Başkasının yazısını kopyaladım.Kimin yazısını da kopyaladığımı belirttim.Bu demek değildir ki benim bu konuda söyleyebileceğim bir şeyim yoktur.Yorumlar ve mesajlar arttıkça benimde söyleyebilecek fikirlerim var elbet.Konuya genel bakışımı ifade eden çok sevdiğim bir yazarın yazısıyla başladım sadece.
Hata etmişiz.
O zaman ben kendi fikirlerimi yazayım ama İstanbullu yazar kadar kibar olamam kimse kırılmasın

.
Bende Çaykaranın Köyleri şarkısınında bulunduğu albümden bugüne kadar tüm albümlerini dinledim İsmail Türüt'ün.Evet,hemen hepsinde "milliyetçilik
(!)" üzerinde durulmuştur.
Tesadüf sanırım ki bir çoğunda "Müslüman Türk oğluyum","Türk ve islam birliği" gibi cümleler seçilmiştir.M.Kemal Atatürk ilkelerinde ki milliyetçilik kavramıyla en azından bence alakası yoktur...
Adnan Kahveci gibi gerek eğitim öğretim gerek siyasi hayatı başarılı bir şahıstan,Ogün Samast,Yasin Hayal gibi tetikçi bozmalarını övecek duruma gelmesi kendi kariyer ve kapasitesindeki geri gidiştenmidir,savunduğunu sandığı fikrin geldiği noktadanmıdır onu da bilemem tabi.