boş

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

boş

Mesajgönderen İhsan Şahin » Sal May 13, 2008 10:29 pm

BOŞ
En son İhsan Şahin tarafından Pzt Haz 16, 2008 9:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 13, 2008 11:57 pm

Abim sen şiirin içine bulastırma sıyası yazını.Burda yaz.Ben zaten tartısmayı bıraktım.korkma kımse karsı gelmez.Forumun duzenı ıcın orda yazmaman lazım abım.yoksa kategorılerı ayırmanın bır anlamı kalmaz.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş May 14, 2008 9:29 am

Yazmak ayrı, okumak ayrı derken İhsan abi bizler gazetelerde köşe yazı değiliz. Adı üstünde düşünce platformu, burada yer geldiğinde beyin fırtınası yapacaz, yani herkes aklından geçeni yazacak tabi, birbirimizi alt etmek için değil düşüncelerimizi ortaymak adına yazmanın yanındayım. Tabi ki insan nefsi hep üstün olmak ister ama bu mümkün değil tabi.

Buraya illaki güzel yazı yazanlar, çok okuyan yazarlar gelecekse sadece, o zaman buraya düşünce platformu demeyelim, onlara "enteller platformu" açalım onlar orda yazsınlar. Bizler de amele platformunda naçizane düşüncelerimizi paylaşırız.
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Çrş May 14, 2008 3:17 pm

evet okumak farklı bir şey yazmaksa, ayri bir meziyet isteyen bir beceridir..eleştiride bilgiyi gerektiren bir olgudur, belki site içerisinde hep yaşanan kırıcı davranışlarda bunların fark edilmemisi nedicesiyle olan hadiselerdir...

siyaset olan bir tartışma platformunda elbetteki insanların kendi düşüncelerini yansıtma gibi zaafiyeti olacaktır.

bizler siyaset yerine bu site içerisinde, daha ortak değerler üzerinde tartışmlar açsak, sanırım farklı katılımların olacağını görürüz.belki ortak bir paydamız olacaktır

çünkü bana göre diye başlayan bir ifadenin ben merkezli, bir tartışmanın paylaşım konusunda eksikliklerle dolu olduğunu az okuyon herkes bilir, sizde bilmelisiniz.özellikle size yazdığım mesajda bunu sizden özellikle istirham eyledim..bir deneyin daha keyifli olacağını hep birlikte göreceğiz.

bu manada sizlerin katkısını bekliyoruz.

selam ve muhabbetlerimle
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt May 19, 2008 12:49 pm

:!:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi