Türk kanı pis kan Hrant Dink kahraman

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen İlkay Durgun » Çrş Eki 03, 2007 8:23 am

Erhan Ayal 'ın yukarıdaki tanımından;

Harnt DİNK gibi bir aydının öldürülmesiyle topluma yönelik bir karmaşanın,çalkantının çıkması amaçlanmıştır.Dolayısı ile Hrant DİNK cinayeti bir terördür.Yapanlar,azmettirenler,bu cinayetin işlenmesi için CIA yada MOSSAD'ın YÖNLENDİRMESİNE GİRENLER YADA BİLEREK BİLMEYEREK BUNA ALET OLANLAR TERÖRİSTTİR.
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Eki 03, 2007 8:52 pm

İlkay Durgun,
Nasıl ki iyi yetiştirilmiş bir PKK militanı kendi emelleri doğrultusunda yaptığı eylemler, bu ÜLKE için ne kadar doğru ve yararlı ise aydın dediğiniz kişinin aydınlığıda ancak o kadar yararlı!!! olay tamamem bir bakış açısı ve benimseme olayı. nasılki bir PKK yandaşı, onların yaptığı saldırıları kendilerine ait bi devlet oluşturmak adına verilmiş bir mücadele olarak görür ama bu mücadeleyi bi TÜRK, vatanın bölünmez bütünlüğüna yapılmış bi saldırı olarak görür. ki sen kendince bi bakış açısı oluşturmussun. böyle bir bakış acısıyla aradaki farkı algılaman elbetteki zor hatta imkansız... böyle bir bakış acısına sahip insanla bunu konuyu konuşmam bile yersiz!!!
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Eki 03, 2007 9:16 pm

Hani can dündar'ın yazısından alıntı yapmıştım ya.Hepimiz Türk'üz diye yürüyen almanlar hakkında.Yazık vallahi.Emel ablanın dediği gibi cırcır böceği olsaydık keşke.En azından cır cır öterken doğaya renk katardık,kan değil.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 9:30 pm

yazık, yazık ne denir ki....
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 9:41 pm

kıyamet alametleri başka bişe değil, koparsa da kopsun dünya bu hale geldiyse...
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Eki 03, 2007 10:59 pm

Ahhhhh ejladım ahhhh yazık o döktüğünüz kana kim için?
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Eki 03, 2007 11:07 pm

Kan döken ejdadımızın içinde türk,kürt,alevi,sünni,ermeni herkesin olduğunu da unutmamalı.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Eki 03, 2007 11:19 pm

Sevgili kardeşim Caner biz aksini söylemiyoruz Benim ejladım kürt, alevi, laz, suni vs. olabilir ama... asla ERMENİ olamaz Benim yok sizi bilmem..
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Prş Eki 04, 2007 8:48 am

Temelle dursun bi yol ayrımında duruyolar
fransız bi türist yanlarına yaklaşıp fransızca hangi yöne gideceğini soruyor
bizimkiler bön bön birbirine bakıyor
adam bu sefer almanca soruyor
bizimkilerde tepki yok
italyanca soruyor
yok
ingilizce soruyor
yine aynı
turistte pes edip bi yöne gidiyor
ardından dursun
ula temel gördun mi adam kaç dil biliyi
haçan diyo temel okadar dil biliyide
derdini anlatamayi

hangimiz fransız hangimiz temel bilmiyorum
ama galiba birbirimizi anlamakta kendimizi anlatmakta sorun yaşıyoruz
(bu arada biri çıkıp ben fransız değilim elhamdülillah türküm demesin :D )
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Eki 04, 2007 1:10 pm

Okulda Macaristanlı bir arkadaşla tanıştım geçtiğimiz günlerde.tabi kitaplardan öğrendiğim kadarıyla gelişti sohbetimiz".Aslen Türksünüz siz niye inkar ediyorsunuz bakiyim"e kadar geldi laf.Çok güldü.Hayatında bu kadar komik bir şey duymadığını anlattı.Attila,hun derken bana onlarında türk olduğunu söylersem artık kara cahil birisi olduğumu düşüneceğini söyledi.Şaşırdım.Biz mi doğru öğreniyoruz kitaplardan,onlara mı farklı öğretiliyor anlamak mümkün değil.Ev arkadaşım bir dönem macaristanda eğitim aldığı için ona da sorayım dedim aynı cevaplar ondanda geldi.O da türk tarih kitaplarına inancını yitirdiğini söyledi.

