SAHİNKAYA FESTİVAL BULUŞMA DESTEK GÜNÜ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 28, 2007 11:01 pm

Bu Şahinkaya Festivalının "KUŞMER ŞENLİKLERİ" olduğunu anlayabilirmiyiz ? Eğer öyle ise,Kuşmer Şenlklerinin Şahinkayalı Sanatçılarla yapılması taraftarıyım.Yani kendi yağımızla kavrulalım...

Eskiden Yayla şenlikleri için program falan yapılmazdı ve çok güzel eğlenceler yaşanırdı...Köylülerimiz kendi sanatçılarıyla güzel gün yaşasın diyorum....Ben aranızda olamıyacağım ama öyle istiyorum....

İlgi duyan ve emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Tem 17, 2007 9:26 am

Eyi nane yedun!!!!
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Sal Tem 17, 2007 10:44 am

eski yıllarda sanatçılarla şenlik yapılmıyordu. sırf birileri rant elde edecek diye de yapılmıyor. bu şenlik bütün şahinkayalıların şenliği. a kişisi gelmiyor diye de o şenlik iptal edilecek değil. ne olursa olsun orada bulunman gerekirdi ama senin tercihin kimsenin bi lafı yok sen olmasanda biz eğlenmeyi biliriz. bize bi kemençe yeter önemli olan gönüllerin bir olması.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Tem 17, 2007 2:11 pm

ola Muhammet Ali dün konuştuk ordayım dedin.Nasıl o tarihte başka program aldın.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Tem 19, 2007 8:52 pm

mehmetin de dediği gibi önemli olan orada olmak dostlarla birlikte eski günleri yad etmek. yoksa kim gelmiş niye gelmemiş boş gelmiş sesi güzel değilmiş nerde kalacakmış ne yeyecekmiş acaba bizden memnun kalırmı bunlar memleket hasreti çekenler için hiç önemli değil.biz orda olmaya çalışacağız gerisini yaylada düşünürüz...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Cum Tem 20, 2007 12:38 am

mehmet çok doğru söyledi.biz isteriz ki bizim adamımız ne olursa bizim yanımızda olsun...karşılık beklemeden.ki ben herzaman ordayım.ve çoğu kişide orda olacak...sanatçı gelmeyecek diye de şenlik olmayacak diye birşey olmaz. bize bir kemençe yeter dedi mehmet kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Okur » Prş Tem 26, 2007 2:12 pm

m.ali abi senlik zamanı yaylada olmanı istiyrum diliyorumm gencler olarak . . .sen benden daha ii bilirsin abi cogu karadenizli sanatcılar cayakra bogazından destek alarak ii yerlere geldi .. sen koyunu senliklerine gelmcende kim gelcek sana ilk once koyun sonra caykara. trabzon . sonra karadeniz sahip cıkacak eminm .... ama bu iş ilk once koyunde baslar????????!!!!!!! saygılarımla 11-12 agustosta yaylada olmanı diliyorum kib gorusmek uzere abi
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Tem 26, 2007 3:10 pm

Arkadaşlar herkes şenliklere gelecek.Emin olun ki herkesin yardım ve katılımıyla olağan bir şenlik olacak.Gerekli bütün programlar yapılmıştır.Sağolsun sanatcı kardeşlerimin hepsi bir maddiyat gözetmeksizin orda olacaklardır.Sizler kadar köyünüzün sanatcılarıda şurludur vede üzerlerine ne düşerse yaptılar ve yapacaklardırda.Ben herbiriyle görüştüm ve herbiride abi orda olacaz dedi.Şimdi sizlerden isteğim bu konuyu kapatalım ve hep beraber dillere destan bambaşka bir şenlik yapalım.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 26, 2007 6:03 pm

Cengiz verdiğin bilgi için teşekkürler....

Ben orada olamıyacağım ama şenliklerin en iyi şekilde ,herkesi memnun edecek şekilde geçmesini isterim....Kendi yağımızla kavrulmayı benimseyip başarabilirsek çok iyi olacak....

Amaç bir araya gelmek,hasretlik gidermek,birlik-beraberlik rüzgarlarını estirmek olmalı.....Gerisi o kadar önemli değil....

Herkese orada hayırlı buluşmalar dilerim..............
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Eyl 01, 2016 8:55 am

öncelikle bu lanet yaz okulu sebebiyle orada olamayacağım bunu belirteyim.

Cengiz abinin yazısından çıkarılacak çok güzel sonuçlar var.Sağolsun.Hala canlı dinleyemedim,gene kısmet olmayacak youtube'dan devam edeceğiz :).

Ayrıca,Mehmet Altuncu'ya da her şahinkaya genci gibi katılıyorum!
En son Anonymous tarafından Prş Eyl 01, 2016 8:55 am tarihinde darbelendi.
Caner Topaloğlu

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir