SİTENIN YENILENMESI

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 9:19 am

Mahmut KÖSEOĞLU yazdı:Bekir bey eline sağlık güzel oluyor.
Üst bölüm resim hem karanlık hemde konulan resim köyümüzle özdeşleşen resim gelmedi bana bu benim fikrim. Yine eskisi gibi Şahinkayalarından veya kuşmerden güzel bir kare orada olsa bana dahi iyi geliyor. Bak köyden bir resim demiyorum köyden koysan en az 5-6 resim olacakki tüm köyü temsil etsin. En iyisi kuşmerden güzel bir kare seç koy derim. Benim 16.06.2007 tarihli verdim yeşim kuşmerden seçebilirsiniz. Benim şart değil başka arkadaşlarında koyabilirsin. Veya yine şahinkayaları beğenmezsen mezirelerden güzel kareler mevcut. Vereceğiniz resim köyümüzle özdeşleşsın. İlk bakan göze hoş bir görüntü olması bence daha iyi kolay gelsin.

Mahmu abi ayni fikirdeyim seninle..soyle koy kusmer mezire resimleri hazirlanip kucuk bir slayt sekilde ana panoya eklenebilir hemde daha cok hos olur..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 18, 2008 10:00 am

Köyümüzün baştan başa resminin oraya konma imkanı elbette çok zor....Mezireler desen aynen öyle...Anlaşılan köyümüzün ortak değeri olarak iki şey kalıyor,
1-Eskisi gibi adını aldığı kayaların tekrar konması,
2-Ya da ortak göz ağrısı olan Kuşmer resminin konması,

Bilmem benim de görüşüm bu !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Mar 18, 2008 11:23 am

su an sıtedekı degısıklıgı ben yapmadım.baska bırı görunumu degısmıs.benım site daha bıtmedı.o görunumu osman sarı abı eklemıs.ben yapttıgım sıtede ust resımde kusmer , caykara , mezıre ,sultan murat gıbı 6 resım ekledım.bunlar dönusumlu ust tarafta degısıyor.benım sıtenın gorunumu beyaz.butonlar yesıl.ayrıca sıteden dırek foruma lınk verebılırız ama bu forum farklı bır alandan yayın yapıyor.ilk önce bunu site ıle aynı alana koymamız vede bırbırıne baglamak gerekıyor.murat abıye ıleteyım yapmaya calısırız.tekrar soyluyorum su an kı mavi göruntu bana ait degıl
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Mar 18, 2008 11:34 am

site ıle ılgılı önerı sunmak ısteyenler msn den de bana ıletebılır.Ayrıca sitenin iş içlerine karışmak istemem.YAZAR KONUSUNDA YÖNETICILER KIM YAZARLIGI HAK EDIYORSA ONLARI YERLESTIRIRIM.BEN KIMSEYI KARSIMA ALMAK ISTEMEM.ZATEN TRABZONA 5 yılda bır anca gelebılıyorum.gelıncede bırılerınden laf yemıyeyım:))Ben isteklere göre siteyi duzenlerım.Aslında forumda cok guzel bir görunume kavusabilir.Ona da izin verirlerse bir ara el atarım.Su an forum en sade halınde.Eklentı vede görunumu guzellestırecek vede kullanıcılara kolaylık saglayacak bileşenler kodlanmamış.İnsallah oda zamanla duzenlenir
msn: bekirkiran@hotmail.com
msn:destek@matematikciyiz.com
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 9:10 pm

bekirin calismasina baktim yeni anasayfanin yapim asamasinda olan cehresini gordum cok guzel olacak, bekleyin gorun, onerilirinizi yazmaya devam eyleyin :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Mar 19, 2008 2:37 am

abla tanısma kaynasma bölumune sabıt konu olarak tutursanmı.cunku cogu kımse bu kısımlara bakmıyor.orda daha cok kısının görusunu alırız dıye dusunuyorum
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Mar 21, 2008 8:40 pm

Sitenin banner resımlerı olarak MAHMUT KÖSEOGLUNUN cekmıs oldugu resımlerı kullandım.kusmer vede köyden göruntuler yer almakta.yayına gırınce hepınız beyenecegıne emınım.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Nis 16, 2008 4:47 pm

SU AN SİTE BUYUK ÖLCUDE BITTI.SİTEYE EKLEDIGIM BIR KAC OZELLIGI KISACA ANLATAYIM
1-SOHBET EKLENDI
2-VEFAT EDEN KISILERIN BILGILERI VEDE RESIMLERINI RAHATCA GIREBILECEGINIZ BÖLUM OLUSTURULDU.YANI BIRI VEFAT EDINCE ADI SOYADI DOGUM VE OLUM TARIHI KISI HAKKINDA KISACA ACIKLAMA VEDE RESMINI EKLEYIP SITEYE HER UYE GONDEREBLECEK
3-SİİR KÖSESI EKLENDI GENE AYNI SEKILDE UYELER ILGILI ALANA YAZDIKLARI SIIRLERI GÖNDEREBILECEK
4-RESİM ALBUMU EKLENDI.İLGİLİ ALANLARA YINE UYELER RESIMLERINI EKLIYEBILIR.
5-FORUMDAKI RADYOYU DIREK SITENIN ANA SAYFASINADA EKLEDIM.İSTEYEN ORDAN DA DINLEYEBILIR

SIMDILIK BU KADAR
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 7:42 am

Sevgili Bekir Kıran'a teşekkür ederim,
Sanırım hepinizin beğeneceği bir anasayfa oluşturulmuştur..En çok beğendiğim bölümleri hiç şüphesiz;
1- Resimler Köşesi..Bu köşeye her çeşit resim gönderilecektir..Ancak gönderilirken kategoriye dikkat edilmesi gerekir...
2- Vefat edenler köşesi...Buraya konulan resimlere her çeşit bilgi eklenebiliyor..
3- Ziyaretçi defteri...Sanırım hizmete girdikten sonra şimdi kullandığımız "Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfasının yerini alacak,
4- Sohbet odası... 24 saat herkese açık,istendiği zaman girilebilecek... Bilmem "Paragaf" ın yerini alabilir mi ? Sanırım oraya dörtlük yazılamayacak... Onun için yerini zor alır...
5-Şiir köşesi...Bu çok hoş ama herkes kendi yazdığı şiiri eklemeli...Yoksa kopyalama şiir bu sayfanın zevkini yok eder,geliyor bana...
--Daha çok güzel şeyler ,,,,

Zamanla ihtiyaç duyulan köşe ya da sayfalar ilave edilebilir....

Herkese selam ve sevgilerimi sunarım !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Nis 21, 2008 6:47 pm

Sitenın bölumlerını kullanamayanlar yada nerede ne yapılacagını bılemeyen uyerler bana ulasırlarsa yada burdan sorun yasadıkalrı bölumlerı bıldırıse yardımcı olmaya calısacam.Deıklerım site ana sayfası ıcındır.Forum ıle ılgılı sorunları kapsamıyor
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir