"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
BUGÜN 2 MART 2012 CUMA. Öncelikle Cumanız mübarek olsun.
Günler çabuk geçince paragaflar çabuk geliyor. Şükürler olsun ki gönül dostları buluşuyor,haberleşiyor ve yazışıyor. Bizlere eşlik eden bütün dostlara teşekkür ederim.
Akşama görüşürüz bir aksilik olmazsa Misafir geldiğinde geç vakite kalmazsa Dostunuz yorgun düşüp uykusuna dalmazsa Geceyi paylaşırız bir iki kelam ile...
Maşallah Adnan Kardaş yetişturdi ayağı Akşam Çerkezköyli yi bekleyecek bayağı Tırakya ya kar yağdı O yemiştur dayağı Ben de giriş yapayım bu safa selam ile
Bu akşamki sohbete gelirmi kadim dostlar? Soğukmudur yerleri serelim yere postlar. Sonradan gelenleri erkenden gelen hoşlar. Dostları bekliyoruz meclise selam ile...!
Issız kaldı bu meydan nerde kaldı üyeler...? Bekliyoruz sizleri hem ağalar hem beyler... Tek başına olunca sizsiz bu garip neyler Başlıyalım yazmaya bir el bir kalem ile...!
Geldim açtım sayfayı baktım var bir kaç kişi İnşallah tüm dostların bu akşam yok bir işi Bakalım bu sayfadan kim kıracak kirişi İlk dörtlüğü yazayım ben de besmele ile