"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kişiler çoktur ama sayfalar eksik kaldı, Bir an için Altuncu derin hülyaya daldı, Az önce telefonum garip şekilde çaldı, Dostun sesi kısıktı Allah şifalar versin.
Ancak yetişebildim bu uykulu gözlerle Zaten helak olmuşum dosttan gelen sözlerle, Niyetim biraz sohbet görüşmektir sizlerle, Dinleyin de Zazoğlu size bir selam versin
Nihayet gelebildi Sevgili Adnan Hoca, Saatçı gelemedi dersin gitmiştir hacca, Bilgisayar bozuldu vermezler onu borca, Dua edelim dostlar Allah bize de versin.
Beklettim biliyorum ama elimde değil Bilgisayarım bozuk keyfim yerinde değil Zazoğlu biraz hasta şimdi gününde değil Rabbim tüm dostlarıma sağlık va sıhhat versin
Çok zor şartlar altında olursun yanımızda, Şükür olsun hareket oluyor kanımızda, Sağlık afiyet vardır şükürler canımızda, Allah’ım zorluğuna hemen kolaylık versin.
çok sitemler eyledun,davet ettun bizleri, geldum seni görmeğe,buldum sadde izleri. bir dahaki sefere görüşürüz kısmetse. olsun sana selamlar,öpeyim o elleri...