"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kapı kapalı dersin şimdi işin ne burda, Paragaf çok yakında olacak bakın hurda, Yem olacak Şurlular dağda çakala kurda, Bu işin günahını Hocalara soralım.
Bu akşam kafam rahat şükür yerim de sıcak, Diktiğimiz ağaçlara ne yazık kuruyacak, Son dönem buluşmamız Kasım,Aralık,Ocak, Suçlu aramayalım kendimize soralım.
bakamadım bu gece kim geldi kim gelmedi sitenin kiymetini bir çokları bilmedi bize ne oldu bilmem birlik rağbet görmedi bu işin sebebini birer birer soralım.
Doktorumuz bir tane ona yoktur yardımcı, Sitemiz meskenimiz Altuncu burda hancı, Yıkılacak yuvamız inan hepsinden acı, Kolluk kuvveti ile yine ona soralım.
misafirlikte iken ancak bu kadar yazdım sevilmeseydin dostum ben burada olmazdım özlemeseydim zaten arayıp da sormazdım bazı şeyleri tek tek inceleyip soralım
Merak eder dururum nasıl rahat olurlar, Gelseler bu sayfaya dostlarını bulurlar, Hemide rahat rahat nefes alır solurlar, Öyle değil mi diye can Mahmut’a soralım.
Anlamıştım ben zaten sildim o kelimeyi, Benim dörtlüğe aldım yazdığın ifadeyi, Bilmem ki bu duruma gelmeyenler ne deyi, Pazartesi inşallah onlara da soralım.
Boş dünyadır diyorsak kanmayalım dünyaya, Herkes aya giderken kalmayalım biz yaya, Zaman zaman dalıyor bu gönüler hülyaya, Mutsuzluk yaşıyorsak nefsimize soralım.