Anılarda Kaybolmak

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş Şub 01, 2007 3:19 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:Once mechula sonra Bulent'e teşekkurlerim ikinizin yazilarina okumak cok mutlulukveriyor bana..

İste bu siteyi bunun için seviyor ve bunun için buradayım,iste benim koyumum insani boyle duygusaldir gecmisine baglidir..

İste yazılanları okudum,resimlere baktım ve son derece duygulandım. Bu guzel duygulari bana yasatan Mehule ve Bulent'e tekrardan teşekkurler...
evet fatma abla gerçekten bu güzellikleri bizlerle paylaştıkları için adı geçen herkese sonsuz teşşekürler. Buradaki yazıları okuyunca en azından HIRANTI unutuyuruk bezduk Lailaheilellah
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 01, 2007 4:02 pm

erhanayal yazdı:
Fatma Ozbilgi yazdı:Once mechula sonra Bulent'e teşekkurlerim ikinizin yazilarina okumak cok mutlulukveriyor bana..

İste bu siteyi bunun için seviyor ve bunun için buradayım,iste benim koyumum insani boyle duygusaldir gecmisine baglidir..

İste yazılanları okudum,resimlere baktım ve son derece duygulandım. Bu guzel duygulari bana yasatan Mehule ve Bulent'e tekrardan teşekkurler...
evet fatma abla gerçekten bu güzellikleri bizlerle paylaştıkları için adı geçen herkese sonsuz teşşekürler. Buradaki yazıları okuyunca en azından HIRANTI unutuyuruk bezduk Lailaheilellah

hemda ne bezmek elduk geberduk haburalarda :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cmt Şub 10, 2007 9:57 pm

meraba bulent abı bn mukadder kaymagın kzıyım bu gce annme sıtey koydugun fotoları gosterdım 2 senedr koye gıtmedı baktı baktı agladı.ınsanın memlketınden uzk olması cok kotu bısey hep bır ozlem var ıcınde.yapmıs oldugun yzı ve resmler cok ama cok guzel.ınsan bakrken bıle sankı su an ordaymıs hıssı uyanıyo.sımdı orda olmak vardı:):):)ah ah
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Eki 22, 2017 3:29 am

cevap yazmanın zamanı geldi diye düşündüm.Bugün annem köyden eve döndü çünkü.Oturttuk masaya ve konuşturdukta konuşturduk.Sonra dışarı çıktım.Ve gene hissettim buralara ait olmadığımı ve doğdum doğalı bulunduğum yerlere aslında ne kadar yabancı olduğumu.

Meçhul ve Bülent Altuncuya ne söylesek az.Yüreğinize sağlık
En son Anonymous tarafından Pzr Eki 22, 2017 3:29 am tarihinde darbelendi.
Caner Topaloğlu

Önceki

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir