"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gece yarısı gelir belki gece kuşları, Birisinin şu anda çatılmıştır kaşları, Buraya yazanların orta sınıf yaşları, Gelenler gelmeyene biraz dua eylesin.
Bir Selami bizlerden esirgeyen dostlara, Birisi bir şey desin hafta içi onlara, Bu akşam yaklaşmışız demeyin ha sonlara, Bir selam gelin verin dostlar dua eylesin.
Hayırlı olsun derken izin mi çıktı bana Sahatçı nın Muhammet teşekkür eder sana Muzaffer un yolina madem kesilmez dana Haftaya buluşmayı Mevlam nasip eylesin.
Ne otu ne güneşi otur olduğun yerde, İnşallah görüşürüz daha güzel günlerde, Sen sayfaları doldur kalma çok gerilerde, Seninle yarışana biri yardım eylesin.
Huyum kurusun benim düşünürüm her şeyi, İsterim hep birlikte yaşayalım neşeyi, Genç olan elbet ister, dönmek ister köşeyi, Öylesi insanlara Allah yardım eylesin.
Sağ olan elbet ister rahatça yaşamağı, Kuşmere yazın gidip yemek ister kuymağı, İştahı olanlar da bilmek bilmez doymağı, Rahatlık isteyene Allah yardım eylesin.
Hoş bir iş yapıyoruz burada buluşarak, Sanalda olsa bile el ele tutuşarak, Yazı ve dörtlüklerle bir güzel konuşarak, Bu güzel buluşmaya Rabbim yardım eylesin.