.Helal olsun sizlere.Birazcıkta olsa memleket hasretliği giderrebildiyseniz ne mutlu sizlere.Görüntülerden de anlaşılacağı üzere güzel bir buluşmaydı sanırım.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş May 30, 2007 6:32 pm

GERCEKTEN COK GÜZEL KEYIF VE RENKLI DOLU BIR GECE GECIRDIK... HERSEY TAM ANLAMIYLA MÜKEMMELDI... FATMA ABLAMLA VE AILESIYLE BULUSMAK TA BENI AYRICA MUTLU ETTI...

VEDAT AGABEMIZDE SAGOLSUN BIZLERI SAZIYLA KEMENCESIYLE MEST ETTI...ORTAM COK SICAK VE INSANLARIDA BIR O KADAR SAMIMI VE CANDANDILAR... BU BULUSMA GELENEKSEL HALE GETIRILECEK OLDUGUNDAN COK MUTLUYUM INSALLAH HER SEFERINDEDE BU SICAK DOLU ORTAMDA BULUNMAYA CALISACAGIM...

HERSEY DÖRT DÖRTLÜKTÜ BU ARADA HORONA SIMDILIK DOYDUM DIYEBILIRIM... :D :D

FATMA ABLA RESIMLER COK GÜZEL CIKMISLAR ISMAIL AGABEYIN ELLERINE SAGLIK...

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir