"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
sevgili muzaffer abim, inşallah fırsat buldukça gelirim.fakat malum ben halen çalışıyorum ve malesef yoğunluktan çok fazla fırsatım olmuyor.fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışırım inşallah.selamlar...
Dörtlük yazma gibi bir kabiliyetim yok ama nette olduğum müddetçe düz yazıyla da olsa aranızda olup bir selam vermeye çalışıyorum Muzaffer amcacığım.İnşallah bundan sonrada devam edeceğim..
Davetlemi gelinir köyümün sitesine, Mutluluk sarstı beni dünyam döndü tersine, Memnun ettiniz bizi hasretiz dost sesine, Bizi mutlu ettiniz Allah da size versin.
Gelen dostlar gidiyor ben kimi bulacağım Yine Altuncu ile baş başa kalacağım Kadım dostum yok ise kime takılacağım Bekleyemeden gitti Allah selamet versin.
Bir selam vermek için çok zaman gerekmiyor, Burdaki buluşmanın değeri bilinmiyor, Facede görünenler burada görünmüyor, Ne diyelim dostlara Allah’ım istek versin.
Çeker bize restini hiç tutamaz hersini Cevapları peşindir çok çalışır dersini Ben merak ediyorum nerden alır kursini Korkarım nazar aldı Allah merhamet versin
adnan hocam'a uzağa da gitseler dostlar hep yakındadır, kötü günde görünür,kim kimin yanındadır. çok iyi biliriz ki, gönül koymaz dost dosta, o senin ''kadim dostun'' çok iyi farkındadır.
Çok gitme üzerine bak cevap veremiyor, Büfesini kapattı meraktan gidemiyor, Her hafta yanımızda olmadan edemiyor, Sabırlı bir şekilde olmaya devam etsin.
Dostların meclisine istek ile gelenler, Bu güzel buluşmanın kıymetini bilenler, Bazı sebepler ile dostlarını silenler, Allah’ım bu dostlara güzel duygular versin.
Kırıkhandan gelen ses aldırır bize nefes Bakalım hangi akşam toplanıp gelir herkes Halim sen her Cumada buraya bileti kes Yoğun işi olana Allah güç kuvvet versin