"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne kadar zaman oldu hala beklemedeyim Böyle cihaz olunca çaresiz ne edeyim Kolay kolay düzelmez bırakın da gideyim Kalanlara selamlar geceniz mutlu olsun.
Gecen sene kış mevsiminde bayburta geldiğimde Rahmetli Kamil abı ile telefonda sohbet ettim Bana bayburt_ aydıntebe yolu üzerinde kuşmer dağlarını çek göreyim demişti. O fotoğraf çektiğim yerde yine durdum çektim fakat KAMİL abiye gönderemiyorum
Bu gece hürmetine bol bol dua edelim, Şu an gitmemiz zordur Yaz olunca gidelim, Çaykara’nın suyundan hep beraber içelim, Sağlık ve afiyetler dostlar sizlerin olsun.
Müfettişim sen sağol mesajını almışım, Derslerim zayıf benim sınıfta da kalmışım, Zamanım az olunca biraz zaman çalmışım, Selam olsun dostuma daim burada olsun.
Sevgili Mahmut sen de o kurbağayı indir, Altuncu sancılıdır resim ver onu dindir, Arabayı gönderdim onu oraya bindir, Kurbağa bu sayfada bir şekil resim olsun.