"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Müfettiş gelir gider ne haldir selam vermez, Dostlar özlemiş onu bu gerçeği de bilmez, Gönül karalanmasın onu hiçbir şey silmez, Dostlarım iyi bilir çok hassastır gönüller.
Televizyonda dizi oynar arka sokaklar Köyi kolacan ettim tütmez viran ocaklar Bir araya gelip te köyde buluşacaklar Gurbet elde kimsesiz hasret çeken gönüller.
Emmoğli ektun isen son baharda buğdayı Her hal bu yıl alursun ordan temiz havayı Gelursem kuymak yerum var kalayla tavayı Baharda pamuk eker rahat bulur gönüller.
Çok şükür hamsi ile buluşturdum miğdemi Çayı yeni demledim henüz almadı demi Sabırlı ol Altuncu,yapıştırma sitemi Her zorluğu aşarız ,birlik olsun gönüller..
Bakmadan yazdım dörtlük meğer Müfettiş geldi, Buğdaylar battığını Muzaffer burdan bildi, Bu durumlar yüzünden Hatay’ı çoktan sildi, Buna rağmen bilirim rahat değil gönüller.
O fırtına içinde hamsiyi nerden buldun, Çayıda demlemişsin bir de şöyle kuruldun, Bugün okula gittin sanıyorum yoruldun, Afiyetle iç dostum rahat bizim gönüller.
Baharını, kışını yaşadık memleketin. Şahinkaya'da yaptık, harmanını hasretin; Önüne geçilemez, kaderin ve kısmetin, Konu muhabbet ise cevap verir gönüller.
Bir bardak çay alayım muhabbete dalayım İşim var ama neyse biraz daha kalayım Nasıl olsa gören yok bu da benim kolayım Birbirine tez kanar bizim bu saf gönüller...