TAYYİP in DANIŞMANLARI

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

TAYYİP in DANIŞMANLARI

Mesajgönderen Murat Atalay » Prş Ara 07, 2006 2:11 pm

1) MÜCAHİT ASLAN

Tarih 28 Mart 1994.
İstanbul Aksaray'da oto galerisi, yeleklerinin üzerinde "polis" yazan, 8 kişi tarafından basıldı. 42 yaşındaki galeri sahibi ve 32 yaşındaki yeğeni, dükkanda bulunan müşteriler ve konukların gözleri önünde, "karakola gitmemiz gerekiyor" diye alınıp götürüldü.
Galeri sahibi daha önce de uyuşturucu kaçırdığı, PKK'ya para yardımı yaptığı iddialarıyla gözaltına alınmıştı. Bu sbeple karakola götürülmesini hiç yadırgamadı.
Ertesi gün.
Kınalı - Sakarya TEM otoyolunda, Hendek gişelerine bir kilometre kala, şakağına sıkılan tek kurşunla öldürülen galeri sahibi ile kalbine üç kurşun sıkılmış, gözleri bağlı yeğeninin cesedi bulundu...
O günler, PKK'ya yardım eden Kürt işadamlarının öldürüldüğü günlerdi...

Aradan yıllar geçti. Öldürülen Kürt işadamının bir başka yeğeni bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı. Öyle sıradan bir danışman değil ama;
10 Aralık 2002 tarihinde, Beyaz Saray'da ABD Başkanı Bush ile AKP Genel Başkanı R.T.Erdoğan'ın yaptığı toplantıya katılan birkaç isimden biri.
Babası milletvekili. Babası bir dönem insan hakları meseleriyle çok yakından ilgiliydi; dernek başkanıydı; fırsat buldukça da İstanbul-Ankara belediyelerinin köprü, yol ihalelerini alırdı. Ailece S-300 Mercedese biniyorlar...

Danışmanın üniversite mezunu bile olmadığı söyleniyor. Başbakan Erdoğan'ın bu danışmana özel bir sevgisi olduğu biliniyor.

* * *

2) CÜNEYD ZAPSU

Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi.
Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı. Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin önde gelen isimlerinden. Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden Musa Anter'in eşi. Danışmanın eniştesi öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı mesajı yayınladı.

Öldürülen bu Anter'in yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor.
O'nun bir ayağı hep Amerika'da. Orada da sıradan yerlere gitmiyor. Örneğin bugünlerde, Florida TAMPA'da ABD Askeri Komuta Merkezi'nin bulunduğu Mac Dill Hava Üssü'ne sık sık uğradığı söyleniyor. Biliyorsunuz, ABD'nin Irak işgalini komuta ettiği 9 merkezden biri burası. TÜSİAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' ın özellikle yurt dışındaki tüm resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor.

Erdoğan'ın "aklının yarısı" olduğu iddia edilen bu danışman, işin tuhaf yanı, daha çok Korkut Özal'a yakın.

* * *

3) ÖMER ÇELİK

Bu danışman aslen Diyarbakırlı. Ama doğum yeri başka. Fakat Kürt olduğunu saklamıyor. Gazi Üniversitesi Kamu yönetimi mezunu. Dil bilmiyor sayılır.
Bir dönem radikal ıslamcıydı. Yaşar Kaplan'ın aylık Düşünce Edebiyat dergisinde editörlük yaptı. Buradan daha ılımlı, Ali Bulaç'ın Bilgi ve Hikmet Dergisi'ne geçti. Ali Bulaç sayesinde R.T. Erdoğan ile tanıştı.
Sonra Yeni şafak gazetesine geçti, köşe yazarı oldu. Bir ara Dinç Bilgin grubunda, sonra Aydın Doğan grubunda ve son olarak da Uzan grubunda çalıştı... Yoksuldu; üniversitede yurtta kalıyordu; şimdi lüks otellerden çıkmıyor, 100 bin dolarlık jeeplere biniyor. Bekar. Kırık bir aşk hikayesi var.
Yazmam ama...
Meclis kulisinde dedikodu yapmayı seviyor: ki yıl önce Lale Mansur ile flört ettiğini söylüyordu, şimdi de Deniz Akkaya ile 6 ay birlikte olduğunu...
Sohbetleri renkli olsa da, AKP Grubu bu danışmanı hiç sevmiyor. Öyle ki, "Grupta ikinci tezkereyi geçirmek için, Amerikayı göklere çıkaran konuşmaya kızıp hayır oyu verdim" diyen AKP milletvekilleri var!

