sayın şeyhim senin gösterdiğin yolda ilerliyoz Ne dersen onu yapıyoruz İyibiliyoruzki önce mevladan sonra senden fayda var Ne ettiysek yaylada senden izin aldık Yüce mevla bizleri senin engin bilginden,merhametinden,sevginden eksik etmesin amin
Yok Ayşe hanım biraz bıraktık bir dahaki sefere gittiğmizde yiyeceğiz Yaylanın içi ile ilgili o kadar fotoğraf varki artıK yaylanın içini daha çekmek istemiyorum .
Sofrada eksik var kuşmerpaynirli yumurtada yemiştik onu nere sakladın.Bu hafta gidelimmi yaylaya kalan nevalaeyi bitirmeye gitmezsek ağlar ordaki nevale
Ya baktım baktım da 27 ekim yada karagüze yakışır bir resim göremedim.Eminim başlıkta 27 ekim tarihini görenler bu mevsim ve tarihle ilgili bir resim görebilmek için bakmışlardır.Ama ne gezer.Hakkını da yemeyelim Kemer ve Çeleb Deresinin yukarısının olduğu resim fena değildi.
Ola Mehmet sana helal olsun 27 ekimde kuşmerde kalvaltıyı ahır kabısının yanında tezek serfısıyle birlikte ---daha bir şe demiyorum,ben birşey görmedim...
Sizlerede iyilik yaramıyor.hele sabri sen hiç konuşma.Senin balıkçılığının yanında mehmetin fotoğrafcılığı bir ustalık şaheseridir.mehmetin havayı değiştirmek gibi bir gücü yok.mevcut olan ortamı en iyi şekliyle çekti.Tezeklere gelince hangibirimiz okokudan mahrum yaylada yemek yiyebildik ki her nekadar kokuları gitmiş olsada balkonun betonunu kardan korumak için vurulan o tezekler bizlere farklı bir nostaji yaşatmıştır