İSTİFA EDİYORUM

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

İSTİFA EDİYORUM

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Pzt Eki 02, 2006 12:31 pm

Evet ..İstifa ediyorum yetişkin olmaktan , sorumluluk sahibi olmaktan
Akşam yatarken dertli sabah kalkarken stresli olmaktanda istifa ediyorum.
Ayın sonunu nasıl getireceğim düşüncesindende istifa ediyorum.
Bana ne ekonomiden borsadan , bana ne benzin ve yağ fiyatından,
evet istifa ediyorum sanal ortamlardan, bilgisayardan , sanal alemdeki paragaslardanda istifa ediyorum. Yok şu parti yok bu parti kazanacakmış seçimleri banane kardeşim, ben çormalukta plastik bir topun peşinde koşmayı, hebeşinadan ders görmeyi , camenun yaninda veya kuzi kayasında aşağıki şur--yukarıki şur maçlarını özledim bana bunlardan bahset. çocukların okul ihtiyaçları beni dertlendirmiyor ben palestarlarda çayır kesenlere limonata satmayı düşünüyorum. Beni altın fiyatları değil, rahmetli zekiç emicenun ordaki biskivit fiyatları ilgilendiriyor. Kimse bana anlatmasın siyasette dönen oyunları ben onları değil tenekeli kukku ve moç oyunlarını özledim. Dev kuleler ,siteler ve konutlar benim ilgi alanımda değil artık ben paciğa evlerden çalarak inşa ettiğim kaliflerimi düşünüyorum. Fındık fiyatlarıylada ilgilenmiyorum bu ara sadece fındık irgatları giriyor ilgi alanıma . Kariyer yapmakta bana çok yabancı artık ben hebeşinanın değneklerinden nasıl kaçabilirimi planlıyorum. Üzerimdeki çamurlu ama mutlu elbiselerimi giymek, yeni açtığım araba yollarında astoç veya karğa olmak hedefleriyle ilgilenirken yaylaya yeni gelen arabaların peşinden koşmak istiyorum. Siz ey yetişkinler sizde benim gibimi düşünüyorsunuz bana katılmak mı istiyorsunuz o zaman , ğann ğannn dütüt beni yakalamanız lazım.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 02, 2006 1:03 pm

HAYATIMDA OKUDUĞUM EN GÜZEL,EN ANLAMLI VE EN DERS VERİCİ YAZIYDI BU SANIRIM! SANIRIM DEİL HATTA EMİNİM! ELİNİZE,DİLİNİZE,BEYNİNİZE SAĞLIK!
BU YAZIDAN DAHA GÜZEL NE ANLATABİLİR Kİ GEÇMİŞİN GÜZELLİĞİYLE ÖZLEMİNİN, YAŞADIĞIMIZ ANDAN NEKADRDA UZAK UÇ OLDUĞUNU!!?
KEŞKE LERİ HİÇ SEVMEM AMA KEŞKE HERŞEY SİZİNDE BAHSETTİĞİNİZ GİBİ ESKİSİ KADAR YAŞANMAYA DEĞER OLSA!!!
NE GÜZEL DİLE GETİRDİNİZ!!!
BANA BU DUYGUYU YAŞATTIĞINIZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER!!!
HAYDİ BAŞLAYALIM OZAMAN BU YARIŞA DEMEK İSTERDİM KORNA TAKLİTLERİYLE AMA SİZDE BU HÜZÜN VE ÖZLEM VARKEN BEN SİZİ YAKALAYAMAM!!! :cry:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 02, 2006 1:16 pm

Offfffffffffffffffffff Offfffffffffffffffffff Offffffffffffffffffffffff eeeeeeeeeee Mechul gene yaralamizin tam ustune basdin,bende senin gibi bir cok seyden istafa etmek istiyorum, bu kadar anlamali yaziyi ancak sen yazabilirdin, yeregine saglik, o eski gunleri geri getirmek imkansiz bir sey ama burda anmak hatiralari canlandirmak okadarda imkansiz degil,hayde bizde pesinden geliyoruz koranaya hep beraber basalum varmisiniz ey site ahalesi Mechulu yakalamaya...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Taner Paşal » Pzt Eki 02, 2006 1:40 pm

çözüm değil, ne bıraktık arkamızda, dönünce neleri bulabileceğini sanıyorsun. hiçbirşey ... hoyratça harcadık o güzellikleri, elde var sıfır.
emekli olmayı deneyelim, köyde akşam voltaları atalım, haftada iki gün çaykaraya inelim, nişan, düğün, cenaze merasimlerinin müdavimleri olalım. yaylaya ilk biz çıkalım, kızarler ama gençlerin kahvesine takılalum , nağır çobanı bilemedun partıyaya onbaşı olalum, camide okuyan çocuklara şeker dağıtalum, araba yollarını yıkık köprüleri tamir edelim, daha niceleri........... emeklilik mi çoook var. en iyisi malulen ayrılalum
Kullanıcı avatarı
Taner Paşal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 02, 2006 1:58 pm

BÖYLESİNE YIPRATAN, GÜZELLİKLERİ ALIP KÖTÜLÜKLERİ GETİREN HAYATTA MALULEN EMEKLİ OLMAMIZA ÇOK KALMADI BENCE TANER ABİ! HELEDE ONCA GÜZELLİKLERİ YAŞAYIP SONRADAN BÖYLESİNE HASRETLE BAHSEDENLERDE DEĞERİNİ BİLEMEYİP AVUÇLARINDAN KAÇIRDILARSA O GÜZELLİKLERİ...
BİZİM YAŞAYABİLECEĞİMİZ ÇOK ŞEY YOK ŞU HAYATTA NE SAĞLAM NE MALUL EMEKLİ...
YAZIK BİZE...! ÇOOK YAZIK!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzt Eki 02, 2006 8:36 pm

MEÇHULE GİDEN BİR YOL SEÇEBİLİRMİYİZ BİZ DE KENDİMİZE. BU KADAR GÜZEL BİR DÜŞÜ BOZMAK AKILLICA OLUR MU? BİLMEM, AMA BU YAZ YAŞADIĞIM KISA BİR ANIMI ANLATAYIM SİZE:

YAYLAYA ÇIKIYORDUM BU YAZ ARKADAŞLARLA, KEMERİN ALTINDAKİ SOĞUK SUYU BEN GİBİ DAĞLARIN EFKARINDAN EFKARLANANLAR İYİ BİLİR.

BİR DERT MOLASI VERİRKEN SÜRMENELİ ÇOBANLAR GELDİ YANIBAŞIMIZA, SOHBETİMİZİ VE KATIĞIMIZI PAYLAŞTIK BİRAZ. ANKARADAN GELDİĞİMİZİ SÖYLEYİNCE, KLASİK ANKARA SORULARI GELDİ PEŞİNDEN. GELECEK SEÇİMLER, FINDIK FİYATLARI V.S V.S.

AYRILDIKLARINDA AKLIMA GELDİ. BU ADAMLARIN NE İŞİ VAR ANKARAYLA BRÜKSELLE DİYE ! HAKİR GÖRMEK ASLA DEĞİL AMA EN AZINDAN ONLARIN MEÇHULUN DÜŞLERİNDE YAŞADIKLARINI SANIYORDUM.

GALİBA OYLE KOLAY İSTİFA EDİLMİYOR YAŞAMDAN, YA DA MALULEN EMEKLİLİK DE OYLE ZAMANSIZ OLMUYOR. EN ÖNEMLİSİ VE EN ACISI DA YAŞAMIN GÜZELLİKLERİ HEP KAYBEDİLDİĞİNDE ANLAŞILIYOR.

GEÇMİŞ ZAMAN KİPLİ ÖZLEMLERE Bİ İTİRAZIM YOK DA SANIRIM ONDAN DAHA MÜHİMİ ŞİMDİKİ ZAMAN.

bakın ne diyor bi edebiyatçımız !; biz sevgileri çok çabuk harcıyoruz ve hayat acımasız gün gelipte zaman geçince yanımızda olanlar istediklerimiz değil, istediklerimizse çok uzakta olacak diye. Buda hayatın bize cömertliğine yaptığımız nankörlük karşısında, bizden aldığı intikam olacak.

nankör olmamak lazım hayata. yoksa feci oluyor intikamı.......
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 03, 2006 12:01 am

Yok yaho!
Buldun işun kolayini....
İstifa edeyur!
Allah Allah!
Olan çecuk oyincağimidur bu iş?
Oyle boğalduğun zaman oynamayurum deyup topi alup kaçmağa mi benzer?
Meğer Taner var karşunda çalim atup etrafunda döndurecesun oni. O koskoca bir mudur oldi. Yutmaz o numaralari. Otur oturduğun yerde. İstifa edecekmiş, bezmiş siyasetten ekonomiden. Madem o kadar kariplandin niye gelduğun zaman bi defa argofağadan gezme inmedun Çaykaraya. Oni özlemedinmi yoksa. Kazankiranı niye kesmedun bu sene?
Gel kariplanduğun şartlar aynen bekleyur seni. Çayirlarun ifteri kakti. Cormaluk mormaluk kalmadi, Zekiç eldi, Hebeşina okutmayur, çayir kesilmeyir ama limonata satabilursun hala. Funduk irğati yok bir patos alabilursun ama bu piyasada ayikladuğun funduklarun parasini alurmisun alamazmisun bilemem.
Kabul edelim geçen geçti gitti. Sadece nostaljisi hoş bir sadası kaldı.

Dünle birlikte gitti cancağızım.
Ne kadar şey varsa eskiye dair.
Artık yeni şeyler söylemek lazım.
En son Sami Ayan tarafından Sal Eki 03, 2006 3:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

mk

Mesajgönderen Metin Kuzu » Sal Eki 03, 2006 6:29 am

Yoo... olsun yinede Mechul gibi, kendimizi sanal bir ortama atarak dünleri bügün yaşayabiliyoruz.
O eski dostlukları, eskiden koşup oynadığım zamanı geri getirmek mümkündeğil ama onları yaşatmak mümküm.Bunuda iki şekilde yapabiliyoruz;

Biri hayallerinde canlandırıp denin oof çekerek,
Diğeri sanal alemde bunları yazıp millete ooff çektirerek.

Şahsen ikisininde çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Hanginizin yazısını okusam hak veriyorum, nedendir sizce?
...... o eski günlerin özlemini bu günün gerçekleriyle içiçe hayatı idameye çalışmakmıdır dersiniz!
Tabiki karar sizin.
Zaten hayat dediğin hüzünle sevinci birarada yaşamak değilmidir. Aynı yaylada karnunuz sumis ettiğinde yediğiniz şekerli yoğurt gibi...

Saygı ve Sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eki 03, 2006 10:45 am

ya o kadar güzel yazdınki okurken yani biraz hüzünlendim gerçekten o kadar güzel yazmışsın ki tekrar teşekkür ederim :cry:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Eki 03, 2006 3:38 pm

Sorumluluktan istifa ediyorsunuz.
Sikiysa et.
Basarirsan istifayi bizede soyle bizde edelim.

Birde ek olarak;
Cuneyd Ibrahimagaoglu.
Kliselerini hic begenmedim.
Ne alttakini nede usttekini.

Yakinda koyde gorusmek dilegiyle

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

istifa ediyorum

Mesajgönderen Hasan Sever » Cum Eki 06, 2006 11:27 am

Keşke istifa edebilsek.40 senedir istifa etmek istiyorum ama bir kez bunu itiraf bile edeemedim.Yazarımızında istifa edebileceğini sanmıyorum ama bunu dile getirmesi bile ne kadar yürek yakıcı.Bende insanların dertlerine çare üretmekten,korkularla yaşamaktan,filistini,israili,kuzey ırağı,trabzonsporu,türkiyeyi,küçükleri,büyükleri düşünmekten istifa etmek istiyorum.Sadece ve sadece 40 yıl önce ki gibi inek beklemek ve yayla çimenlerine uzanarak onların ıslak otları koparma sesini gözlerim kapalı dinlemek istiyorum.Çok şeymi istiyorum.Bu konuda yazı yazanların ellerine sağlık.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Nereden istifa

Mesajgönderen Hasan Sever » Cmt Şub 14, 2015 7:43 pm

Nereden istifa etmek istiyorsun,İNSAN OLMAKTAN İSTFA EDEBİLİRMİSİN,
Mademki insanız ne hayattan ne mücadeleden nede isteklerimizden istifa edemeyiz.Eğer insan isek hayatı mümkün olduğu kadar iyi yaşamalıyız,Unutmayalımki küçük şeylerde insanı çoğu zaman mutlu edebilir ve insanı istifadan caydırabilir.
Kendimi bildim bileli istifa mektubu cebimde ama kimseye veremedimHer defasında yırttım attım çünkü istifayı kabul edecek makam bulamadım.İyi yıllar iyi bayramlar dileği ile
En son Anonymous tarafından Cmt Şub 14, 2015 7:43 pm tarihinde darbelendi.
Hasan Sever

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir