"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Aradım Altuncu’yu kıl aldırmaz burnundan Ne ise açtı onu ben diyeyim zorundan(!!!) Yazayım birkaç beyit ince uzun darından Okuyanlar derdini birer birer anlatsın
Bir hafta aradan sonra yine sağ salim buradayız, herkesi teker teker selamlıyorum,güzel bir buluşma olsun diyorum,benden önce katılan Ağabeyim ve sevgili İhsan kardeşime teşekkürlerimi yolluyorum,burayı hiç ihmal etmiyorlar sağolsunlar, ilerleyen saatlerde inşallah görüşürüz........
Bugün çıktım il dışı vardım Arifiyeye, Benimle uğraşırsın İhsan Şahin ne diye, Sekizde geldim eve bildirdim İhsan Beye, Belki anlatamadım biri ona anlatsın.
Ziyareti severim hele dostluk var ise, Çerkezköyün başında yine var ince cise, Olmasın buralarda dilerim hiç desise, Sabırlı durumları herkes burda anlatsın.
Çerkezköy’den selamlar Altuncu gardaşlara Hiç ayırım yapmadan iki cihan dostlara Gurbetten bakılırken sıladaki yollara Acep nasıl görünür bilen varsa anlatsın
Ezan okundu burda kalktım kıldım namazı Adnan ayaz bu akşam erken olma arazi Sözlerini tartacak vardır bende terazi Açayım mı arşivi seni sana anlatsın
Bizde selam verelim gelecekler okusun Herkes durumlarını bizler ile paylaşsun Güzel haberler verin işitenler sevinsun Güzel fikrası olan bizede bir anlatsın.