AYNI TAS AYNI HAMAM...

Atalarımızın, kışın gaz lambası altında yaptığı "peke" sohbetlerini yaşatmaya ne dersiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı

AYNI TAS AYNI HAMAM...

Mesajgönderen Özcan Aydınlı » Cum Mar 24, 2006 12:48 pm

Çok değerli köy ve site sakinleri;

Görüyorum ki üye sayımız gün geçtikçe artmakta.Yine görüyorum ki sadece üye olmaktan başka - bazı kişiler hariç- yaptığımız bir şey yok. “Sitemize hoş geldin, oooo!.. sizleri görmek ne güzel gibi çok da fazla bir şey ifade etmeyen sözlerden başka herhangi bir katılım yok. Birkaç arkadaş canla başla katkı yapmaya çalışırken eminim diğerleri sadece izlemekle yetiniyor. Site kurulalı epey bir zaman oldu, bu kadar izlemek yeterli bence. Artık hepimiz sitenin yapısının ve amacının ne olduğunu anladık kanaatindeyim.

Ben site kurulduktan sonra üye oldum, bir süre bekledim, taşlar yerine oturup insanların niyetlerini anladıktan sonra katılımcı oldum ve elimden geldiği kadar duygularımı, düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Bunları yaparken de olabildiğince özgün olmaya gayret ediyorum. Bence bu kadar üyesi olan ve herkesin bir şekilde birbirini tanıdığı bir ortamda çok daha güzel şeyler olmalıdır.

Yanlış da olabilir; 25 yaş altı arkadaşlardan da hiçbir katılım yok. Hal böyle olunca büyüklerimiz gayet rahat kendi aralarında muhabbet ediyor. Onlara hiç soru sormuyor ve onları hiç eleştirmiyoruz. Yaylada horona ve paragafa almazlardı, mezirede akşam Görnek’e götürmezlerdi, köyde akşam oturmalarına almazlardı, düğünlerde horon tepmemize karışırlardı. Tamam, o zamanlar öyleydi ama şimdi iş değişti. Artık teknoloji gelişti. Bu ortamda önceden yapamadığımız -tabii saygı çerçevesinde - her türlü eleştiriyi yapabiliriz. Genç arkadaşlar eski günlerden bahseden yazıları okurken “offf ooofff!..” demekten başka söyleyecek bir sözünüz yok mu?

Bir kaç istisna dışında bayan arkadaşlardan da hiçbir katılım yok. Yukarıdaki olaylardan en fazla etkilenenlerin bayanlar olduğu kanısındayım. İşte fırsat, düşünce ve duygularınızı, içinizdeki her şeyi neden tartışmıyorsunuz?

Ne yazık ki eski tas eski hamam.Güfte de beste de müzik de yine onların elinde. Biz uyumaya ve markaların peşinde koşmaya devam edelim. Söyleyeceği sözü olmayan, tartışmayan, fikir üretmeyen “Büyük Şur Gençliği”!..

Ben mi? Ben; şeytanın avukatı...
Kullanıcı avatarı
Özcan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Mar 24, 2006 1:22 pm

doğru diyorsun.yinede emicekaları fazla kızdırma :lol:
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Mar 24, 2006 1:42 pm

600 üyesi olan sitede bişeyler karalayan veya paylaşan arkadaşların sayısının azlığı düşündürücü. hepsinin dağarcığında engin bilgiler paylaşılacak şeyler olduğuna eminim ama bu ilgisizlik, belki üşengeçlik niye. hadi biraz gayret biraz cesaret
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum Mar 24, 2006 2:39 pm

Bu konuda sizlere katımamak elimde değil ve bu sorunu defalarca hem yazı ile hem de e-mail ile gerekli yerlere bildirmeme rağmen yine birşey olmadı galiba olacağıda yok. Yani burada şu durum ortaya çıkıyor: belli sayıda yazı yazan arkadaşlar birbirlerinin yazılarını okuyor. Bunun böyle olmamasını temenni ediyorum ve umuyorum ki herkes medeni cesaretini gösterir de daha güzel şeyler ortaya çıkarırız.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Mar 25, 2006 1:38 pm

Sayin ozcan aydinli, gercekten yazinizla tam yarama bastiniz, sitenin ilk uyesiyim ve bu site var olali burdayim sitemize surekli bayanlar uye oluyor ama, dediginiz gibi bir iki kisi haric aktiv olani yok, hal boyle oluncada kendi kendime diyorumki acaba sendemi bir tuaflik var :) kimse yazmazken sen neden bu kadar ugrasiyorsun sitede bir turlu bayan uyelerimizi aktiv edemedik.. Tanisma ve kaynasma bolumu sadece ilgi goruyor yazan arkadaslar sadece orda yaziyor,insallah zamanla herkes forumlara bir el atar ve herkes burda duygularini dusuncelerini paylasir butun istegimiz bu, artik bekleyecegiz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Mar 25, 2006 3:17 pm

baba dostu temennilerine katılmamak elde değil çok doğru diyorsun valla ama bunun önüne bir türlü gecemiyoruz tanışma ve kaynaşma bölümünde bir karşıladığımız vatandaşı bir daha görmek ne mümkün formu sadece tanışmak için kullananlar bile var lokal olarak baktığımızda tanışma ve kaynaşma bölümü en etkin kullanılınan bölüm olmasının yanında vatandaşı diğer bölümlere çekmek için her türlü olanak sunulmuştur ve çalışmalar bunun üzerine yoğunlaşmıştır ama yinede dar çerçeveler içinde olan bir mantaliteyede saygı duymaktan başka yapabileceğimiz bir yaptırım yoktur sanırım esenle kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 18, 2006 4:50 pm

Bende yeniden ozcan kardesimizin yazisini tekrardan okudum, yine degisen fazla birsey olmadi eski tas eski hamam devam ediyor, bir kac kisi haricinde, istedigim bir tek sey var oda, herkes bu yaziyi tekrardan okusun........Saygilarimla.......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 18, 2006 9:05 pm

ben çok iyi okudum hepiniz yazdıklarını okduum ama haklı özcan abi yani hep aynı şeyleri yapıyoruz hiç birimizin aklına değişik birşey yapmak gelmiyormu?? benim gelse sizle seve seva paylaşırım ama özcan abinin yazısını okuduktan sonra düşünücem forumumuzu daha güzel yapmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız ben ilk bu forum sitesini babam bana dediğinde tek üye oldum ama hiç takılmadım maksat şurlu olduğum belli olsun diye ama ondan sonra ise siteye iyice bağlandım her zaman siteye giriyorum ve elimden geldiğince paylaşımlar yapıyorum... biz burda bir aileyiz bir bütünüz ve hepimiz birşeyler düşünmeliyiz sitemizi daha güzel yapmak için ve düşüncelerimiz paylaşmalıyız...fatma abla sen bu sitenin herşeyisin sen her zaman bizimlesin ve bu sitede kadınlardan en aktif te sensin senin gibi diyeleride aktif yapmamızda lazım bunuda düşünmeliyiz ilk başta hoşlarına gitmiyor ama bi hep girmeye başlasalar benim gibi olurlar hep bu sitede olurlar... ben 16 yaşıma gircem küçük olabilirim ama yinede bizim bir aile olduğumuzu ve bütün herşeyi forumumuz için faydalı hala getirmek istediğimizin de farkındayım...UNUTMAYALIM BİZ BİR AİLEYİZ..........
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Eyl 23, 2006 11:42 pm

reis çok haklısın diyebileceğim söz yok biz köylümüzle buluşamıyoruz konuşamıyoruz ama benim uzun zamandır üye olduğum bir forum sitesi www.tuningpeugeot.com bakılmasını tavsiye ederim buluşmalarımıza konya,edirne,eskişehir,adapazarı,ankara,izmir vs ailesiyle gelen hatırlayamadığım bir çok şehir var kırk yabancı bunu yaparken biz sadece bir kaç topice yazmakla yetiniyoruz tanışma topicine bakarmısınız bir bayan üye olduğunda tüm apaçiler selam hoş geldin yazıyor bence burdada neyin peşinde oldukları belli benim kız arkadaşım üye oldu buraya anında hoş geldinler yazıldı ii hoş birşey ya pm den atılan hoş geldinler bana şifresini verdi bak özelden gelen msjlara diye bir baktımki oooo aşmışlar olayı senin köylünün maşallahı var dedi yerin dibine girdim burdan çıkarabileceğim sonuç katılımcıların bayan olması gerekiyorki siteye erkeklerde gelsin malesef bunu utanarak söylüyorum ben buraya 50 kişide kaydettiririm çoğusuda bayan ama sonra kız arkadaşımda yaşadığım rezilliği bir dahamı yaşıyım bence bu kısır döngüye dur denilmeli saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön PEKE SOHBETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir