"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Herkese Ordu'dan iyi akşamlar dileklerimi yolluyorum...! Değerli Muzaffer hocam... Hasta olduğunuzu beyan ederek bu sayfayı açtınız... İnşaallah önemli birşey değildir...Sıradan tutmalardır...Şifalar diliyorum... Katılımcılara neşeli muhabbetler diliyorum...!
Paragaf başlamıştır, dört kişi olduk yazan, Şahin ile Özbilgi, Altuncu büyük ozan, Bunları yazdım diye, sakın olmasın kızan, Üstünbaş ilk dörtlüğe, sıftah dedi bu akşam !!..
Bir gün gelecek bunlar, istekle okunacak, Yazanlar sevinecek, kimler pişman olacak ? Bu tarihi destanlar, hep hatıra kalacak, İyi sanal muhabbet, olmalıdır bu akşam !!..
Ozanlık kolay değil öylesi yazıyoruz, Bazen seviniyoruz bazen da kızıyoruz, Böylece sayfaları bir şekil çiziyoruz, Olsun her şeye rağmen atışalım bu akşam.
Yatsılar kılınmıştır, saat geldi yirmiye, Sorarım arkadaşlar, kimseler yoktur niye ? Kavun yollarım size, Kırıkhan' dan hediye, Katılım çok bol olsun, bekliyoruz bu akşam !! (Saat : 20.01)
El ayağım tutmuyor yazıyorum zor ile, Gayemiz bu sayfada dostlar düşmesin dile, Torunların yanında yazmam ayrı bir çile, Yinede zaman zaman yazacağım bu akşam.
Kamil Şahin teşekkür, ediyor yazanlara, Bu güzel teşekkürü, duyurduk ozanlara, Haber verelim bizler, düzeni bozanlara, Tüm şairler yazalım, atışalım bu akşam !!..
En zorda olsan bile bu sayfaya yazarsın, Vefakarlığını sen hep ortaya koyarsın, İnşaallah üçbeşdaha torunları sayarsın, Çok fazla beceremesemda yazacağım bu akşam...!
Nerdedir İhsan Şahin, nerdedir Adnan Ayaz, Halen varız dört kişi, sen oku ve sende yaz, Müfettiş de gelmiyor, diğerler ediyor naz, Çok sessiz mi geçeçek, paragaf ta bu akşam ?
İşte hepsi bu kadar dörtlük çıktı meydana, Selam gönderiyorum Ordu ve Kırıkhan'a, Allah'ım yardım etsin dua eyleyin bana, Zor şartlarda yazamaya devam elbet bu akşam.