SİTE YÖNETİMİNİ KINIYORUM

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen Yahya Ataman » Çrş Kas 07, 2007 11:41 am

NE MÜBAREK Bİ SİTEMUZ VAR KINAMA ODASI BİLE VAR:)
KINAMA,KINA YAKMA,ONAMA,OYNAMA,ATLAMA,SALLAMA.:))Biz burayı bi ev düşündük paragas evi sohbet evi tanışıp kaynaşma yeri.Düşünün ki gittuk yaylada bi evde paragas yapayuruk ama konuyu getirmişler güncel konulara(olmasın deyil tabiki olacak)ama 9 cevizim var, yüzük oyunu oynamak,horon etmek tanışıp kaynaşmak dururken güncel konuları konuşan bi paragas olunca,eğer hoşumuza gitmezse kınıyorum deyup çıkmak biraz hoş olmaz heralde o paragas evinde:) Neyse kimse kimseyi kınamasın bence haburasi bizum evumuzdur daaa...Muhabbete,paragasa,gülmeye eğlenmeye,tanışıp kaynaşmaya,dertleşmeye sevgi ve saygı çerçevesinde devaaaaaaaaaam
(kınamaya son) selamlar...
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Kas 07, 2007 11:51 am

yahyaataman yazdı:NE MÜBAREK Bİ SİTEMUZ VAR KINAMA ODASI BİLE VAR:)
KINAMA,KINA YAKMA,ONAMA,OYNAMA,ATLAMA,SALLAMA.:))Biz burayı bi ev düşündük paragas evi sohbet evi tanışıp kaynaşma yeri.Düşünün ki gittuk yaylada bi evde paragas yapayuruk ama konuyu getirmişler güncel konulara(olmasın deyil tabiki olacak)ama 9 cevizim var, yüzük oyunu oynamak,horon etmek tanışıp kaynaşmak dururken güncel konuları konuşan bi paragas olunca,eğer hoşumuza gitmezse kınıyorum deyup çıkmak biraz hoş olmaz heralde o paragas evinde:) Neyse kimse kimseyi kınamasın bence haburasi bizum evumuzdur daaa...Muhabbete,paragasa,gülmeye eğlenmeye,tanışıp kaynaşmaya,dertleşmeye sevgi ve saygı çerçevesinde devaaaaaaaaaam
(kınamaya son) selamlar...

Aynen oyle dedigin gibi yahya, kinamaya sonnn :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Kas 08, 2007 4:57 pm

ana sayfada sadece köyümüzle ilgili olan haberlere yer verilmesi lazım diye düşünüyorum.diğer haberlerin alt başlıklar halinde ilgili bölümlerde verilmesi daha mantıklı olur.her boku kınayan arkadaşların elini birazda taşın altına sokması gerekir düşüncesindeyim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir