Hayal mı Gerçek mi ?

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

Hayal mı Gerçek mi ?

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 18, 2008 12:10 am

Gerçek mi Hayal mi ?
İnsanın sevdiği birisi öldüğü zaman onun öldüğüne bir türlü inanamaz.Aslında ölümüne şahit olmuştur,tabutunu taşımıştır,mezara konulduğunu görmüştür ama yinede onun öldüğü ona hep hayal gelir…
-Evet şimdi ben öyle oldum…Tam 46 yıllık arkadaşımı kaybettim…Bizim arkadaşlığımız 1962 de Çaykara Ortaokulunda başlamış…Ve 31 Ağustos 2008 Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde son bulmuştur…
-Evet ben Mustafa Bayazıtoğlu’ndan bahsediyorum…Burada onunla alakalı hatıralarımızı anlatacak değilim…Çünkü bir roman büyüklüğündeki hatıralarımızla sizlerin başını ağırtmak istemem…Ama yaşadığım acıyı sizinle paylaşarak az olsun rahatlamak istedim…Beni anlayacağınıza inandığım için yazıyorum….
-Evet bizim çoook ortak paydalarımız vardı…
-Evet O şimdi Bursada Hamitler mezarlığında yatıyor ama hep yanı başımda… Hiç benden ayrılmıyor ki ! O uzun boyu ile gözümün önünde…Hiç hayalimden gitmiyor ki ! Onu unutmak mümkün değil ki ! Anlaşılıyor ki hep hayalimde yaşayacak… Yaşadığımız o güzel hatıralarla …
-Bıraktığın emanetlere hep yakın olmaya çalışacağım inşallah…Fatma bacı,Yusuf ve ağabeylerin ve de diğer bütün yakınlarına…
-Sevgili arkadaşım,canım kardeşim,muhterem dostum sen mezarında rahat uyu… İnşallah bizim arkadaşlığımız ebedi alemde de devam edecektir…Rabbim bizleri af eder inşallah ve Cennetinde buluşturur…Ben öyle inanıyorum…
-Rabbim hepimizi af etsin,
-Rabbim sana ve bütün inananlara rahmet etsin, inşallah !!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Eyl 18, 2008 7:40 am

Muzaffer Hocam, anlaşılan rahmetlin ölümü sizi çok sarstı. Fakat hayat devam ediyor. 46 yıllık arkadaşına üzüldük, elden bir şey gelmez, Allah gani gani rahmet etsin. Hepimizin sonu bu dünya meşguliyetini bırakmamak gerekir. Çok fazla kafayı bu işe takarsanız kendi sağlığınızdan olursunuz. Allahtan geldi yapacak bir şey yok. Herkes en yakınlarını kayıp ediyor. Anasını, babasını, karısını, kocasını, oğlunu, kızını….. Arkada yetimler bırakanları düşün. Şehit olanları düşün, bu şehitlerin bıraktığı gencecik eşler, küçük yavrular var.
Çok ta derin düşündün mü insanın sağlığı gider. Bu yüzden sağlığı kayıp etmemek için biraz üsten geçmek gerekir. Bu yaştan sonrada hastalık sağlıksızlık çekilmez. Her şey Allahtan deyip Allaha sığınmak gerekir. Bu siteyi ve bizleri boş bırakmamalısınız, Buradaki küçük şakalar ve dostluklar insanı hayata bağlar. Bizleri unutma, duanı esirgeme; saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Eki 01, 2008 1:02 pm

allah rahmet eylesin.gerçekten insanın sevdiği dostlarından ayrılması zor geliyor bizlere ama mahmut abininde dediği gibi hayat evam ediyor bi şekilde.allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Eki 03, 2008 11:43 pm

Buradakileri dost, yakın bildiğin acını bizlerle paylaşmışsın Muzaffer amca. Başın sağolsun, buradaki hiç kimse senin üzülmene dayanamaz, çünkü ne kadar yufka yürekli olduğunu biliyoruz. Sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir