gercekten güzel organizasyon ne mutlu orda olanlara insallah iyi vakit gecirmişsinizdir ki resimlerden hersey ap acık ortada da horonda nevgin,canan,nalanı göremedim utandılarda oynamadılarmı yoksa
semso gozlerini acsaydin bize gorurdun , hem biz hic bi horonu kacirmadik butun horonlarda vardik belki bu resimerde goremedin ama oteki resimlerde variz sende tam buldun unutanicak insanlari bu arada resimler icin tesekkurler ben benim resimleri halama gonderdim belki koyar onlari
hımm göremedim allah bilir ne kadar makyaj yapmıssınızdır ondan görememisimdir baska resimleri koyunda bakalım neler yapmısınız gözler cok iyi allaha sükür yok bi sorun ama olmayacak diyede bi sey yok...
CANIMCIM ELLERINE SAGLIK GERCEKTEN COK HARIKA OLMUS; BEN COK BEGENDIM EMINIM IZLEYENLERDE BEGENECEKTIR... COK GÜZEL HAZIRLAMISSIN YÜREGINE ELLERINE SAGLIK...
FATMA ABLA SANA BULUSMADAN GÖNDERMIS OLDUGUM IKIMIZIN RESMINI EKLEMEDIN BURAYA... NICUN E KIIIIIIII YA EKLE IKI GÜZEL SURLINUN FOTOGRAFINI DA DIGERLERINUN YANINA..... .
merhaba sayin sitemizin avrupali uyeleri , avrupada bir araya gelerek zor bir isi gerceklestirdiniz. fakat sizler zora talipsiniz, seneye asyada duzenlemeye ne dersiniz. kitalararasi bir ekol gelistirebiliriz. cunku bizler asya aya atavatan olarak bakiyoruz. atavatanda bulusmak temennileriyle..