YORUMU SİZE BIRAKIYORUM!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 22, 2007 1:51 pm

-Sevgili Şemsettin Hamsicinin yazısı, 6 Haziranda sayfasına yazılmış ve uzun zaman okunan bu yazıya bir yorum yapılmamıştır…
-Bir gün cevapsız yazılar sayfasını öylece açtım ve gelişi güzel birkaç yazıya yorumlar yaptım. Yorumu yaptığım tarih ise 20 Eylül ..
-Yaptığım iyimi oldu kötümü oldu bilemem ama sayfada düşünceler sert bir şekilde yazılıp çizildi..Herkes eteğindeki taşları dökmüş oldu…İyi de oldu…
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cmt Eyl 22, 2007 10:46 pm

Sevgili Bülent; sanırım burda ilk önce beni "hersunden kayırmaya" vesile olduğu için ve tabiki bu vech ile de fikir beyan edebilenlerden olma ayrıcalığından ve bizi tebessüme sevk eden uslubundan dolayı Emel kardeşime teşekkür etmeliyim:-)

her ne kadar gönderme yaptığım sözün, sitede alıntı habere yorum yapan arkadaşlarla ilgili olmadığını, konuyla ilgili gazetecilik ! yapanlarla ilgili olduğunu ifade etmeye gayret ettiysemde anlaşılan o ki becerememişim.

öte yandan, senin yorumuna ilişkin yaklaşımım, Volkan - İsmail mukayesesiyle ilgiliydi. Ve yaşam anlayışlarının ötesinde ortaya koydukları eserler konusunda İsmailin hakir görüldüğü şeklinde bir yargıya varmıştım.

ve ben de klavyem döndüğünce meselenin benim değerlendirmemde çok da öyle olmadığını, Volkanın daha geniş kitlelere hitap etse de İsmailin "bizim sevdalığımız anzer ile kabahor" misali yalnız bizim yörenin insanlarınca okunabileceği anlatmaya çalışmıştım. en azından düşüncem oydu.

bu nedenle ne sen ne diğer arkadaşlara dönük büyük-orta v.s bir ölçülendirme yapmak değildi niyetim. Öyle bir yaklaşım bizim haddimiz de değil. Böyle anlaşılmasına da üzüldüm açıkcası.

yine de sürç-ü lisan ettiysek af ola.

sevgi ve muhabbetle......
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Eyl 23, 2007 10:39 pm

Başkasının yazısını kopyaladım.Kimin yazısını da kopyaladığımı belirttim.Bu demek değildir ki benim bu konuda söyleyebileceğim bir şeyim yoktur.Yorumlar ve mesajlar arttıkça benimde söyleyebilecek fikirlerim var elbet.Konuya genel bakışımı ifade eden çok sevdiğim bir yazarın yazısıyla başladım sadece.

Hata etmişiz.

O zaman ben kendi fikirlerimi yazayım ama İstanbullu yazar kadar kibar olamam kimse kırılmasın :).

Bende Çaykaranın Köyleri şarkısınında bulunduğu albümden bugüne kadar tüm albümlerini dinledim İsmail Türüt'ün.Evet,hemen hepsinde "milliyetçilik
(!)" üzerinde durulmuştur.

Tesadüf sanırım ki bir çoğunda "Müslüman Türk oğluyum","Türk ve islam birliği" gibi cümleler seçilmiştir.M.Kemal Atatürk ilkelerinde ki milliyetçilik kavramıyla en azından bence alakası yoktur...

Adnan Kahveci gibi gerek eğitim öğretim gerek siyasi hayatı başarılı bir şahıstan,Ogün Samast,Yasin Hayal gibi tetikçi bozmalarını övecek duruma gelmesi kendi kariyer ve kapasitesindeki geri gidiştenmidir,savunduğunu sandığı fikrin geldiği noktadanmıdır onu da bilemem tabi.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Eyl 24, 2007 10:47 am

Başkasının yazısını kopyaladım.Kimin yazısını da kopyaladığımı belirttim.Bu demek değildir ki benim bu konuda söyleyebileceğim bir şeyim yoktur.Yorumlar ve mesajlar arttıkça benimde söyleyebilecek fikirlerim var elbet.Konuya genel bakışımı ifade eden çok sevdiğim bir yazarın yazısıyla başladım sadece.

Hata etmişiz.

Caner

kimseyi iki satır düşünemiyor diye yargılamadım
iki çift laf söyleyemiyor diye
beni yanlış anlamış olacaksın sevgili caner
yada ben herşeyi yanlış anlatmış olabilirim

bikaç zamandır forumda uzun uzun ve uzun (far far away shrekteki gibi) kimileri için oldukca bilgilendirici yazılar çıkıyor
beni neden bilmem bu yazılar sıktı
sıkabilir de ayrıca demi
belki biraz miyopum ondan
belki oldum olası bilimsel terimlerden haz etmem ondan
belkide biraz kolaycı biriyim
her ne halttansa işte o halttan bu yazılara bi laf atayım dedim
atmaz olaydım
ki olabildiğine masum idim de hani
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Eyl 24, 2007 1:45 pm

:) Emel abla valla ne söylersen söyle sen bu şekilde söyledikten sonra sana kırılabilecek veya yanlış anlayabilecek birisi olduğunu sanmıyorum.

Serkan Abide İstanbullu yazarların yazısını koyup kenara çekilmek yanlış dedi ya bende o yüzden yazıverdim.Aman her neyse işte :).
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 24, 2007 4:26 pm

-Sevgili Dostlarım,
-Yapmayın,ne olur....Kuru çekişmelerin kimseye faydası yoktur.Maalesef zararı vardır.Aramızda oluşmakta olan bu birlikteliği zedeler....

-Elbette her insanın dünya görüşü vardır,elbette her insan bu dünyada menfaatini gözetler,elbette her insan vatanını-milletini-bayrağını sever.

-Şu bir gerçek ki her insan kendi düşüncesinin doğru olduğunu sanar, gayet normaldır..Unutmayın herkesin fikrine saygılı olmak durumundayız.. Ve ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın kimse kimseyi fikrinden döndüremez... O halde bence bu çeşit yazışmalar birbirini kırmadan olursa daha iyi olur... Her insanın düşük tarafı var tabi...Kimse kötüyü savunmaz,savunmamalı...

-Birbirimizi sevelim,birbirimizin fikrine saygılı olalım,karşımızdakini kıracak kelimeleri yazmaktan kaçınalım....Daha iyi olur kanaatindeyim....

Hepinizi bu duygularla selamlıyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Eyl 24, 2007 7:12 pm

Kanal 1'de Kuzeyin Oğlu programını da tavsiye ediyorum :).
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Eyl 28, 2007 5:06 am

Trabzondaki papaz İsmail Türüt'e karşılık vermek amacıyla

"Pilav yapmayın pilav" diye şarkı hazırlığındaymış.

Papaz her gün pilav yemez ya.İşin latifesi tabi.neyse :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Eyl 29, 2007 1:15 pm

walla bi resim koydum olay nerelere geldi :) :D :lol:
bütün herkeze yorumları icin tesekkür ediorum bülent abi dediklerini bi daha düsünecegim :wink: saygılar..
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir