"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Beni bekleyen gözler dört açılsın burdayım Anladınız değil mi?Bu günlerde zordayım Çaresiz balık gibi kaçışım yok,tordayım Bu akşam paragafta sohbet yapmaya geldim
Sağdan soldan burada toplanırız birazdan Çok şeyler beklemiştik ne bulduk geçen Yazdan Bazıları sitemle bahsetti bu Ayaz'dan Zannetmesin "O" dostlar,hesap sormaya geldim
Sanal alemde sohbet güzeldir karşılıklı Bakalım gelecek mi o evliya kılıklı Sakalı beyazlamış başı kel,kırışıklı O'nun da hatırını burda sormaya geldim
MERHABA MAHMUT KOSE YOLLA GÜZEL RESİMLER ESKIDEN YAYLALARDA YAPILIRDI GESİMLER ÇOK DUYGULANDIRIR BIZI YOLADIĞİN RESIMLER ŞİMDIDEN TEŞEKKURLER SOHBET YAPMAYA GELDIM
HOŞGELDIN BABAM OĞLI HELE GÖRDÜM YÜZÜNI BU ARA GAFLETTESIN HIÇ TUTMUYON SÖZÜNÜ BEYHUTAR OL KARDEŞİM HIÇ UNUTMA ÖZÜNÜ HERKESE SELAM OLSUN SOHBET YAPMAYA GELDIM
GAYRET EDIN ÜŞAKLAR BIR GÜN ÇIKARIZ DÜZE BEKLIYELIM GELIRLER NAZAR DEĞMESUN BIZE HERKES KÜSUP GITMESIN BURTAGI NATIR SÖZE HERGESE MERHABALAR SOHBET YAPMAYA GELDIM
Aydınlı,Köseoğlu Kamaoğlu kardeşler İnşallah iyisiniz,nasıl gidiyor işler? Nasıl dersiniz gerçek olsaydı bazı düşler Dost olan gönüllere burda akmağa geldim