Bütün site üyeleri 11 ağustos saat 18:00 de Kuşmer yaylasında şenlik alanında buluşalım.
Genç ihtiyar ayrımı yapmaksızın bütün site üyelerini ve üye olmayan bütün Şahinkayalıları o gece orada görmek istiyoruz. Hadi gençler neler yapıyormuş gösterelim.
Vallah Mehmet senden bunu bekliyordum tebrik ederim, bu isi senden baska kimse yapamaz.. Helal olsun size bu sene maalesef aranizda olamiyacagim ama gonulden sizlerle beraberim, evet hadi site ahalesi gosterin millete bulusma nasil yapilir gelin bir araya ozlem giterin, tanisin kaynasin, inanin cok buyuk mutluluk duyacaksiniz, guzel resimler cekin burada paylasin..
Hadi bakalim kac kisi olacaksiniz yorumlarinizi orda olup olmiyacaginizi yazin...
Biz de bu sene gelmeyi çok isitiyorduk fakat benim işten dolayı gelemicez. seneye kısmetse. eminim bu sene de şenlikler çok güzel olacaktır. herkese şimdiden iyi eğlenceler...
BULUŞMA !!!!!!!!!
Bana en çok heyecan veren bir kelime....
KUŞMERDE BULUŞMA !!!!!!!!!
Beni heyecandan hoplatan bir kelime.....
SİTE ÜYELERİ İLE KUŞMERDE BULUŞMA !!!!!!!!!
İşte bu beni gidemiyecek olduktan sonra kahreden bir kelime.....
Bilmem fazla söze gerek var mı ?
İmkanı olanlar lütfen gitsin.Ve geçen yıl tam başaramadığımız toplantı mutlaka yapılsın...Ve o toplantıda Muzaffer Altuncu mutlaka zikredilsin. Şunu bilin gönlüm aranızda olacaktır...
Muzaffer amca duygularininiz hepsine katiliyorum o bulusmada mutlak bizim adimizin gecmisini istiyoruz yoksa sitede isyan cikaririz Seney insallah hep beraber orda bulusacagiz......
Bulusacak olan uyelrimiz size simdiden bol bol eglenceler, sonsuz muhabbetler diliyorum....