BİR KÜFÜR YETER

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

BİR KÜFÜR YETER

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Eki 09, 2006 10:18 pm

Ben yazar olacak arkadaşlara gülüyorum.Bu Topraklar geçmişten günümüze sayısız yazarlar çıkardı.Dünyanın emeğini kattılar yazılarına.Fakat dünyanın dikkatini yeterince çekemediler malesef.Halbuki işin kolayı Bu topraklara,Türklüğe bir küfür yeter ve artar bile.O zaman yazarlığının içini doldurup doldurmadığına bakılmaksızın nobel edebiyat ödülüne aday olursunuz.Yoksa bizmi çok şövenistçe düşünüyoruz?Dünyaya sosyal demokrat pencereden bakan biri olarak kanıma dokunuyor doğrusu.Selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Nuri Durgun » Pzt Eki 09, 2006 11:15 pm

Sevgili İlkay
Güncel bir konu, başlıkta çok güzel. Kıskanmadım desem yalan olur.Başlığı haaaa...
Tarih bir süreçtir arkadaşlar. Tek tek yılların önemi yoktur. On yılların otuzyılların belki yüzylların önemi vardır.Elif Şafak ın anlamı sevr batılılarca devam ettiriliyor. Tabiki güzide ulusal basınımızın bir kısmı ve yazarlarını unutmamak lazım.
Bize düşün ne ;
Ya sevr
Ya Lozan.... TABİKİ LOZAN
ilkay bence bizde nobel aday adaylığı için bir kurban seçelim. Aklıma Mehmet Aydınlı geliyor. Eğer kendine küfür etmeyi becerebilirse. (biliyorum mehmet alınmaz :-)))))))
Kullanıcı avatarı
Mehmet Nuri Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Eki 10, 2006 9:16 am

İlkay'ın dediklerine katılıyorum.Ama doktorun beni kurban seçmesine katılamıyorum. :D .Çünkü ne kendime ne Türklüğe ve nede bu topraklara küfür edebilirim.Değil Türklüğe , hiçbir ırka , millete ve inança küfür edemem.Hepsine saygımız vardır.değilmi arkadaşlar? :D :D
Vatanı ,memleketi ve hepinizi çok seviyorum. :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir