fatih tekke

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

fatih tekke

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Ara 17, 2006 7:31 am

Resim

Mevki : Forvet
Forma Numarası : 9
Doğum Tarihi : 09.09.1977
Dogum Yeri : Sürmene
Ana Adı : Saniye
Baba Adı : Ahmet
Boy : 178 cm
Kilo : 75 kg
Ayakkabı No : 42
Medeni Hali : Evli
Burcu : Başak
Sözleşme Başlangıç : 02.06.2005
Oynadığı Kulüpler : Altay, Gaziantepspor, Trabzonspor
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Ara 17, 2006 1:04 pm

sen nereye gidersen git herzaman kalbimizdesin büyük kaptan seni seviyoruz.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 17, 2006 6:59 pm

...EVET MAALESEF EKSİKLİĞİ FAZLASİYLE HİSSEDİLİYOR,HATTA DAHA ÖTESİ YAŞANIYOR...

...BİR GÜN MUTLAKA YİNE TRABZONA'A DÖNECEK OLAN KAPTANA SESLENMEK GELİYOR İÇİMDEN Kİ.......HEMEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖN,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 17, 2006 10:56 pm

Bencede trabzonsporuna hemen geri don, sensiz olmuyor kaptan..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 23, 2006 10:27 am

ben koyu fanatik trabzoluyum tek fatihi severim ama trabzona gelmesini istemem cünkü oraya yani zenite gittimi bi lafi wardi''beni göndermek icin ellerinden geleni yaptılar''diye halbuki biz kimseyi zorla bi yere yollamasaydik ama iyi oldu oraya gitmseydi fenere gidecekti ya gene fenere gidecek ama olsun...

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Ara 23, 2006 12:08 pm

her futbolcu yabancı ulkede oynamayı sever bence hevesını alsın hamı nasıl schalke ye gıttı geldı tolga nasıl geldı oda gelecek........
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Ara 23, 2006 12:11 pm

gelir ama fenere azizim :wink:
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Ara 23, 2006 3:29 pm

Semsettin Hamsici yazdı:gelir ama fenere azizim :wink:

aslı hukukuna baktıgımızda fatih trabzonspor a gönül vermiş bir futbolcu olarak türkiyede ilk tercih edecegi kulüp trabzonspor dur amma takibi profesyonel bir futbolcu olarak kendi verecegi kararlara saygılı olmalıyız
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 24, 2006 12:19 am

..Bence de Fatih Türkiyede başka takıma asla gitmez......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 24, 2006 11:50 am

AFFİNİZA SİGİNARAK MUZAFFER AMCA FARUK ABİ BEN HALA DAHA ISRAR EDERİYORUM TABİKİ İNSALLAH TRABZONA GELİR AMA GELSE SİMDİ GELİR GÖRÜYO TAKIMIN HALİNİ AMA İNSALLAH HER ZAMAN FATİH BİZİM OYUNCUMUZDUR AMA MALESEF BASKA TAKIMA GİDECEK AMA İNSALLAH YANLISIMDIR İNSALLAH...

SAYGİLARİMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 10:18 am

şemsettin görüyor takımın halini diye bir kavramı ben mantıksız buluyorum.Bu adamın mesleği bu.maddiyat ve kariyer olarak kendisine bir şeyler katmak zorunda.Fatih Tekke Trabzonspor kulüübnden yaka paça kovulmuş bir adam zamanında psikolojik sorunlarından dolayı.Ama o gene de döndü ve Trabzonspor tarihine kendi ismini altın harflerle kazıdı.Ben Fatihin bir kaç sene içinde Trabzonspor'a döneceğine inanmıyorum ve ekliyorum gelse de hiç bir şey değişmez.Buna da adım gibi eminim.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Ara 28, 2006 11:04 am

bende sesin mantıksız buldugunkavrami mantıksız buluyorum canerim takımın hali bu hersey ortada eger gercek bi trabzonspor sever bi oyuncuysa gelir ne demek kariyerya kariyer senin memleketinden daha önemliyse be n bişey daha diyemem bu lafim sana degil fatihe yanlıs anlama...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 1:15 pm

bir de bu açıdan bak şemsettincim.bu adam trabzonda yetişti.mevkisi santrafor olmasına rağmen 2 sene zorla stoper oynatıldı.Sonra hocalarla yaşadığı sorunlardan sonra doktor raporu ile takımdan uzaklştırıldı.Sığır satar gibi sattılar adamı.Gaziantepspor'da başarılı olunca ve Trabzonspor tek forvet Mehmet Yılmaz eşliğinde haftalarca gol atamayınca takıma getirildi ve geldiğinin ertesi günü attığı golle o sezon ilk galibiyetimizi getirdi.yetmedi 2 Türkiye Kupası getirdi (tek başına olmasada yatsınamaz bir katkısı var) daha sonra hemen her sezon 20golün üstüne çıktı ve bir de gol krallığı tacını ele geçirdi.Şimdi de üzerindeki baskılar ve gerek siyasi gerekse manevi sıkıntılar(tehdit,kurşunlama vs) onu haklı olduğu bir kaçışa sürükledi.Şimdi Rusyada mutlu mu değil.Ama Trabzon'a oranla çok daha huzurlu.O trabzonspora hizmetini tamamladığına inandığım bir oyuncu.Şampiyonluk görmemiş bizlere 1996yılından sonra başlamış düşüte biraz olsun güzel günler yaşatabilmiş büyük kaptan...
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Ara 28, 2006 2:47 pm

canerim tahtit kursunlama diyosun fatih mafya işlerini seven bi insandi isterse kendisi uzaklasabilirdi öle ortamlardan ama o hep üstüne gitti sonunda ne oldu isyerleri kursunlandi zigana dagina cikarılıp tehtit edildi orda tehtit ediliyosun ve hala adamlara abdest alayım kafama sık diyosun bu adamlara meydan okumak olur hava alaninda silahla görünüyosun bu nedemek siz mafyasinin bizde oluruz bizimde silahimiz war ya sen futbolcusun ne işin olur mafyayla.....ha takıma verdigi emekleri kimse unutamaz ona kimseninde lafı olamaz güzeller goller güzel bir türkiye kupasi almakta büyük bir rolü wardi ama fatih kendi kendini yakıyor zamaninda trabzondaydi artistti yolladılar fatihi bi daha bi geldi tepeden tırnaga kadar degismiş ben bu yazdıklarımda fatihi asla ve asla kötülemiyorum cok iyi türkiyenin en iyi oyuncularından biri ama kendi kendine yakıyor haberi yok fenere giderse gene kursunlanacak gene tehtit edilecek bile bile ölüme gitmesin ben bunu bilir bnu sölerim kardesim...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Ara 28, 2006 2:54 pm

fenere giderse gene kursunlanacak gene tehtit edilecek bile bile ölüme gitmesin ben bunu bilir bnu sölerim kardesim...

gitmez kardeşim gitmez en azından bunları bilerek gitmez ve gururu onurunu ayaklar altına almaz bence
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir