Kaspersky antivirüs tam sürüm

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Kaspersky antivirüs tam sürüm

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ara 22, 2006 6:28 am

bu gerekli antivirüs programının setupını indirmeniz için link

http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial ... .411en.exe

linke tıkladığınız zaman kaydet diyerek istediğiniz bir dosyanın içine setup dosyasını kaydediyorsunuz.

kaydederken serail-number isteyecek.Seri numarası için de

http://www.speedyshare.com/487337301.html

bu linkteki dosyayı indiriyoruz ve indirdiğimiz dosyanın içinde serial-number yazacak.

Ve bu seri numarasını programı kurarken girdiğiniz koşulda son derece pahalı bu programın orjinal ve tam sürüm versiyonunu ücretsiz kullanmış olacaksınız...

e tabi antivirüs programı her konuda koruma sağlayacaktır ama kendimizinde dikkatli olması lazım.Kullanıcıyı tanımıyorsanız mail açmayın hadi açtınız oradaki linklere girmeyin.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Ara 22, 2006 11:59 pm

canercim 2.linkin içinde serial -number diye bir numara bulamadım. acaba linkin neresinde bu seri numarası?
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ara 23, 2006 2:03 pm

2.linkte download etmek için..2.linkten dosyayı download edince bilgisayara inecek serial
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ara 23, 2006 4:32 pm

serial: Serial number : 02d6-00006b-0009e727
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 23, 2006 5:01 pm

saol canerim cok makbule gecti :) :D :)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cmt Ara 23, 2006 5:08 pm

canercim bak, ben 1. linkten proğ. indirdim. çalıştırmaya başlayınca serial number diye bir yer göremiyorum. yani bu numaraları nereye yazacağımı bilmiyorum. çalıştırı tıkladığım zaman 'extracting files' diyor. next tıklıyorum 'save files in folder' yazısının yanına kav/kav6/englişh yazıyo ve ben next tıklıyorum sonra 'overwrite protection' yazının altında yes to all tıkladığım zaman yüklemeye hazırlanıyor ve hata veriyor. sonra ingilizce yüklenemedi diyor. acaba nerde hata yapıyorum yardım edersen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ara 23, 2006 6:04 pm

bilgisayarında şu anda kasperskynin eski veya tam olmayan sürümü mü yüklü fatih sever.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzr Ara 24, 2006 8:45 am

bilgisayarımda www.inndir com dan indirdiğim yeni sürümü var ama aktive edilmemiş.yani kod istiyor yada key istiyor. onları bulamadığım için aktive edilmemiş yüklü durumda. yani çalışmıyor. bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkıyor. kod yada key istiyor bende kapatıyorum. dolayısıyla virüs proğ. çalışmıyor.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Ara 24, 2006 12:18 pm

sizin indirdiğiniz sürüm ile benim yazdığım serialin sürümü uyuşmadığı için olmaz.bilgisayarınızdan kaspersky ile alakalı tüm dosyaları kaldırın sonra benim yazdığım linkten baştan kurun.sizdeki kaspersky ve bendekinin versiyonları aynı değil.İkisi de son sürüm olsa bile versiyonları aynı olmaz.ama ikiside kaspersky olduğu için benimkini yüklerken yes-yes to all-no vs. seçenekler çıkar.önce bilgisayarınızdan kaspersky kaldırın daha sonra buradan yeniden kurun sygılarımla.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzr Ara 24, 2006 8:20 pm

caner dediğin gibi önce yüklü olan proğramı kaldırdım. sonra indirdiğin proğ. yükledim. hata vermedi. rahatça kurabildim. bilisayarı da tarattım. bir virüs bir trojan buldu. ama anlamadığım şey yine serial number diye bir yer çıkmadı karşıma. kurulumun ilerleyen aşamalarında 4 seçenekli yer çıktı karşıma 1. sinde kod istiyor. 2. sinde trial ... 3. sünde key 4.sünde de bişey vardı.her neyse ben sadece 2. şıkkı işaretledim ve kurdum. şu an çalışıyor. acaba eksik bişey mi yaptım bilmiyorum. yinede sağol.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Eki 18, 2017 1:33 am

kurduysa sorun yok abi :)
En son Anonymous tarafından Çrş Eki 18, 2017 1:33 am tarihinde darbelendi.
Caner Topaloğlu

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir