boş

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum May 09, 2008 11:25 am

Çocuk sen kafayı mı yedin?
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum May 09, 2008 12:00 pm

Konunun içeriği nereden nereye geldi. Aslında birilerini suçlamanın birilerini suçlu durumdan kurtarmanın burada herhangibir anlamının olduğunu zannetmiyorum. Bence burada daha çok yapılan yorumlarla birbirimize katkıda bulunmamız gerekirken hep birilerini suçluyoruz kendi ideolojimiz doğrultusunda.
Doğu perinceğin vatansever mi yada vatan haini olup olmamasının bilinmesi (veya başka liderler) türkiye için önemlidir tabi.Ama bunun bu sitede ispatlanmasının mümkün olmadığını herkes anlamış olmalı herhalde.
Mesela bu düşünce platformu linkinde yılmaz abi senin daha önceden attığın bir fikir adamı cemil meriç adlı başlık pek fazla ilgi görmemiş olmasına rağmen katılan herkesin ortak bir noktasını bulmuş oldun vede cemil meriçi hiç tanımayanların ( bunlardan biride benim :oops: ) bir fikir adamını tanımasını sağladın. ve de çok gzel bir iş yaptığınızı söylemek isterim.Bence bu sitede bu tür örneklerin artması gerektiği taraftarıyım.
Bunu siz bizden yaşınız itibariyle vede anlaşdığım kadarıyla içinde fazlasıyla bulunmanız hasebiyle siyaset tartışmalarının futbol tartışmalarının sonucunda herhangibir sonuç alınmadığını. Vede bunların bizlere kavgalardan, dargınlıklardan başka bir şey kazandırmadığını biliyorsunuz....
Bizler yaklaşık 50 yıldır farklılıklarımızdan kavgalar üretip enerjimizi boşa harcamadık mı zaten!

Selam ve muhabbetle....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum May 09, 2008 6:03 pm

Sorun fikir farklılıklarından kaynaklanan bir sorun olsa evet de o değil.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum May 09, 2008 6:21 pm

Yılmaz'ın dediği gibi sorun fikir ayrılıklarından değil,

Bekir kardeş nette boş durup canını sıkacak işler yapmak yerine araştırsa,

desteksiz atmak yerine destekli bilgilerle bilgi hazinesini doldursa, okusa,

millete sataşacağına biraz okusa, araştırsa ta öyle atsa pardon yazsa.
Fuzuli işler ile uğraşmasa,araştırsa.
Tartışırken karşındaki insanlara ve onların düşüncelerine,ideolojilerine lütfen birazsaygı gösterse hiç bir sorun olmayacak.
Yani sorun fikir ayrılıkları değil elbet.Bizde burayı yazı yazmasakta takip ediyoruz .Kimin nasıl tartışdığını görüyoruz.
herkese saygı ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum May 09, 2008 7:46 pm

Bu tartışmanın seviyesini gördükçe inanınki bişeler yazmak insanın içinden gelmiyor.Yoksa dilin kemiği yok.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum May 09, 2008 9:58 pm

:!:
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Cmt May 10, 2008 9:25 am

Hele şükür mehmet abi ile İlkay abi teşrif ettiler :) Abi nerelerdesiniz özlettiniz wallahi, sizsiz tartışma salatasız lahmacun gibi içi boş yediğimden bişe anlamıyorum :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt May 10, 2008 11:35 am

Caner tartışmalarınızı zevkle takip ediyoruz.İlginizden dolayı teşekkür ederim.Tartışmalarınızda göstermiş olduğunuz hassasiyetten ve üslupunuzdan dolayıda teşekkür ederim.
Yönetici olduğumuzdan dolayı tartışmaya katılmıyoruz .Katılmamamızın sebepi de yanlış bir anlaşılma olmasın diye.
Yöneticiler şöyledir böyledir şunu demesinler diye.
Fakat aranıza katılmakta isterim. :D :D
Ama az kaldı daha dayanamıyorum geleceğim :D gireceğim bu işe :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt May 10, 2008 10:07 pm

Caner son dönemlerde ki olgun ve araştırmacı yazılarını okuyunca senden bir özür borcumun olduğunu belirtmek isterim.Önyargılardan ve gereksiz suçlamalarda arınmış yazıları zevkle okumaktayız.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Cmt May 10, 2008 10:20 pm

İlkay abi özür dilenecek bir durum yok, aynı fikirde olmayabiliriz bu zaten beni burayada yorum yapmaya iten farklı düşüncedeki komşularım. Çok şükür ki hepimiz aynı değiliz,farklıyız bu farklılık bizim zenginliğimiz.
Tabiki yazılanlara sinirlenecez, kızacaz ama hiçbirşey birbirimizin kalbini kırmaya değmezl, kimseye kırılmıyorum, kimseyi de en azından bilerek kırmak istemiyorum. Daha çok kişinin düşünce platformuna gelmesini istiyorum, burası bizim sanal kahvehanemiz :D burada hükümet yıkacaz, hükümet kuracaz politika belirleyecez, internetin de bence en büyük nimetlerinden biri de mesafeler ne kadar uzak da olsa bir tıkla diyalog kurabilmemiz. Yorumlarını vakit buldukça esirgeme İlkay abi,Mehmet abi gibi sana da ricada bulunuyorum, tartışmayı zenginleştirmek adına diğer kullanıcıları da yorum yapmaya davet ediyorum.
En son Caner Kama tarafından Sal May 13, 2008 7:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Pzr May 11, 2008 10:30 am

Düşünce platformunda ki bütün yazıları okuyorum.Ülkesinin geleceğini düşünen,geleceğe dair kaygılar taşıyan her insan siyasetle az çok ilgileniyo demektir.Fakat burda yazmak biraz cesaret istiyo.Farklı düşüncelerin birarada olması bizi zenginleştirir caner beyin dediği gibi...Düşünceleri yazıya dökmek bi meziyet,malesef bende bulunmuyor.En iyisi ben okumaya devam edeyim.Ara da parazit yapmayayım.
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Sal May 13, 2008 7:20 pm

tartışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.üslup konusuna gelince birbirimize karşı ağır ithamlarda olmasa daha güzel olacak.bizler aynı coğrafyanın insanlarıyız.yarın öbürgün yaylada birbirinizin yüzüne bakacağız. :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Sal May 13, 2008 10:47 pm

konuşmaları takıp ediyorum... ama pek katılmak istemıyorum çünkü siteye nadır gırenlerdenım.. çanakkaleye bende gıttım.. hatta arada gıdıyorum arkadaşım orda okuyor.. şehitlikte bende hoş olmayan şeyler gördüm görmedim değil ama burda açıklamak istemiyorum en azından şimdi. ama bizim gençliğimiz mekan dinlemiyorki.. ordakı maneviyatı hissetmemişler... neyse.. devammmmmmm
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 13, 2008 11:51 pm

:arrow:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ARŞİV