"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muhammet dayın ile yalnızmısın odada, Çok değişiklik olur mevsim boyu modada, Nedense artış olmaz sitemizde kotada, Moda ile kotayı hesap edenler var mı ?
Biraz beklettim sizi yemeğin hatırına Bazı ulemaların akıl ermez sırrına Bu çocuk biraz cahil bakmayın kusuruna Özür diliyor sizden bundan güzeli var mı
Yaptığı duvar göçtü, dayına selam söyle, Kara dayanamadı,pes etti , gitti sele. Bir daha yapar ise, inşallah olmaz böyle, Garantili yapmanın bilmem ki yolu var mı?
Oturduk karşulukli dayım ile beraber Çıkmayacak gençlerden bu akşam hiç bir haber Dilerum ki halumuz olmasun daha beter İsmini gizleyerek başka izleyen var mi.
İsim gizlemek nedir anlayanlar anlatsın, Zararı yok bu dostum dörtlüğe dörtlük katsın, Bir şekilde dostlarım stresi burda atsın, Bilmem bu olayları stres yapmayan var mı ?
saatçı işmar etti, Adnan Ayaz buyurdu belki mutfağa gitti, aç karnını doyurdu braksak onu ne güzel, mışıl mışıl uyurdu esneyipde keviren, uykusu gelen var mı
Ben almişum haberi çimentoyu çalmışsın Ne demir ne çimento güya duvar yapmışsın El çepte fiyakayla ustayı izlemişsin Bu şekil hiç bir yerde acaba duvar var mi
Geceden duvar ören gündüz diker binayi İki elde on parmak işletir makinayi Ne yakıt ne de ceryan böyle ağır sanayi Sizde o marifetin dokuzda biri var mı
Saat: 21.11 Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, muhammet şahin, Mustafa SAHİN (Mufettis), Muzaffer Altuncu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bir de görünmeyen İhsan Şahin