"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
"kış" geldi memlekete soğuk soğuk eseyi, üst üste iki gün kılduk köyde iki cenazeyi, uğradım ergen saatte bulamadım kimseyi, paragafta ustalar türki deyup atişuyur demişler.
Sevgili İrfan abi , sevgili diğer büyüklerim ve diğer dostlar hepinize iyi geceler iyi paragaflar. Hepinizi saygıyla selamlar hürmetler ederim. Ergen saatte geldim kimseyi bulamadım, misafir bu seferde onlarla muhabbete daldık ancak kalktılar ve tekrar aranıza geldim.
Aydınlıya teşekkür unutmadı bizleri Her türlü zorluk olsa bırakmıyor bizleri Allahım razı olsun mutlu etsin sizleri Misafirle muhabbet güzel oldu demişler.
Saatler ilerliyor biz hâlâ buradayız, Sizler derin uykuda biz burda sıradayız, Ustalar arasında eğitim almaktayız, Alimler ve bilginler hoşgörülü demişler...
Coşkun ne oldu sana kesilmesin nefesin Bizler hep buradayız bunu öyle bilesin Her hafta buralarda gür çıkayur nefesin Başkentte çok mutlusun bana öyle demişler.
Burda yaşamak zormuş yaşayınca anladım Mecbur kalınca işi ben rutine bağladım Şükür olsun Mevlaya düzenimi sağladım Kimler bilgi verdiyse inan doğru demişler....
Bot larımı çıkarsam üşümese ayağım Kiş geliyor burada ayağımı saklarım Bu ne pehriz diyerek turşulara bakarım Doktar ilaç yazacak sen hastasın demişler.
Yeni bir güne girdik ayın ondördü oldu, Yazanların zamanı bu akşam yine doldu, Yeryüzünde kötülük sanıyorum kayboldu, Yürekte ve kalplerde sevgi varmış demişler...
Saatçı akşamları sanırım evde yoktur, Kaynanası hastadır meşkuliyeti çoktur, Site hastalığı yok sanırım gözü toktur, Müfettiş bu siteye uğramıştır demişler...
Gönlümden gecen odur işte ona sevindim Şaka ile takıldım gerçeğini öğrendim Ankarada sizlere huzur olsun istedim Burada senden duymak doğrusudur demişler.
Muzaffer amca beni galiba göremedi Ufaktan selam verdi hal-hatır soramadı Bu kısacık ayrılık bizlere yaramadı Böyle yapan dostlara biraz kızar demişler....