Bu danışman-milletvekili Başbakan Erdoğan'a özellikle Ortadoğu konusunda danışmanlık yapıyor.

* * *

4) EGEMEN BAĞIŞ

Babası Güneydoğu'da bir şehrin belediye başkanıydı. O ise Beyaz Saray'ın yeminli müşaviriydi. Nerden nereye... ABD vatandaşı olduğu iddia ediliyor. Ama şimdi o hem danışman hem milletvekili.

* * *

Uzatmayalım. Başbakan Erdoğan'ın tüm danışmanlarının Kürt olmaları tesadüf mü?

Öyle kabul edelim!

Peki hepsinin bir şekilde ABD ile yakın temas içinde olmalarını nasıl açıklayacağız?

Bilmem.

Ama bildiğim şudur: Ağrı Diyadin DEHAP ilçe Başkanı Mehmet Nuri Sarı'nın, Abdullah Öcalan'a, "Sayın" dediği için 2 yıl 1 ay hapse mahkum edilmesinin bugün hiçbir anlamı yoktur. Türkiye, içindeki düşmanını yanlış yerlerde arıyor; biraz kafasını kaldırıp yukarıya bakması gerekiyor...

* * *

Cüneyt ZAPSU - Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı (BİM marketlerin sahibi)
Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu Üyesi, Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur.

Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU, AKP'nin kurucu üyesi ve 'Türkiye yalnızca Türklerin değildir.. Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil.. Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak...' diyen Tayyip'in danışmanıdır.

Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM'in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır.

ZAPSU'nun şirketlerinde , Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar.

'... Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı Abdurrahim ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait'in torunudur.

İlginç değil mi?

* * *

BİM'den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır.

TOPLAM 1169 MAĞAZA !

ADANA, AFYON, AMASYA, ANKARA, ANTALYA, ARTVİN, AYDIN, BALIKESİR, BARTIN, BAYBURT, BİLECİK, BOLU, BURDUR, BURSA, ÇANAKKALE, ÇANKIRI, ÇORUM, DENİZLİ, DÜZCE, EDİRNE, ERZİNCAN, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, HATAY, ISPARTA, İSTANBUL, İZMİR, KAHRAMANMARAŞ, KARABÜK, KASTAMONU, KAYSERİ, KIRIKKALE, KIRKLARELİ, KIRŞEHİR, KİLİS, KOCAELİ, KONYA, KÜTAHYA, MANİSA, MERSİN, MUĞLA, NİĞDE, ORDU, OSMANİYE, RİZE, SAKARYA, SAMSUN, SİNOP, SİVAS, TEKİRDAĞ, TOKAT, TRABZON, UŞAK, YALOVA, ZONGULDAK"
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Pzr Ara 10, 2006 1:16 pm

BİM öyle sanıldığı gibi teröristlere yardım falan etmiyor.BİM marketleri iş yapmaya başlayınca büyük holdinglerin sahiplerinin atmaya başladığı iftiralardır bunlar.

