BOŞ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

BOŞ

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Haz 01, 2008 9:15 pm

Perinçek'in yerine Zana, Poyraz'ın yerine Pamuk olsaydı

Perinçek’in yerine, “Liderim Öcalan” diyen Leyla Zana tutuklansaydı da siz o zaman görseydiniz Avrupa’daki Türk ve Türkiye düşmanlarını.
Uçaklara atladıkları gibi Ankara ve İstanbul’u doldurur, adliye koridorları ve mahkeme salonlarında, Türk hukuk sistemi, Türk devleti ve Türk demokrasisine etmedik hakaret bırakmazlardı. Yine meselâ gazeteci Vedat Yenerer ve Fikret Akfırat’ın yerine Ethen Mahcupyan ve yazar Ergün Poyraz’ın yerine tutuklanan Orhan Pamuk olsaydı da siz seyretseydiniz Avrupa’dan kopacak gürültüyü!
İşte Avrupa ve “Çağdaş uygarlık düzeyini” yakalamış “medenî Batı” bu.
Daha bir yıl önce Cladua Roth, “Hrant Dink’i TCK 301 öldürdü” diye bas bas bağırmıyor muydu? “Türkler bir milyon Ermeni kesti, 30 bin Kürt katletti” iftirasını atan Pamuk, “Hele şu söylediklerini ispat et” diye savcılığa çağrıldığı dakikadan itibaren Avrupa’da Türk hukuk sistemi, Türk demokrasisi ve Türk devletine en galiz saldırılar yapılmadı mı?
Uçak dolusu Türk ve Türkiye düşmanı ülkemiz sokaklarını doldurup ellerinde megafonlarla bizi aşağılamadılar mı?
İyi de, dün Zana ve Pamuk’a ölümüne kankalık edenler, bugün mesela Perinçek ve meselâ Ergün Poyraz için niye parmak kımıldatmıyorlar!
Çünkü Perinçek Avrupa’nın göbeğinde Orhan Pamuk’un bu millete yaptığı iftirayı suratlarına çarptı, çarpıyor. Ve çünkü Ergün Poyraz Avrupa Birliği ne der, ne buyurursa, “Baş üstüne!” tavrı sergileyen iktidardakileri yazdıkları kitaplarla deşifre ediyor. Poyraz mesela, “Musa’nın çocukları” diyor. Onlar da, “Bu kitap toplatılsın” diye Ankara 19. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açıyor. Mahkeme davayı reddediyor. Ret kararında Başbakanlık Danışmanı ve Basın Sözcüsü Akif Beki’nin de yazdığı bir kitapta Erdoğan’ın Musa’nın soyundan geldiğini belirtmesinin etkili olduğu yazılıp çiziliyor.
Evet, Pamuk’un ifade bile vermesine tahammül edemeyen Roth ve türevleri, Poyraz’ın neredeyse sekiz aydır içeride olmasından habersizler.
Burada özel bir not düşmek istiyorum.
Biz ne zaman Perinçek ve arkadaşlarının bir eylemini savunsak, meselâ Rauf Denktaş’ın mânevi başkanlığını yaptığı Talat Paşa Komitesi’nin Türkiye lehindeki organizasyonlarına arka çıksak, hemen, “Amma Perinçek, Öcalan’ı ziyaret etmişti, 12 Eylül’den önce ülkücüleri hedef göstermişti, PKK’lılara ‘gerilla’ diyordu” türünden öfkelerin hedefi oluyoruz. İyi de, şimdi aynı şeyleri mi yapıyor, siz bana onu söyleyin. Gün, eski anlaşmazlıklardan kan davası üretme günü mü, yoksa, bütün kavgaları unutup, Haçlı ve Siyonist irticaa karşı kenetlenme günü mü?
Aklıma bu duruma uyan bir fıkra geliyor.
Ruslar Moskova’da metroyu inşa edince gururlanmış ve Amerikalıları açılışa davet etmiş. Rus mühendis Amerikalı muhatabına, “Bak demiş, altı dakika sonra metro bu durakta olacak”. Altı dakika dolmuş, metro yok, on dakika olmuş, metro yok. 15 dakika olmuş, metro ortalıkta gözükmüyor. Rus mühendis bunaldıkça bunalmış, bunaldıkça bunalmış ve öfke ile Amerikalı muhatabına çıkışmış;
“- Ama siz de Kızılderilileri kesmiştiniz!”
Metronun zamanını şaşırması ile Amerikalıların Kızılderilileri kesmesi arasında ne alaka varsa, bizim, Perinçek ve arkadaşlarının Ermeni soykırımı, özelleştirme talanı ile ABD ve Avrupa’nın Türkiye üzerindeki operasyonları karşısında takındığı tavrı onaylamamızla tutup Perinçek’in önceki yıllarda yapmış olduğu söylem ve davranışları arasında paralellik kurmak da, işte ancak o kadar alakalıdır.
Nitekim bin bir uluslararası komplonun pişirdiği Rauf Denktaş da bizim gibi düşünüyor, rahmetli Mehmet Gül de bizim gibi düşünüyordu.
Neden?
Çünkü bugün ülkenin muhtaç olduğu doğru davranış budur da, ondan.
Biz hukukun, adaletin ve her doğru davranışın yanındayız.
Biz işte Batının bu art niyeti ile mücadele eden herkesi destekliyor ve biz işte Batının o çirkin, o bin bir maskeli yüzüne tükürüyoruz.
En son İhsan Şahin tarafından Pzt Haz 16, 2008 7:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Haz 02, 2008 12:49 am

:!:
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzt Haz 02, 2008 12:38 pm

Bekir Kıran Demişki;

Ben dogdum dogalı ermenıler , yahudıler vede bır takım turkıyede gruplardan nefret edıyorum.(ayrıca eurovizyonda ermenıstana 10 puan veren turklerınde alayına sövdum) bu kadar kansızlık olmazdı cunku.

Yazık kardeşim ;seni hangi karanlık akıllar zehirledi böyle.Hangi insanlık düşmanları o genç beynini zehirledi.Hangi?

Doğdum doğalı diyor genç kardeşim.Doğdum doğalı...

Rakel DİNK; "Masum bir bebekten,bir katil yaratan bu karanlığı lanetliyorum" demişti.Bu ülkede çok kavga oldu.çok kan döküldü ancak bu ülkede herzaman övünerek söylediğimiz bişey vardı;Bu coğrafyada ırkçılık yoktur.Ancak görüyorumki,genç kardeşlerimiz ırkçılığın o karanlık,vahşi,akıl dışı çukuruna düşmüş durumda...

Bu genç kardeşlerimize sahip çıkamayan bizler suçluyuz.Bu kardeşlerimizi batılı bir hastalık olan ırkçılığa sürükleyen bu sistemi değiştiremedeğimiz için suçluyuz.Kardeşlerimizi batılı bu zehire karşı koruyamadığımız için suçluyuz.Kardeşlerimizi bu hastalığa tutulurken seyrettiğimiz için suçluyuz...
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Haz 02, 2008 1:44 pm

:!:
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Pzt Haz 02, 2008 3:30 pm

'' Sallamayan '',''Takmayan'',bu kadar az sayıdaki sözcükle bu kadar çok cümle üretmeyi becerebilen,ikidebir '' Bir daha yazmayacağım'' teraneleriyle ''Genel Başkanlığı,Kulüp Başkanlığını vs.bırakıyorum''gevezeliğiyle pozisyonunu sağlamlaştırmaya çalışan sahtekarların taktiklerine benzeyen ''MAĞDUR DELİKANLI'' yı oynayan ama hiçkimse ''Ne olur yazmaya devam et !'' demediği halde verdiği sözü yarım günden fazla tutamayan,Perinçek e ayıracak vakti olmadığını söyleyip bu sayfalardaki mesaisinin büyük bir bölümünü ona küfretmekle geçiren Bekir efendi...

Yazarken seviyesizliğin en üst noktasıdır küfür...Buna böyle inananlar hala daha sabrediyorsa eğer,bunun seni ''mahallenin asi delikanlısı''saymalarıyla alakası yok bilesin.Aslında bayılıyorsun kendi kendine methiyeler dizip bunun site sakinlerince tescillenmesine.Ama bilmiyorsun delikanlılığın bu kadar ucuz olmadığını bizim kasabada ve sadece meczupların küfürlerine tebessüm edildiğini...

Her önüne gelenin ağzına ne geliese söylediği zamanlarda sesini çıkarmayıp romantik yazılarla durumu idare eden,biz yanıt verince de itidal çağrıları yapan sevgili arkadaşlarım;AKİL ADAM lar...Küfrü övüp,küfürbazın sırtını sıvazlayarak ulaşacağınız mertebe vicdanınızı rahatsız etmiyorsa yapabileceğim birşey kalmadığını düşüneceğim.Yanyana gelince çocukluk günlerimizi hatırlar güleriz yine de...
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Haz 02, 2008 7:43 pm

Bekir bey,
yazdığım hiç bir yazıda silgi kullanmadım.
25 yıldır yazarım. Halen TRAKYA MED. Genel yayın yönetmeniyim. ve yazıyorum
yazdığım hiç bir yazı için tartışma kabul etmedim.

Bunu böyle bil ve teklifimi dinle

Yazdığım ve zat-ı muhteremlerinizin tenkitine mazhar olan yazımın özetini 1000 kere okuyup ne anlatmak istediğimi ÖZETLEYEBİLİRSEN bu yazarlık işinden vazgeçeceğim.
Ve
senin karşında cahilliğimi ilan edeceğim DEĞİLSE,
Haddini bil ve benim sinirimin sınırını aşma...
Benim yazdıklarıma senin yedi ceddin bile cevap verebilecek bilgi ve beceriye sahip değildir.
senin çapın belli...
bir daha benim yazdığım yazıya cevap vermeyeceksin.
saygısız herif.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzt Haz 02, 2008 9:28 pm

Bilenler kanuşmuyor,bilmeyenler susmuyor.
Çin Atasözü

Bekir Kardeşim,Bir ırkı toptan düşman bellemek ırkçılıktır...

Bu ırçlılık zilleti batılıların bu topraklara akıttığı zehirdir.Bu zehiri içenler bugün Kafkasya'dan Hindistan'a kadar kan akıtıyorlar.Bu kandan da emperyalistler besleniyor.Bu coğrafyadaki herkes kan kaybederken bir onlar semiriyorlar.Bu coğrafyadaki herkesi ırk ırk,mezhep mezhep,din din birbirine düşman edip sonra oraların yer üstü ve her altı kaynaklarını alıp znginleşip semiriyorlar.Bu coğrafyada bebekler ölüyor.sırf mezhepleri ayrı diye müslümanlar birbirini bile öldürüyor.Ermeni'lerle,Yunan'lılarla bu topraklarda binlerce yıldır beraber yaşadık ve yaşamaya da mahkumuz.Zira kimsenin gidecek başka yeri de yok...

Şimdi benim kim olduğumdan haberin yok elbette...Bana "ermenilere yağcılık yapan entel istanbul sosyetesi" demişsin :wink:

İnsanlıktan,alçakgönüllülükten,ahlaktan bahseden herkese entel demeyi sana kim öğretmişse yanlış öğretmiş kardeşim.Bu "entel" deyimi cahil,vahşi,kana susamış çakalların deyimidir...Daha çok gençsin çakallaşmadan bu tür söylemlerden uzak durmak sana vereceğim öğüttür, ki, ben sana öğüt verecek yaştayım,bilgideyim,görgüdeyim.Buna emin ol kardeşim :wink:

Yine komiğine gidecek bir alıntı yapayım yazından.Maksat sen neşelen.Neşelenki şu içindeki nefreti kötü bir cin gibi çıkarıp atmana yardımımız olsun kardeşim... :wink:

Demişsinki;

İlk okula gıden ermenı cocuklara süt dagıtıyorlar vede sutun kapagında yazan ıfade şu idi."eger hayatın boyunca bır turku ölduremezsen bu süt sana haram olsun"onlar kendı cocuklarını böyle yetıstırıyor

Butürden, üçüncü sınıf türk filmlerinden araklama bir yalana inanmış olman, bence benim senin yazından alıntı yapmamdan daha komik :wink:Karışık cümle kurdum afedersin.Hem istanbullu, hem entel, hem de sosyeteyiz ya, kusurumuzu bağışlarsın umarım... :wink:

Bu yukarıda yazdığın saçmalaığı her kim söylüyorsa, bil ki ya İngiliz,ya Amerikan,yada Fransız uşağıdır.Bil ki bu yalanların aynısını Ermeni'lere de,yunanlı'lara da söylüyorlardır.Tıpkı;Şii'lere,Sünni'lere,Araplar'a,Kürt'lere,Türk'lere söyledikleri gibi...

Bu topraklar bin çeşit kavmin,bin çeşit ırkın binyıllardır bir arada yaşadığı topraklardır.Irkçılık bize uzak ve tuzaktır.
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir