Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı
sevgili sanal şur köyü ahalisi yukarıdaki makale çok uzun olduğu için tamamını okumadım...çok özür diliyorum...anladığım kadarıyla prof. yayla'nın kemalizmi eleştirmesini hazmedememe gibi bir durumunuz var...ab fonlarından 450 bin dolar aldığını iddia eden haberlerle adama saldırıyorsunuz......
...şunu söylemek istiyorum kemalizm nedir,ne değildirin ayrımızı yapamadığımız için herhalde böyle yorumlar yapıyorsunuz.kemalizmin temelinde çağdaşlaşma anlayışı vardır.o nedenle böyle bir fikrin sürekli kendini yenileyen bir anlayışı vardır kemalizm asla değişmez doğrular! değildir.....
...kemalizmi eleştirenlere de vatan haini,satılmış muamelesi yapmayın..tabi ki eleştirilecek chp gibi statükocu atatürkçülerin arkasından gideceğinize kendi fikrinizi oluşturun,kendi fikirlerinizi savunun başkalarınınkini değil..!
...lütfen,irtica geçmişteki kurumların veya geçmişteki hayatın savunuculuğunu yapmak ve gelişmenin önünde durmaktır...ve irtica dine de mahsusu değildir şimdikilerin savunduğu gibi....irtica yeni fikirlere karşı çıkan eleştirileri kabullenmeyen örümcek beyinliliktir....Sizlerden rica ediyorum kafanızın içindeki örümcek ağlarını temizleyin bakın o zman daha berrak düşüneceksiniz............DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR.........STATÜKOCULUĞA HAYIR.....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir