"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kamil Şahin gelmiştir sayfaları okuyor, Anlaşılan bu dostum gündüz kilim dokuyor, Çalışan arkadaşlar imtihan da veriyor, Elbette onlar için sabırlı olmak gerek..
acıkmışmı acaba neden ağlar bu dağlar dağılmış şurlilari ancak bu site bağlar hani insan şimarır sanır dunyayı sallar muhasebe yaparak aslına dönmek gerek
Çaykara' dan geleli kırkbeş yıl geçti aradan, Hasretlik hala bitmedi bunu bilir yaradan, Neslimizi bir daha iskan etmesin sonradan, Olduğun yerde rızkını aramak bulmak gerek..
Adil sana teşekkür bizi mutlu eyledin Bu güzel türküleri beş beşine dinletdin Ara sıra da olsa ismimi de zikretdin Duamız seninledir aksatmaya ne gerek.
teşekkür ederim kamil abim.sevgili hocam resitali sundum sunmakta isterdim radyo acık ama ben mecburen ayrılmak zorundayım.insallah bir daha ki sefere.herkese iyi geceler dilerim allaha emanet olun malum sabah is var .görüsmek üzere
Bir yılın son cuma akşamı tamamlanıyor, Yeni yılın ilk cuma akşamı mı bekleniyor? Söyleyin arkadaşlar bakalım kim geliyor ? Oturup biraz bazı şeyleri düşünmek gerek..