Artık vatan haini mi ilan edilirim ne olur bilmiyorum ama gerek ermenilerin Türkler hakkında söyledikleri,gerekse Türklerin ermeniler hakkında anlattıkları çokta gerçekçi gelmiyor bana.Hümanist yaklaşmak,politik sorunları devletler arası ilişki prosedürlerine bırakmak,Türkte olsa,kürtte olsa,ermenide olsa,rumda olsa insanları önyargısız tanımayı istiyorum artık.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İlkay Durgun » Prş Eki 04, 2007 1:30 pm

Erhan Ayal'ın bu söylediklerinde şaşılacak bir şey yok.Ne yazıkki bir ermeni düşmanlığı bu ülkede sürüp gidiyor bazı kafaların içinde.

Birmilyon müslümanı öldüren ABD emperyalizmine bu kadar düşmanlık beslemiyorlar.

Kırkyıldır filistinlileri öldüren siyonistlere bukadar düşmanlık beslemiyorlar,

Musulun,Kerküğün elimizden çıkmasına yol açan ingiliz emperyalizmine bu düşmanlıkları yok.

Bu kafa CİA,MOSSAD tarafından yönlendirilmiş bir kafadır.

Diasporayı,asalayı yada milliyetçi ermeni taşnak partisini ülkemizde yaşayan ermenilerle özdeşleştiriyorlar.Buradan bütün genele yayılan bir düşmanlık üretiyorlar.Bu oyun mossadın,cia nın oyunudur.Bu zokayı yutanlar bu oyunun kurbanıdır.

Yunanlılar düşman,ermeniler düşman.Ama ABD müttefik,AB ise uygarlık beşiği,zenginlik abidesi.Vay canım vay.Bunu böyle düşün ,sonrada milliyetçi muhafazakarım diye kasıl orta yerde.

İnadına Ermeniyim
inadına Hrant'ım

İnadına Mehmetim
İnadına müslüman
İnadına Türküm

İnadına kardeşiliği savunuyorum
İnadına karışmayı

Her kim ensesinden kalleşce vurulursa ben oyum.

Her kim çoluğunu çocuğunu geçindirmek için ter döker çalışır namusuyla,ben oyum

Ben Filistinliyim,Iraklı direnişçiyim.

Ben Ahmedinejat'ım,Subkomandante Markos'um.

Her kim onurluca,namusluca düşüncelerini savunur, ben oyum.

Gerisine ALLAH akıl fikir versin.Herkes kendinden kendi kafasından sorumlu.
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 04, 2007 1:31 pm

Arkadaslar dunyayi surlilarmi duzene sokacak, lutfen bir birimizi degistiremiyecegimiz gerceklerle kirmayalim , bizim bu sitede tek amacimizin bir arada olmasi degilmi, siyasi gorusler politika ve bunun benzeri dusuncelerimizi burda paylisiyoruzda ne kazaniyoruz bunu bana aciklarmisiniz.
Aksine boyle konular yuzunden siteden yuzlerce kisi uzak duruyor sirf siteye gelipde tartisma cikarmamak icin, kimler kusup gitmedi boyle konular yuzunden, hic kimse kimseye kendi gorusunu dusuncesini kabul ettiremez, dogru olsada karsimizda olanin dusuncelerini degistiremiyoruz sonuc olarak tartismalar kirilmalar olusuyor, allah askina birakin dunyayi oldugu gibi kabul edelim biz kendi aramizda dostluklarimizi birlik ve beraberligimizi pekistirelim...

Not.. bu baslikta amac disi cikildigi icin simdilik askiya aliyorum, boyle tartismalar yuzunden siteden kimsenin ayrilmasini istemedigim icin kilit vurmak zorunda kaldim saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Önceki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir