BOŞ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Nis 19, 2008 7:23 pm

caner bey sizi tanımıyorum ama Kama soyadı ile Şahin soyadı arasında bir bağ var Babanıza sorabilirsiniz.
Resimler gönderdiniz... Siz hala buralarda mı sınız.? milletin onlara verdiği notui siz üstü kapalı olarak çok güzel yazdınız . Eyvallah. Elinize sağlık.
haindirler değil mi
Hatta sizin tabirinizle "anaları belli" ... malum
Caner,
Bu insanlara sen ne söylersen seninleyim. sen haklısın. az bile söyledin.
Ama,
Elini vıcdanına koy ve düşün senin, benim ve milletin ana avrat sövdüğü bu satılmışları ANKARA'DA KIRMIZI HALILAR ÜZERİNDE YÜRÜTÜP KABUL EDENLERE NE DEMELİ...
BİZ DİYORUZ. BEN DİYORUM DA... SEN NEREDESİN... neden sövmek sırası oraya gelince bizimle olmuyorsun.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Nis 19, 2008 10:54 pm

benım anlamadıgım sımdı pkk mılıtanlarına anası bellı degıl dedım suc oldu sanırım.Ama ihsan abi dogu perıncegı övunce bende elımdekı resımlerı gönderdım.Ha su kısım herkes tarafından kabul edılır.dogu perıncek bu ulke ıcınde cok öenmlı konumda.baglantıları cok ıyı.Kımse bunu ınkar edemez.Ama ne ıcın calıstıgı konusunda kımsenın net fıkrı yok.

ha anası bellı degıl hada babası.daga cıkan herkes vatan haını degılmı.gezmeye cıkanlar harıc.Birde daga cıkanlarla hoş sohbet edıp o bıcım keyıf yapan bırınede notu sız verın.İhsan hocam ulkedekı sorunlar hakkında cok ıyı bılgıler verıyor cogu yazısı cok hos ama tek kınadıgım dogu perıncek meselesi.Bence mıllıyetcı dedıgı adamı ıyı bır sekılde arastırsında bızde ogrenelım kımın usagı oldugunu.Gerci adam su an tutuklu yakında ogrenırız ne oldugunu
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Nis 20, 2008 7:41 am

"...daga cıkan herkes vatan haını degılmı.gezmeye cıkanlar harıc...." demiş arkadaşımız :D :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 20, 2008 1:19 pm

benım anlayısım o.bizden bırı neden daga cıkıp zıyaret etmenı o serefsızlerı madem o kadar normal ??
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 21, 2008 9:41 am

Bu resimleri pkk'dan teslim alan sizden biri düzde mi görüştü onlar ile?
Doğu Perinçek, haftalık 2000'e Doğru dergisi genel yayın yönetmeni olarak gidip görüştü ve tüm konuşma içeriğini dergide ve ayrıca kitap olarak yayımladı. Amerika'ya uşaklık etmeyin, Türk askeri öldürerek Türk öğretmeni öldürerek ABD'ye maşa olursunuz bunu yapmayın, silahlarınızı bırakın dedi, zorunuza mı gitti? Neden dergide ve kitap olarak yayımlanan görüşme içeriği ile ilgili tek satır koymazsınız? Bu görüşmede 2000'e doğru dergisinin fotoğrafçısının çektiği fotolar değil bunlar pkk'nın çektikleri, nerden aldınız siz bunları? Türkiye'nin bütün önemli gazetecileri (pek çoğu bu fotoğrafları yayımlayan Fetoş'un görevlileri) görüştüler neden onların fotoğraflarını koymazsınız? Vatan satılırken hiç bir konuda fikriniz ve heyecanınız depreşmezken Perinçek hususundaki bu telaşınız nedendir? Tayyip'in görevi büyük ortadoğu projesi eşbaşkanlığı, sizin ki de bu mudur?
Profilinden göreildiğim kadarı ile üniversite öğrencisisin. Bir üniversite öğrencisinin yöntemi araştırmaktır. İlgili dergiler ve kitap her kütüphanede bulunabilir, okursan incelersen anlarsın. Eleştireceksen de en azından doğru temeller üzerinden eleştirirsin. Perinçekle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsin, eleştirebilir dünya ahret düşman olabilirsin ama ahlaklı olmak zorundasın. Bi zahmet ve lütfen.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Nis 21, 2008 5:47 pm

bence sız işinize geldıgı gıbı yorumluyıorsunuz.hala daha savunuyorsunuz.benı akp falan cart curt ılgılendırmez.bu adamın ne halt oldugunu bılıyoruz.davasıda suruyor.ama ne hıkmetse siz adamı peygamber yaptınız.kılıfda hazır pkk ıle su yuzden gıttı dıye.terör orgutu o kadar centılmenkı cıcekle karsılıyor.meydanlarda atıp tutuyor mılyetcıyız , sucuyuız bucuyuz dıye.ben o durumda olsam kalemı aponun bır yerıne sokarım , roportaj yerıne.siz işinize geldıgı gıbı anlayın ben boyle anlıyorum.zaten hukuk gerekenı yapar. merak etme.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Nis 21, 2008 5:50 pm

ayrıca resımlerı neden sıldınız.madem bu kadar durust adam.merak etmeyın resımler fotoshop degıldı orjınaldır.az cok anlarım bu ıslerden.işinize gelmedı tabı adamın apoyla keyıf yapması
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Nis 21, 2008 7:15 pm

Neyse abilerım sız haklısınız.herseyın dogrusunu sız bılıyorsunuz.Ne senın söyledıgınle ben o kısılerı severım nede benım soyledıklerımle sen dusuncenden vazgecersın.O yuzden ellerınızden öper bu tartısmayı bıtırırım.Siz siyaset yapmaya devam edın.Ben bundan sonra bu sayfaya giriş yapmam.

İYİ GUNLER
SAYGILAIRMLA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Sal Nis 22, 2008 10:36 pm

Sevgili meslektaşım,
Sayfaya girmemek ve yazmamak gibi bir tavra girmeni doğru bulmuyorum. Herhangi bir politik konuda anlaşabileceğimizi sanmıyorum ama sağlıklı bir tartışma üslubu yaratabiliriz.
Web sayfanı inceledim ve çokca hoşuma gitti. Hele hele fıkralar başlığı altındaki siyaset felsefesinin matematik çözümü olarak gördüğüm hangi lastik patladı sorulu sınav sorusuna dakikalarca güldüm. Her şey bir yana, bu çaba ve emek için tebrikler.
Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Nis 22, 2008 11:43 pm

zaten sızle yada baskalarıyla anlasamazsak sıyaset konusunda anlasamayız.diğer konularda abımsınız tartısma bıle yapmam.siteyı gezmenıze sevındım.bılgım dahılınde hem matematık adına hemde köyum adına ınsanlara bılgı vede görsellık katacak sıte hazırlıyorum.siyaset harıc her konuda anlasırız.merak etmeyın :))
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Nis 22, 2008 11:56 pm

İşin şu kısmıda var belkıde benım vede senın gördugun tum hersey yalandır.belkıde dogruyu kımse bılmıyor.belkıde herkes bırılerının maşasıdır.bılmem duydunmu ama su an fılozof denen kısıler bızlerın su an dunyada olmadıgımızı , bızım sadece göruntumuzun dunyada oldugunu , belkıde bedenımızın baska bır yerde oldugunu öne surmusler.ne bunu dogrulayabılmısler nede bırılerı bunu ınkar edebılmıs.(matrix fılmıde bundan esınlenmıstır)Olay aslında buna benzıyor.belkıde her sey yalan.bız belkıde hıc olmayan sadece bıze gösterılen olaylar uzerınde ugrasıp bırbırımıze laf sokuyoruz :)) Ama abim dogu perıncek agzıyla kus tutsa o adama guvenmem , kusura bakma :))
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Çrş Nis 23, 2008 11:11 am

öncelikle selamun aleykum hepinize diyerek bu tartışmaya bende katıulmak istiyorum.dogu perincek denen şahış ne amac için çalışıyor ve hangi amaca hizmet ediyo bileniniz varmı?yorumlara bakılırsa o savunan kişlerin bunu pek bildigin sanmıyorum.bir arkadasımız yukarıda dediki araştırarak dogruları soylemek daha iyiş olur ö sözüne sonsuza kadar katılıyorum kimsesinin düşüncesine iananmaya biliriz ama dogruları bilerek konuşma gerekir.ben o arkadaşıma suu diyorum ben dogu perincek inde dergilerini okudum kendisi hakkında cok kitap okudum yapacagım yorumlar araştırmam sonucu vardıgım yorumlarımdır.madem araştırma ve dogru soylemek gerekiyor herkes dogruları söylesin.dogu perincek denen şahış bu ülke için ne zaman ne yaptı yada yapmaya çalıştı. bu ülkeye ne yararı oldu yada bu ülkeye ne ilerleme konusu ne kattı acaba? cevapını veriyorum koskopca bir hiç kattı.yararından çok bu ülkeye zararı vardır kendisinin.kendi dergisinde yazdıkları sadece ve sadece ngöz boyamak ve reklam amacı yazmış oldukalrıdır.evet geleleim sayım başbakanımıza ve onun suandaki hüküğmetine ya arkadaşlar birileri ülkeyi satmakdan bahs ediyor kim neyi satmış bana bir soyleyin ya allah için söyleyin ülkenin neresi satılıyor anlamadım gitti ben bunu.bu hükümetin hiç mi dogruları yok,hiçmi dogru yaptıgı işler yok söyleyin.tabiki hem dogruları hemde yanlışları vardır suanki hükümetin ama dogrualrı diger hükümetlere göre yanlışlarından daha çok ve diger hükümetlere göre bu ülkeyi en iyi yöneten ve yöneticilik kapasitesi olan kişidir.şu unutulmasın ki bu ülkenin %99 u müslümandır ve islam dinini seçmişlerdir bundan kimse rahatsız olmasın.bu ülkeyi ayakda tutan bir şey varsa oda din kardeşligidir.çünkü bu ülkeyi köken bakımından kolayca yıkabilirsiniz ama din kardeşligi konusunda bu ülkeyi kimsenin yıkmaya gücü yetmez vede yapamazlar zaten. o yüzdendir ki bu tip saldırılar islam dininie ve müslümanlara yapılmakdadır.dogu perincek denen şahışda bun tip saldırıların ilk başında yer kişi ve şahışlardan birtanesidir.şimdilik bu kadar daha sonra yeniden yazarım.lütfen dogruları yazalım.bana pkk yı savunan yada herhangi bir terör örgütünü savunanlar kalkıpda milliyetciyiz ve bu ülkeyi savunuyoruz demesinler.dogu pericek denen şahışda terör örgütü kurma sucundan yargılanıyor ve buda gösteriyorki ülkeyi seven biri degil bu ülkeyi bölmeye çalışanlardan biri oldugunu
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Nis 23, 2008 11:24 am

tuncay zatenn dava sonucunu beklıyorum.hanı bu ulkede adıl yargılanma vardır ya.eger suclu olursa acaba ne dıyecekler merak edıyorum.yada işllerıne gelınde hukuk devletıyız işlerıne gelmeyınce hukuktan cıkıyormuyuz ona bakacaz.hele mahkeme sonuclansın.yılmaz abıyle daha cok tartısacaz :))
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Nis 23, 2008 2:35 pm

doğu perinçek neye hizmet ediyor

bu sorunun ardından şunuda sorabiliriz
tayyip erdoğan neye hizmet ediyor
abdullah gül neye hizmet ediyor
deniz baykal neye hizmet ediyor
devlet bahçeli keza öle
sen neye hizmet ediyosun ben neye hizmet ediyorum vs vs

daha önce biyerde söylemiştim ama bunu dtp ağzıyla söylemiyorum
ama aynı şeyi söylüyorum kendim kendikendime söylüyorum
terör belası savaşmakla halledilmez meydan muharebesi değil ki bu savaşırsın kan gölüne döner ortalık ve biri kazanır sonunda
bunu önce anlamaya çalışarak sonra iletişim kurmaya çalışarak sorunları tesbit edip çözümler için asgari müştereklerde birleşerek halletmeliyiz tabi bu sorunu halletmek istiyorsak
benim fikrim bu
doğu perinçeğin gidip orda insanlarla iletişime geçmiş olması (şunu söylemek istiyorum terörist olsalar bile onlara terörist diyor olsak bile bu insan olmalarını bi annenin kuzu olmalarını ve onlarında öldüğünde ne uğurda savaşırlarsa savaşsınlar arkalarında gözü yaşlı insanlar bıraktıklarını unutmamalıyız
şehit edilenler bizim çocuklarımız ama dağda olanlarda aslında bizim çocuklarımız kayıp çocuklarımız kazanılmamış bizim çocuklarımız)

doğu perinçeğin oraya ne niyetle gittiğini bilmiyorum ne yaptığınıda bilmiyorum buna mahkeme karar verir adil olur mu olmaz mı kararı onuda bilmiyorum ama bence ya aslında bunu yazarken korkuyorum suç unsuru bişeyler içerir mi:)) ama bence perinçeğin yaptığını aslında devlet yapmalıydı belki taaa en başından anlaşmak belki daha kolay olurdu savaşmaktan daha kolay

cümlemin başını sonunu kaçırdım
ama hala diyorum ki silahla olmayacak bu iş bilmem kaç yıldır olduğu gibi
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Çrş Nis 23, 2008 2:36 pm

Sevgili Bekir Kıran,

Olur da üzerinden epey vakit geçtiği için söylenenler unutulur(çünkü hala daha iddianame yok ortada ve emin ol sizlerin bile vicdanlarını rahatsız edebilecek bir süreyi bulabilir bu iş) diye not düşeyim dedim.

Hep birlikte göreceğiz davanın kocaman bir balon olduğunu.
Peki ne olacak o vakit?
Yüzünüz kızaracak mı?
Yoksa sizleri ciddiye almamıza mı şaşıracaksınız...

Ve sayın Tuncay Kıran,

Marifetse eğer birilerini aşağılayarak konuşmak,hep birlikte böyle bir jargonu tercih edebilirdik.Ancak bu,gerçekte ne bizi muzaffer ne de karşımızdakini aşağılık kılardı.

İnsanların anadilleriyle olan ilişkileri,onların okuduklarını anlayabilme,anladıklarını bir düşünce sisteminin parçaları haline getirip harmanlayabilme ve ihtiyaç olduğunda o harmandan aldıklarını hayatta kullanabilmelerini de belirler.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir