WWW.İBRAHİMAGAOGLU.NET

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

WWW.İBRAHİMAGAOGLU.NET

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Oca 06, 2008 5:54 pm

Yayına yeni giren www.ibrahimagaoglu.net sitesine bütün İBRAHİMAĞAOĞLULLARINI bekleriz...

Yönetimden istek

Lütfen şahinkayalilar sitesindeki bütün üyelere www.ibrahimagaoglu.net sitesinin açıldığını ve bütün İBRAHİMAĞAOĞLULLARINI beklediğimizi bildirmenizi rica ederiz...

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 06, 2008 11:24 pm

:arrow: Cüneyt , nerelerdesin ?
Hayret, dün akşam kendi kendime bu Cüneyt nerelerde acaba diye düşündüm.Ve cevabını kendi kendime verdim,herhalde okul işleri sıkı ki siteden bu kadar uzak kaldı....

Tekrar Hoş geldin mi diyelim...Aynı zamanda bu ...net... işi ne anlama geliyor,ben bilemem ama yine de Hayırlı olsun,diyelim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Oca 07, 2008 8:45 pm

Muzaffer Altuncu yazdı::arrow: Cüneyt , nerelerdesin ?
Hayret, dün akşam kendi kendime bu Cüneyt nerelerde acaba diye düşündüm.Ve cevabını kendi kendime verdim,herhalde okul işleri sıkı ki siteden bu kadar uzak kaldı....

Tekrar Hoş geldin mi diyelim...Aynı zamanda bu ...net... işi ne anlama geliyor,ben bilemem ama yine de Hayırlı olsun,diyelim...

evt uzun zamandır siteye uğramıyorum muzaffer amca.Daha doğrusu internete pek girmiyorum girdiğimde de işlerim oluyor zaten öss kapıda seneye hayat denen girdabın içine giriyoruz Allah yardımcımız olsun.İyisindir inşallah kendine iyi bak muzaffer amca bir daha siteye ne zaman girerim blilemem ALLAH'A emanet ol...

Bu arada sitenin teması sonunda değişmiş geçen sene o kadar konu açıldı yer yok felan filan die yapılmadı ama görüyorum ki yapılıyormuş neyse sitenin dışı farklı içi aynı...Görüşmek üzere muzaffer amca...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 07, 2008 11:51 pm

-Açıklamaların için teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi