"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Meltem NACAR yeğenimede iyi geceler diliyorum...! Sağolsun...Kendisinin iş ve külfet meşgalesine rağmen bizleri unutmuyor...! Yazıyor ve bizleri mutlu ediyor...!
Hocam demek okadar kısa...! Hayırlısıyle ALLAH dönmeyi nasıp eder inşaallah... Güle güle gidin..Güle güle gelin...! ALLAH kazalardan ve belalardan korusun...!!!
Yeni bir gün başladı gelen giden haşladı, Bilmiyorum bu akşam kim kimini taşladı, Sanmayın ki Altuncu yenisinden başladı, Sönük geçti değil mi buluşmamız bu akşam.
Birbirine benzemez geçen gün geçen aylar Selam vereyim dedim beyler,bayanlar,baylar Yazılanlar mı çoktur,yoksa yazılmayanlar Beraber olamadık bensiz geçti bu akşam
Kimler var kimler gitti Muzaffere sorayim Birkaç lafın belini ben onunla kırayim Eğer izni olursa biraz burda durayım Erkenden gelemedim aranıza bu akşam
Hem hastayım hem yolcu ne yapayım ben size, Brakayım yazasınız iki sayfa siz size, Rahat duramam belki eşlik ederim size, Rahatsızım dostlarım keyfim yoktur bu akşam.
Kafanı yorma dostum gelip bulunman yeter, Korkarım bu gelenek yeni nesilde biter, O zaman da sitede baykuşlar gelip öter, Bu durum tespitini biz yapalım bu akşam.