Merhaba köyümüzün asude insanları, güncel olayları okuma ve değerlendirmeleri isteyerek ve beğenerek takip ediyorum. bu türlü dünyanın gidişatıyla ilgili olaylar hakkında yazı yazmayı pek beceremem fakat biraz kafa yorduktan sonra aklıma dünyadaki olabilecek değişiklikler nelerdir diye sorum. aklıma gelenler şöyle: tabi bu yazı öğleden sonra yazıldığı için mantık noksanlığı olabilir.
1- AB nin dağılması: yakın zamanda öyle zannediyorumki yaşlı dünyada beklenmedik değişiklikler olacaktır. en önemli değişiklikte girmeye çalıştığımız AB nin dağılması olacaktır. Aklıma öylesine geldi bunu destekleyecek delil sorsanız bende bilmiyorum. dedimya kabz halinde yazıldı.
2-Çin'in başka devletleri işgali: Bu mesele savaşlada olabilir. veya ekonomik anlamda değişik ülkeleri istila edebilir. Bu olay birinciye göre daha mantıklı gibi geldi. her neyse idare edin artık.
3-Ülkemizde önemli bir mevkiyi dolduran bir zat yakında ölebilir. dedimya delilim yok öylesine zihnimi meşgul ediyorum. belki önemli biri olurumda anıtımı dikerler çamenun yanina.
4-Köyümüzün önemli bir iki siması yakında evlenebilir. cengiz selimoğlu ve serkan birinci. bu konudada delilim yok ama olsun belki diyorum zaten.
neyse kıymetli hemşerilerim bu kadar lafazanlık yeter . hürmetlerimle