Değişikliklere hazır olma

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

Değişikliklere hazır olma

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Sal Eki 31, 2006 1:10 pm

Merhaba köyümüzün asude insanları, güncel olayları okuma ve değerlendirmeleri isteyerek ve beğenerek takip ediyorum. bu türlü dünyanın gidişatıyla ilgili olaylar hakkında yazı yazmayı pek beceremem fakat biraz kafa yorduktan sonra aklıma dünyadaki olabilecek değişiklikler nelerdir diye sorum. aklıma gelenler şöyle: tabi bu yazı öğleden sonra yazıldığı için mantık noksanlığı olabilir.
1- AB nin dağılması: yakın zamanda öyle zannediyorumki yaşlı dünyada beklenmedik değişiklikler olacaktır. en önemli değişiklikte girmeye çalıştığımız AB nin dağılması olacaktır. Aklıma öylesine geldi bunu destekleyecek delil sorsanız bende bilmiyorum. dedimya kabz halinde yazıldı.
2-Çin'in başka devletleri işgali: Bu mesele savaşlada olabilir. veya ekonomik anlamda değişik ülkeleri istila edebilir. Bu olay birinciye göre daha mantıklı gibi geldi. her neyse idare edin artık.
3-Ülkemizde önemli bir mevkiyi dolduran bir zat yakında ölebilir. dedimya delilim yok öylesine zihnimi meşgul ediyorum. belki önemli biri olurumda anıtımı dikerler çamenun yanina.
4-Köyümüzün önemli bir iki siması yakında evlenebilir. cengiz selimoğlu ve serkan birinci. bu konudada delilim yok ama olsun belki diyorum zaten.
neyse kıymetli hemşerilerim bu kadar lafazanlık yeter . hürmetlerimle
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Kas 01, 2006 8:07 am

Anlaşılan mechullukla başlayan www.sahinkayakoyu.com macerana müneccimlilke devam etme niyetindesin...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Kas 01, 2006 12:05 pm

sevgili meçhul

biz ancak 3. şıkka dahil oluruz.?
bülent ecevitten sonra tabi!!!

1. tahmin bizim AB'ye üyeliğimiz ile gerçekleşir umarım
4. tahmindeki diğer arkadaşın gayretkeşliği umut verici, o başarılı olursa bizim durum 32den 4'e kayabilir.
2. tahmine gelince öğleden sonra olması hasebiyle yorum yok
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 01, 2006 6:48 pm

....AÇIK KİMLİĞİNLE KONULARI TARTIŞMAYA AÇARSANIZ MEMNUN OLACAĞIM...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cmt Ara 09, 2006 2:34 pm

sevgili meçhul

3. tahmin sevenlerini üzse de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Sami'nin dediği gibi kahinlik yolunda ilk sınavda başarılı oldun.

ne diyelim darısı diğer tahminlere:-)
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 10, 2006 11:13 pm

Sami AYAN yazdı:Anlaşılan mechullukla başlayan www.sahinkayakoyu.com macerana müneccimlilke devam etme niyetindesin...

Galiba saminin dedigi gibi mechul kardesimiz muneccimlikle devam ediyor, tahminlerindede basarili oluyor...Bu arada birazda sitem edeyim, uzun zamandir guzel yazilarini okuyamaz olduk, bir an once guzel yazilarini bekliyoruz :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir