gönderen Süleyman Uysal. » Çrş Eki 18, 2017 4:43 am
evet hamsi gibi ağına düşmüşüz ama inanır mısınız şu ana popler kültür nedir?sorusuna cavap alacağımız insan sayısı çok azdır.popüler kültür dünyada hüküm süren kültür anlamına gelmektedir.peki şimdi örnek ver diyeceksiniz örnek verelim sevgili hemşerilerim; bilmiyorum hiç izlediniz mi ama SHOW TV adlı kanalda bir program var ismi de 'AŞK OLSUN' ve bu programın işi çöpçatanlık ve izlenme oranıda fazla peki sevgili hemşerilerim hangimiz çöpçatanlıktan veya çöpöatanlık yapan birisinde hoşlanıyoruz? ama avrupada çöpçatanlık öyle bizim kadar tuhaf karsılanbmaz olağan bir şeydir ve bu avrupa kültüründe yadsınmaz ama bizim kültürümüzde antipati uyandıran bir olgudur.belki de bize tuhaf geldiği için belki de bu durumlara yabancı olduğumuz içn ilgimizi çekiyor bu ve buna benzer programlar ama farkında olmadan popüler kültür denilen şeyin ağına bir hamsi gibi düşüveriyoruz.benim düşüncelerim bu aksini düşünenler de olacak tabiki işte ben de bunu istiyorum ne kadar fazla değişik düşünce o kadar benim hazırlayacağım tezime malzeme.

saygılarımla......
En son Anonymous tarafından Çrş Eki 18, 2017 4:43 am tarihinde darbelendi.