"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Belgi bilgi tamam da aranıyor hep ilgi, Bir gün lazım olacak birilerine silgi, Bu dünyada en kârlı biliyorsun ki tilki, Beni seven dostlarım riyasız kalksın gelsin.
Altuncu şükrünü bil birisi var yanında Her aradığın zaman hazır olur anında Ne insanlar tanıdık bu hayat kervanında Bu işe gönül veren kaç kişi varsa gelsin
Onunla öyle bir şey yapmadık bilemezki, Yolculuk eder iken herhal beceremezki, Adnan’ın çektiğini ne yazık göremezki, Bu sayfanın dostları her hafta mutlak gelsin.
Ben şükrümü bilirim teşekkür de ederim, Ne yazık azalmıyor çoğalıyor kederim, Yarın bu İstanbuldan başım alıp giderim, Beni özleyen dostlar kalksın Gölcüğe gelsin.
Yoruldum yorgun düştüm sözüm yoktur kimseye Gün biterken şu anda çekildim bir köşeye Formülünü bilsem de neşe katsam neşeye Neşenin formülünü bilen birisi gelsin
Vefa böyle bir şeydir bakkallarda satılmaz Başkası olsa idi yorgun diye katılmaz Temeli sağlam olan dostluklar unutulmaz Ankara havasıyla Saatçı coşsun gelsin
Bahaneye sığınma dokuz sayfa dolacak, Saatçı da şu anda dörtlükleri yazacak, Bu şekilde burada sessizlik bozulacak, Neşe formülü çoktur ilgi duyanlar gelsin.
Bize neşeyi verdi bakalım ne yazacak, Bu işe bazıları korkarım ki kızacak, Onu bilmem ben dostlar birisi de azacak, Her şeye normal bakan candan dostlarım gelsin.