Emel abla demokratik sol parti her zaman Türkiyenin en zengin partisi durumundaydı kurulduğu süre boyunca.Ecevit çiftinin tutumluluğu her alanda sabittir ben hiç seçim zamanı sahte ve çıkarcı yardımlarda bulunduklarını görmedim,hiç bir zaman abartılı seçim propagandalarını da görmedim.Ayrıca dsp'nin finansmanını yapmış ve yapmakta olan kişi ve bazı kurumları düşünürsek ve yaptığı harcamalarla bunları kıyaslarsak dsp'nin en büyük kasalı parti olması çok ta ilginç değil bence.
Birleşme olayında da hatalı ve yanlış tutumda bulunan parti benim takip ettiğim ve anladığım kadarıyla tamamen Deniz Baykal'dır.
İki parti aynı amaç için birleşecekse birleşsin şu an sürece göz attığımız zaman;
-Baykal'a geçen seçimde yüzde 1 almış partiyle neden birleşme çalışmalarındasınız ki dediğinde,kendisi mantıklı bir cevap üretemeyip "Ecevit bizim ortak noktamızdır." gibi BENCE sahte bir yaklaşımla yanıt vermiştir.
-Dsp sadece Ecevit'in yadigarı olan partinin kapısına kilit vurmamak şartıyla beraber seçime girmeyi dahi kabul etmişken,baykal bu şekilde dsp hazinesine sahip olamayacağını bildiği için gene HALK tabiriyle yan çizmiştir.
-Dsp başkanı gittiği her mitingte (sadece cumhuriyet mitingleri değil Amasya Dsp mitingini kastediyorum) "Meydanlardaki çağrı için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz gerisi diğerlerinin insafına kalmış" demektedir.Sezer yapması gerekeni yapmış mıdır? Gene bence kesinlikle EVET. Kendisi Dsp'nin başında kalacak ve milletvekilliğine bile aday olmayacağını ancak partisi adına 50 adet milletvekili talep ettiğinde bile gene Baykal şehir şehir gezmekten bıkan halkımızı gene hayal kırıklığına uğratmıştır.
Yani neredeyse Tayyip Erdoğan Türk Solunu birleştirmeyi başaracaktı

ama süpersonik sol parti liderleri ile olan gene şehir şehir gezen Cumhuriyet çocuklarına ve kadınlarına oldu...
Dyp ve Anap'ı kutluyorum