"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
dam üstünda saksağan vur beline kazmayı benden size bu kadar, kestim artık yazmayı murat ettim doğruldum, son namazı kılmayı bu niyetim halistir, İnşallah gerçekleşir
Kırıkhan diyarından, cümlenize selamlar, Yazan tüm arkadaşlar, etti güzel kelamlar, Sebepsiz yazmayana, çıkmalıdır ilamlar, Paragaf da canlılık, böylece gerçekleşir !!..
İbareyi okur ama, manası nedir bilmez; Evliyalık bir makam, dalga geçmeye gelmez, Ölçüde kusur yapan, korkarım sonra gülmez, Duam odur Allah’a; doğruluk gerçekleşir.
Gönülden coşup gelen dostlar ile buluşur, Oturur paragafa tatlı dille konuşur, Davet ile gelenler etekleri tutuşur, İlgi görmeyen yerde arzu zor gerçekleşir.
lafım yoktur söylemem, gurbetteki yeğene bakışımız has bizim, fiyatına değene son sözümüz böyledir, umarız ki beğene El-Aziz'den tayini ,İnşallah gerçekleşir
Çabuk bitti bu gece yazalım hece hece, Yaşanılan bu hayat doğrusu bir bilmece, Antika durumdadır unuttuğumuz keçe, Tekrar keçe kullanmak sanmam ki gerçekleşir.