"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Dostlar, Geldik 2009 yılının en son Cumasına, Bu yılın ilk Cumasında Paragafı ben açmıştım ve o paragafta rekor bir katılım sağlanmıştı.. Şimdi son paragafı da açmak bana nasip oldu,şükürler olsun.. Yeni rekor peşinde değiliz.. İnşallah güzel bir buluşma olur.. Ve beraberce 2009 yılını uğurlarız……
Buruk bir sevinç ile ilk satıra başladım Babam hasta olunca buraları boşladım Mutluluğa koşarken malesef yavaşladım Her şey insanlar için sabırlı olmak gerek
İlgisi olan dostlar her zaman aramızda, Şükür iyileşme var baştaki yaramızda, Kimsenin gözü olmaz cepteki paramızda, Dostluk devamı için gayretli olmak gerek..
Şimdilik sona erdi hastahane çilesi Babam taburcu oldu yoktur eski neşesi Nerdeyse yüzde elli fire verdi cüssesi Bu denli hastalardan bir ibret almak gerek
Kimbilir önümüzde bizi neler bekliyor Yaşlılıkta gidişat istemeden tekliyor Çeşit çeşit hastalar ne izdirap çekiyor Ziyaret yapılarak hal hatır sormak gerek
Hastalık işi zordur çekmeyenler bilemez, Kafadaki şeyleri olumsuzluk silemez, Hoşgörü ve ilgiyi herkes de gösteremez, Büyüklere ilgiyi her zaman duymak gerek..
Bu akşamlık bu kadar sağlıcakla kalınız Geçmişten geleceğe bir sohbete dalınız Düşerse,bekliyorum bu tarafa yolunuz Silayi rahim yapıp bir dua almak gerek
Bakmadın tarafıma üzüldüm Adnan Hoca, Anlaşılan sevgiler alınmıyorlar borca, Gönlüme yapmış idim ikimize bir loca, Ara sıra dostlara hal hatır sormak gerek..
herkese iyi akşamlar ve iyi paragaflar. babam bu akşam geçen yılın rekor temennisiyle başladı paragafa, inşallah temennisi gerçek olur. gerçi biraz inanmamış şekilde temennide bulundu ama herşey istemeye bağlıdır... bu konuda ne demiş ataların atası "eğer sen istiyorsan o bir hayal değildir"
Bir kez daha şifalar dilerim hastalara Sıhhatı iyi olan katılsın bu saflara Gölcükten muhabbetler diliyorum onlara Herkesi bundan sonra burada görmek gerek.
Hastası olan bilir hastalık telaşını İnsan hiç unutur mu candan arkadaşını Yoksa hiç sorar mıydım göz üstünde kaşını Önemli durumları bir haber yapmak gerek