İlk durağım BAYBURT…
Oraya eşimin amcasının cenazesi için gittim…4-12 Mayıs arası tam 9 gün orada kaldım.. Orada Kesrese köyünde iken Aydıntepede bulunan iki dost ile görüşmek istedim..Ama nasip olmadı..Bunlar:
1-Murat Şahin,
2-Halil Uysal,
İkinci durağım RİZE…
Oraya da 46 yıllık arkadaşım Mustafa Bayazıtoğlu için gittim… O anda hasta olduğu için onu ziyaret etmek istedim…Orada da 13-20 Mayıs arası tam 7 gün kaldım….
Üçüncü durağım TRABZON…
Rizede bulunduğum zaman içinde 2 gün de Trabzon-Çaykara-Şahinkaya köyüme ayırdım..Yani bu süre yedi güne dahil değildir….Baba evinde bir akşam yatmak nasip oldu…
Bu zaman zarfında akrabamda bir çok kişi ile görüşmek nasip oldu…Onun dışında birçok köylüm ile görüştüm…Ama en önemli görüşmem köy sitemizde tanıştığım ama yüz yüze görüşemediğim iki dostumla görüşmek nasip oldu…Bunlar:
1-Murat Çınar,
2-Köksal İbrahimağaoğlu,

Dördüncü durağım SAMSUN…
Burayada Kardeşim İrfanın kayınvalidesinin hastalığı için gittim…Hem hasta ziyareti,hem amca oğulları-dayı oğulları ziyaretleri hem de yine köy sitesinden tanıştığımız dostlarla çok samimi bir buluşmamız olmuştur…Bunlar:
1-Muhammet Kama,
2-Caner Kama,
3-Ahmet Hamdi Kama,
4-Ferit Kama,
Bu dostlardan çok ama çok sıcak ilgi gördük..Kendilerine bir defa daha teşekkür ediyorum…
-Bir akşam Mehmet Azal dostumda,bir akşam da Naci Altuncuda kaldık….
-21-25 Mayıs günlerinde tam 5 gün de Samsunda kaldım…

Beşinci durağım BURSA…
En son Bursaya gittim.Bacanağın kalp ameliyatını yaptırdık…Orada onun yanında kaldım… Ama kaçamak şekilde bazı dostlarla orada da bir araya geldim..En önemlisi ilk defa görme fırsatını bulduğum Ptt müdürü sevgili Mehmet Akaç tarafından sıcak ilgi ile karşılandım…
Bursada çok kişi ile görüştüm tabi..Ama görüşemediğim ve üzüldüğüm kişilerde var…Mesela;
1-Rahime Kaçoğlu,
2-Raziye Kaçoğlu,
Burasada cami ve türbe ziyaretlerinde bulundum…Mudanyada dayım ve diğer dostları ziyarete gittim.
Hulasa,27 Mayıs-23 Haziran arası tam 27 gün Bursada kaldım…
Ve 3Mayısta ayrıldığım Gölcüğe 23 Haziranda döndüm….
İnşallah bundan sonra daha sık bir şekilde sizlerle beraber olacağım….
Herkese mutluluklar diliyorum !!!!!!!!!