Tabi ki Türkiye sadece Türklerin değil.Eğer böyle bir cümle kurarsak Türkiye nin içinde ki Kürtleri ve diğer ırkları yok saymış oluruz buda bölücülüğe ve ırkçılığa sebep olur.Unutmayalım ki Çanakkale Cephesin de Kürtler de bizim dedelerimiz gibi kan akıtmıştır.
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Pzr Ara 10, 2006 1:29 pm

ikinci kısımda yazdıklarına katiliyorum
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Atalay » Pzt Ara 11, 2006 8:11 am

Tabi ki Türkiye sadece Türklerin değil.Eğer böyle bir cümle kurarsak Türkiye nin içinde ki Kürtleri ve diğer ırkları yok saymış oluruz buda bölücülüğe ve ırkçılığa sebep olur.Unutmayalım ki Çanakkale Cephesin de Kürtler de bizim dedelerimiz gibi kan akıtmıştır.

Kagan kardeşim;

Yanlış anladığın ve değerlendirdiğin bazı hususlar var anlaşılan. Biz TÜRKLER, ne kürdü ne de farklı milletleri yok saymıyoruz. Haberleri, gazeteleri gündemi takip etmiyorsun herhalde. Güneydoğu'da, Doğu Anadolu'da Ülkemizin bir çok yerinde senin abine, kardeşine silah sıkan, askerine, polisine haince saldırılar düzenleyen milyonlarca Türk'ün yüreyiğini yakan hainler KÜRTLER değil mi? Hangi ülkede yaşıyorsun. Türkiye Cumhuriyeti, Kürdiye Cumhuriyeti değil????
Objektif olmaya varım, ancak böylesine de karşıyım...
Herhalde senin gözünle bakınca ben Kürt düşmanı gibi oluyorum. Ancak, yaşadığım çevreyi bilseydin beni Kürt düşmanlığı ile suçlamazdın.
Bırakın bu Avrupa ağızlarıyla konuşmayı.
Özüne dön ve Türk'ün Türkten başka dostu olmadığını unutma!!!!
"Ne mutlu TÜRKÜM diye"
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Atalay » Pzt Ara 11, 2006 8:13 am

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Pzt Ara 11, 2006 12:54 pm

ben sizi Kürt düşmalığıyla suçlamadım ki.ayrıca Avrupa ağızıyla konuşma derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
abilerimize,polislerimize silah sıkanların içine bütün Kürtleri katmak bence büyük bir yanlış olur.
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özcan Onat » Pzt Ara 11, 2006 3:24 pm

heygidi hey.......
türkçede ve bir dünya lisanda bilgelikle, bilgiyle, cahillikle ilgili veciz sözler bulunabilir herhalde.

sonra bu cümleleri bir değerlendirelim
bu ülkede yasayan
laz'lar deseki(farzı mahal!):LAZIN LAZ'DAN BASKA DOSTU YOKTUR
cerkes'i deseki( '' ):CERKESİN ÇERKESTEN BSAKA DOSTU YOK
kürt'ü :KÜRT'ÜN KÜRT'TEN BASKA DOSTU YOK
arabı :ARAP'IN ARAP'TAN BASKA DOSTU YOK
ermenisi
rum'u
süryanisi
bu ve benzeri etnik milliyetçi tavır alırsa homojen bir etnisiteiye sahip olmayan bir devlet nasıl ayakta durur.

kimse kimseyle dost olmak yada sevmek zorunda değil
ama birbirlerine saygı gösterip müşterek hayatı daha çekilebilir yasayabilirler.
veda hutbesinde ''arap'ın arap olmayana üstünlüğü yok-tur...'' der niye
müslümanların kardesliğini percinlemek için değilmi.
eğer bu devletin vatandasıysak birimize üstünlüğümüzden değil (yoksa bu parçalanmayı getirir) nasıl bir arada müşterek yasayabileceğimizin
hesabını yapmalıyız.
ne dersin?
Kullanıcı avatarı
Özcan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Sal Ara 12, 2006 12:17 pm

işte bnde tam olarak bunu ifade etmek istiyorum.teşekkür ederim size
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ara 28, 2006 9:27 pm

ben kağana katılacağım bu konuda.

kağanın yazdıkları sadece kürt-türk kavramlarını düşman tutmamak adına ve bu da çok güzel bir davranış.

pkk'nın da cevabını bence Kürt kökenli vatandaşlarımızdan değil ülke büyüklerinden arayın.kürt sorununu çözmek askeriyemiz için 1 seneyi aşmayan bir süre de gerçekleşir.kürt düşmanlığı pkkyı yaratanların oluşturmayı hedefledikleri şey..
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Cum Ara 29, 2006 2:36 pm

OZAN ARİF
DİNLE, DİNLE EHLİ SİYASET YANİ, YANİ SİZ EHLİ GAFLAR
HEP SİZDEN Mİ ÇIKACAK BU ÇİRKİN İTİLAFLAR
ŞU, ŞU ALT KİMLİK ÜST KİMLİK LAFLARI NASIL LAFLAR
BUNLAR BATININ AĞZI BUNLAR GAVUR FENDİLER
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜK'TÜR EFENDİLER!!!

TARİH BAĞI, DİN BAĞI, DAMARDAKİ KAN BAĞI
KÜLTÜR BAĞI, DİL BAĞI VE ORTAK VATAN BAĞI
BU BAĞLAR BİR MİLLETİ MİLLET YAPAN CAN BAĞI
BU BAĞLARI ÇÜRÜYEN MİLLETLER TÜKENDİLER
TÜRKİYE'DE, TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜK'TÜR EFENDİLER!!!

NE KÜRT, NE LAZ, NE ÇERKEZ BUNLAR AYRI IRK DEĞİL
TÜRKLÜK'TEN AYRI KİMLİK GEREKTİREN FARK DEĞİL
BU BİR, BU BİR FARKSA O ZAMAN AVŞAR, YÖRÜK TÜRK DEĞİL
HİÇ OLUR MU BÖYLE ŞEY ONLAR TÜRK'ÜN KENDİLER

ŞİMDİ, ŞİMDİ KİMİ SORACAK KÜRTLER TÜRK MÜDÜR YANİ
TÜRKTÜR TABİ NE SANDIN AYRI IRK MIDIR YANİ
HASAN HASSO OLMUŞSA BU BİR FARK MIDIR YANİ
BAKMAYIN APO GİBİ PİÇLERLE KİRLENDİLER

ANA TÜRKTÜ BABA TÜRK HEPSİ BİRER KARDEŞTİ
KÜRDÜ, LAZI, ÇERKEZİ BU SEBEPLE BİRLEŞTİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK TÜRKİYE'YE YERLEŞTİ
AY YILDIZ'IN ALTINDA DÜVELLERİ YENDİLER
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜK'TÜR, TÜRKLÜK'TÜR EFENDİLER!!!

NABIZLARI, NABIZLARI BİR ATTI GÖNÜLLERİ BİR VURDU
BU KARDEŞLER BİN YILDIR OMUZ OMUZA DURDU
ÇOCUKLARI EVLENDİ YENİ YUVALAR KURDU
TORUN TOPRAK OLUŞTU ONLAR DA EVLENDİLER

ŞİMDİ, ŞİMDİ KARADENİZ'DE BİR GÜRCÜYE BİR LAZA
TÜRK DEĞİLSİN DE DE GÖR GELİR BOĞAZ BOĞAZA
İSTERSEN PALUYA GİT ZAZA DA AYNI ZAZA
BUNLAR SİZE GELİPTE KİMLİK Mİ DİLENDİLER

ERZURUM'DA DADAŞLAR ELAZIĞ'DA GAGGOŞLAR
TÜRKLÜĞÜNE LAF ETSEN YEDİ CEDDİNDEN BAŞLAR
KÜFÜRLEDE BIRAKMAZ HAŞLAR ADAMI HAŞLAR
ONLAR TÜRKÜN YUMRUĞU NE BAŞLARA İNDİLER

BU İSİMLER, BU İSİMLER YA BİR BOY YA AŞİRET ADIDIR
HER BİRİSİ TÜRKLÜĞÜN LEZZETİDİR, TADIDIR
MENSUPLARI MİLLETİN ÖZ VE ÖZ EVLADIDIR
ANADOLU DENİLEN BEŞİĞE BELENDİLER

HERKESİN BİR BOYU VAR ŞUYUM BUYUM DER ELBET
VE LAKİN TÜRKLÜĞÜNDEN TAVİZ VERMEZ BU MİLLET
SİYASET YOSMALARI İLLET ETMEYİN İLLET
MİLLET SİZİ SEÇERKEN TÜRK DİYE GÜVENDİLER

OZAN ARİF DİYOR Kİ, OZAN ARİF DİYOR Kİ BU DEVEYİ GÜDECEK
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN TÜRK'E BİYAT EDECEK
HAA BEN ETMEM DİYORSA DEFOLACAK GİDECEK
UZATMAYA GEREK YOK DENECEKLER DENDİLER
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜK'TÜR, TÜRKLÜK'TÜR, TÜRKLÜK'TÜR EFENDİLER!!!
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özcan Aydınlı » Çrş Oca 03, 2007 4:49 pm

Ömer Çelik'in Deniz Akkaya ile ilşkisi zinhar yalandır.Ben biliyorum canıımm. :D
Kullanıcı avatarı
Özcan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Oca 03, 2007 7:36 pm

Nerden biliyorsun hınzır?Sakın açıklama ha.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzt Oca 15, 2007 6:42 pm

Arkadaşlar kusura bakmayın burda iki tane mesaj vardı onları ben sildim.
Hasan Ataman arakadaşımızın yazdığı cümle bir etnik gurupa hakaret ve aynı zamanda site kurallarına aykırı olduğu için.aynı zamanda bir hakaret içerdiği için silimiştir.yazılarımızda tartışırken eleştirilerimizi yaparken bir birimize gösterdiğimiz saygı ve sevgiyi yazılarımızda da eleştirdiğimiz konuda kim ,kimler ve ne olursa olsun onlara da göstermeliyiz.heleki yıllarca aynı çoğrafyada beraber yaşadığımız ve nice savaşları ve en önemlisi kurtuluş savaşını birlikte kazandığımız omuz omuza birlikte savaştığımız içimizden olan bir etnik gurup için böyle bir kelime kullanıyorum diyorum belki ayrı bir millet ama belki etnik belki de bizden daha da "türk" neyse bu insanlar için böyle bir kelime kullanmak bizlere yakışmaz arkadaşlar.asıl suçluyu bilmemiz ve ona karşı davrımızı belirleyip birlikte yaşadığımız bu coğrafyada aslında onlarla aynı şeyleri düşünüp paylaşmaya çalıştığımızı göztermeliyiz. eleştiri ve tartışmalarda her ne olursa olsun hakaret içeren kelime ve cümlelerden uzak durmalıyız.tekrardan özür diliyorum.
ama lütfen!!!!!!
herkese saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Necati Yavuz » Pzt Oca 15, 2007 8:18 pm

Murid-ul muhkem Özcan.Deniz Akkayanın senden başkası ile ilişkisi elbette olamaz.
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzt Oca 15, 2007 10:17 pm

deniz akkaya konusundaki bilgiler eksiktir. eksik bilgilerle varılacak kanaatlarda yanlıştır. konuyu ayan beyan ortaya koymadan ortaya konan kanaatlerde yanlış yorumlanabilir.

konu deniz akkaya da değildir. ki o mecrada benzer binlercesi vardır.

bir cümle konuyu detaylandırmak lazım. tam tamına izah etmek lazım. yoksa mazallah mesele mizansene döner:-)
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir