"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Nereye gitti bilmem Köseoğlu ve Ayaz, Gel buraya Ayazım bir kaç satır daha yaz, Bu sayfaya Saatçı başta demişti beyaz, Karar verilen şeyde aksilikler olmasın.
Önümüzde bir maç var kazanılması gerek, O akşam saatlere inan dayanmaz yürek, Lilleyi yener isek devam ederiz direk, Düşüncem gercekleşsin başka durum olmasın.
Habu saatten sonra tekrar gelir mi selam Gelir de hep ederiz İnşallah bir kaç kelam Şampiyon olacağız biz bu sene vesselam Temennim bizim maçta bir aksilik olmasın
Çok güzel bir şey oldu neşelendik beraber, Neredeydin can dostum bekledim senden haber, Beşiktaş takımına şimdi lazımdır berber, Dilerim Trabzonspor ona berber olmasın.
Uşaklar hep gittunuz bir eyvallah demeden Yayladan inmek olmaz peynir ekmek yemeden Birlik kesin kes olmaz birbirini sevmeden Haftaya ki katılım dilerim az olmasın
Gene geç kaldum herhal sayfalar ilerledi Yazmadan geçemedum isterse olsun yedi Coşkun ufakta olsa size yazayım dedi Saygı ve muhabbette hiç eksiklik olmasın..
Herkese merhabalar. Bu hafta İstanbul'da ameliyat olan amcamın oğlu (Süleyman ŞAHİN) Oğuz kardeşimi ziyaret ettim. Sizlerden dua istiyoruz. Umarım hayırlısıyla ve sağlıkla şifa bulacak "ALLAH"'ın izniyle.